baby mate aj vy tu niekto taky problem s ochlpenim..??...ako nie som moc chlpata ....nohy aj tam wyssie sa holim...ae mam strasne komplexy z toho ako to zaposobi na chalana..pretoze z dekoltu sa mi az po pupok taha taky pasik.chlpkov...nieje ich moc widie
chodievaj do solarka alebo inu depialciu pouzivaj nie klasicku pansku ziletku. A je jasne, ze ked sa holis, tak su potom chlpky pevnejsie a vacsie. Treba sa casto holit alebo daco ine vsak navstiv daky salon krasy nech ti poradia a spravia ti depilaciu poradia co a ako alebo je to hormonalny problem. ja s tym daky velky problem nemam.
no to si urobila inu blost ze si si oholila ten pasik pod pupkom .....ako to myslim fakt..teraz ti to bude este viac vidiet a budes to mat aj tmavsie..takze iba tolko ti poviem,ze si urobila BLBOST
hej hej wiem ze som sprawila blbost ale uz si to neholim to bolo len raz..a ted som si kupila taky strojcek ze chlpky by nemali wobec narast len to sa musi po jednom chlpku a kto ma nato nervyy..a taktiez sa strasne hanbim na plavarni a v plavkach
Vy ste naozaj tak naivni? To ze sa chlpy oholia neznamena, ze potom budu hrubsie a tmavsie... Ved troska logiky povedzme, ze holky si nohy holia povedzme od 15 (nech sa to lahsie pocita) tak potom v takej 35 si tie nohy holia macetou alebo pouzivaju rovno metodu ala vypalovanie travy? Sak trosku rozmyslajte nez nieco zoberiete za pravdu.
Ono ked chlpky rastu tak vyzeraju ze su tmavsie ale to je tak vsetko - len opticky klam
Co sa tyka pasiku chlpkov tak ked su jemne mas to v pohode aj tak chalana budu zaujimat ine partie A tie co mas pod pupkom tak z nich mozes spravit "pasik" co je celkom sexy a mas pohodu
tak teraz ti uz ostava len pravidelne holenie...alebo pinzeta alebo ten tvoj strojcek...alebo si ich nechaj narast a odfarbi na blond-budu menej viditelne
ja mam rovnaky problem, na nohach a ruky. Ruky som si prestala vsimat, stym som sa uz skamaratila, ale z noh som mala aj ja strasne komplexy ale teraz si ich epilujem, bo holit by som si ich nevedela kazdy druhy den...... by ma drblo, radsej vydrzim bolest
A laser................nerobte to....chcela som aj ja, ale ak ma neodradila cena(potrebovala by som väcsie partie, takze umerne idu aj prachy hore), tak ma odradili diskusie na tuto temu na nete-90% zien pisalo, ze sa im to asi po 6 rokoch vratilo, takze neviem.
Ale mysli na to tak, ze nie si jednia, je nas plno:p A ked ma bude niekto lubit, tak si oblubi aj moje chyby:ň Asppon ja sa utesujem
to si si holiť nemala... vyvoskuj to... z voskovania slabnu chlpky, niektorym prestavaju rast a navyse mas mesiac pokoj a ani to tak strasne neboli... len si nezabudni natiahnut kozu aby ta to nebolelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ono ked chlpky rastu tak vyzeraju ze su tmavsie ale to je tak vsetko - len opticky klam
Co sa tyka pasiku chlpkov tak ked su jemne mas to v pohode aj tak chalana budu zaujimat ine partie A tie co mas pod pupkom tak z nich mozes spravit "pasik" co je celkom sexy a mas pohodu
(bez srandy)
A laser................nerobte to....chcela som aj ja, ale ak ma neodradila cena(potrebovala by som väcsie partie, takze umerne idu aj prachy hore), tak ma odradili diskusie na tuto temu na nete-90% zien pisalo, ze sa im to asi po 6 rokoch vratilo, takze neviem.
Ale mysli na to tak, ze nie si jednia, je nas plno:p A ked ma bude niekto lubit, tak si oblubi aj moje chyby:ň Asppon ja sa utesujem