Hej nadavaju ked su v nejakej situacii nanadvky hodnej a ja v miere ak mam dovod nadavam pred nimi ak to neprehanam a obcas poviem na ucitelku ze je jebnuta nic sa nedeje
Ked je niektori z nich poriadne nastvaty a to nebyva az tak casto, asi 2x rocne Neznasam to na nich lebo ja nenadavam a to aby som ich ja viedla k slusnosti
Niekedy je sranda sledovať vplyv povinnosti zaparkovať na nie dostatočne lukratívne miesto, lebo všetky dobré sú obsadené na človeka, ktorý už má svoj vek ...
Ano nadavaju furt sa hadaju alebo do mna hubuju... a dost vulgarne... taq, ako ja nenadavam ani ked som s kamosmi vonku... niekedy sa aj biju medzi sebou... a najviac mi mama vynadala ked som prisla domov a cigarety zo mna tiahli na 2 metre... dala mi facku a ja jej naspet a takto sme sa bili... a potom mi to bolo dost luto co sa tyka mna a mojich rodicov... je nam spolu dobre ked niesom doma...
občas ked sa niečo nepodarí alebo ked sa im niečo nepáči tak začnú nadávať, ale nie vulgárne. Otcove najhoršie slovo čo mi kedy povedal bolo drž fekál ked som došla v mierne podnapitom stave a chlast bol so mňa cítiť na kilometer
@matiq182 noo to sa este krotila vacsinou ked pride do mojej izby tak nadava alebo este ked pecie...prave sa jej kolac nepodaril tak nadavala ako pohan
keď sa rozprávame, tak kamarátsky, a niekde sa nám to hodí, tak to kľudne povieme...ale žeby to bol slovník nejakej piatej cenovej...to zas nie, oni používajú také zdrobneniny (kokotenko pripičnutý)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov