Ahojte baby ..Kedže to teraz letí kúpila som si aj ja obyčajné čierne nadkolienky.. ....No len teraz dilema čo k tomu ? ...Mám v pláne kratasy aj suknu asi ale skôr by ma zaujímali topánky Myslíte, že si k nim môžem dať klasické čierne balerínky ? :
podľa mňa to vyzerá super aj so sukňou alebo so šatami (ale ja som tenisková, ja ku všetkému nosím tenisky, aj k nadkolienkam na jeseň s členkovymi čižmami alebo tak nejak...
Podla mna su conversy hrozne k tomu, radsej nejake vansy/jednofarebne platene tenisky, oxfordky, akekolvek clenkove topanky, baleriny len take spicate ako vyssie v obrazkoch, alebo nejake slusnacke mary janes na mensom podpatku.
A osobne sa citim velmi trashy v nadkolienkach s kratasami, ale preto, ze mam vsetky kratasy velmi kratke
@luuuc8659 niektorych z nas to tesi, ze to ide do mody a vyzera to super
Aj ked si to kupila len pre to, ze to leti tak budis, nechapem vseobecny hejt, kazdy sa ide hrat stale na super originalneho jedinca, akoby nikdy nic neurobil zo zvedavosti ze preco je nieco tak popularne
no boze teraz ma zhejtuje za jednu vetu ktorú som ani tak nemyslela ako ste si to vylozili kupila som si to preto ze sa mi to paci a nie len preto ze to leti
Ja to nosim ku vsetkemu...
Vlastne ... *depresia*...
Ja uz nenam ake TwT
A-ale nosila som to ku vsetkemu... A aj budem !
Najcastejsie skejterske boty cinany a chocijaka teniskova obuv... TwT
@22 ako povedala moja fyzikárka: ,,pozor,nebezpečné vyjadrovanie!''
veď treba sa vedieť správne a jasne vyjadriť
obleč si k tomu čo chceš a čo sa ti páči
mne sa páči @17
teniskyyyy conversay,vansy-niečo na ten štýl
ale nosila som aj kvetinkované balerínky také pekné keď som nemohla do roboty tenisky a verte-neverte vyzeralo to fajn!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
preboha , NIE? to sa aboslutne nehodi podla mna
Ale tak ja som za tenisky
Mne sa ta kombinácia celkom páči (škoda len, že mám modré oxfordky)
Alebo tak
podla mna ciny alebo aj hoci dajake vansy su celkom ok
Basically, to co odporuca @doyouhearme to vyzera strasne dobre
Do pice co sa nevies obliect?
podľa mňa to vyzerá super aj so sukňou alebo so šatami (ale ja som tenisková, ja ku všetkému nosím tenisky, aj k nadkolienkam na jeseň s členkovymi čižmami alebo tak nejak...
Tu to máš so šatami
Jednoducho suhlasim s tym a presne take outfity co si dala su velmo pekne
Alebo niečo takéto je super!
keď sa o dva týždne dáka pseudo-celebrita obalí vo vajci a posype strúhankou, tiež to bude letieť?
(ako je to pekné, ale kupovať niečo len preto, že to letí)
:letim:
A osobne sa citim velmi trashy v nadkolienkach s kratasami, ale preto, ze mam vsetky kratasy velmi kratke
Aj ked si to kupila len pre to, ze to leti tak budis, nechapem vseobecny hejt, kazdy sa ide hrat stale na super originalneho jedinca, akoby nikdy nic neurobil zo zvedavosti ze preco je nieco tak popularne
Vlastne ... *depresia*...
Ja uz nenam ake TwT
A-ale nosila som to ku vsetkemu... A aj budem !
Najcastejsie skejterske boty cinany a chocijaka teniskova obuv... TwT
veď treba sa vedieť správne a jasne vyjadriť
obleč si k tomu čo chceš a čo sa ti páči
mne sa páči @17
ale nosila som aj kvetinkované balerínky také pekné keď som nemohla do roboty tenisky a verte-neverte vyzeralo to fajn!