takze mam taky problem, teda ja to beriem ako problem. som s chlapom uz rok a pol a posledne mesiace som si u nho vsimla, ze ked mam tesne pred a pocas kramov, tak on je viac nadrzany ako obvykle.
cim to moze byt?
maju aj chlapi svoje dni?
baby, je aj
chut na sex sa umerne zvysuje od toho ako dlho mu "zadrzis kohutik", ked pocas kramov nevypusti paru, sa necuduj ze denne sa jeho chut zvysuje a ako sa hovori, clovek chce to co nemoze mat, preto ked mu spravis tyzdnovy celibat v mesiaci, netreba sa cudovat ze by najradsej pretiahol aj prazdnu flasu. Ja nepozorujem na sebe pocas kramov priatelky, ze by som mal vacsiu chut ako ine dni, den ako kazdy jeden iny, ak su slabsie tak mi to problem nerobi a ani jej a ked ma silnejsie, tak stale ma ona usta. problem solved
Bože môj, veď toto sú základné biologické znalosti!!! Keď má žena plodné dni a potom menštruáciu, tak sa zmení jej vôňa. A keďže aj človek je len zviera, chlap cíti túto zmenu pachu a vie, že si plodná, preto je viac nadržanejší. Hotovo, konec, šlus. Nemáš za čo.
akurat nechapem co riesis. kde je akoze ten problem?
povedala si ze sex cez kramy nechces, to co ti napisali @2 a @4 je pravda, takze ak stale plati tvoj postoj tak si proste najdite inu cestu ako sa uspokojit, ak to vnimas ako problem, aj ked nerozumiem preco.
ja som sa osobne s tym uz stretla u chlapa, ale nikdy ma nenutil nielenze k sexu ale ani k ziadnym inym nahradam pocas toho tyzdna, tym by nikam nedosiel...na druhej strane, nevravim ze som mu ich neposkytla sama od seba, len tak lebo som chcela aby mu bolo prijemne
@campino Tak vieš, ani u môjho to nejak nebadám, že práve vtedy má nejakú väčšiu chuť ale to neznamená, že to platí pre všetkých "neviemkoľko" miliárd chlapov. Je to prirodzený prírodný jav a keď to u iných nebadáš tak to neznamená, že neexistuje.
@demonica13 ty si pekne mimo, na to že si ženského pohlavia...žena je najviac plodná počas ovulácie, čo je úplne iné obdobie ako menštruácia... ach bože, aby ešte holke musel toto niekto vysvetľovať...
Jako ja mám chuť stále bez ohľadu na menštruácie... a krámy nekrámy neriešim... Ak to mladá chce aj cez ak nie sú prvé dni..
len toto mi príde ako také troll fórum ..
Možno je preto nadržaný, že ked nemas tak ta nechce ale ked nemozes tak aby sa nepovedalo akoze na chut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
povedala si ze sex cez kramy nechces, to co ti napisali @2 a @4 je pravda, takze ak stale plati tvoj postoj tak si proste najdite inu cestu ako sa uspokojit, ak to vnimas ako problem, aj ked nerozumiem preco.
ja som sa osobne s tym uz stretla u chlapa, ale nikdy ma nenutil nielenze k sexu ale ani k ziadnym inym nahradam pocas toho tyzdna, tym by nikam nedosiel...na druhej strane, nevravim ze som mu ich neposkytla sama od seba, len tak lebo som chcela aby mu bolo prijemne
len toto mi príde ako také troll fórum ..
Možno je preto nadržaný, že ked nemas tak ta nechce ale ked nemozes tak aby sa nepovedalo akoze na chut.