na čo je vlastne dobrá nadržanosť?? síce už nie som panic aj ked svojimi skúsenosťami sa medzi nich môžem v pohode zaradiť .. zaujíma ma každý váš názor.. možno sa mi to potom podarí pochopiť
Nadržanosť? Poznám pár takých ľudí, ale neviem to definovať.. Asi majú bližšie k sexu a stále myslia len na "to".. Alebo neviem... Ale každopádne takých ľudí nemusím..
podla mna to je stav ked chce clovek toho druheho proste totalne chce ... od toho ze ho chce totalne bozkavat, chce ho kusnut do ucha, chce ho spravit stastnym az po to ze s nim chce mat sex hned teraz!... tak nejaky by som to definoval ja
@igorius nadržanosť je jednoducho súčastou nášho života tak to priroda zariadila ...... a každy je občas nadržaný,.. len to treba niekedy vedieť aj ovládať...
@complicatedperson no vieš sranda je na tom to, že ja s ňou nemám problémy - ovládať si ju dokážem bez problémov
zaujíma ma aké názory na ňu majú druhí.. predsa len viac hláv viac rozumu.. každý ma iný názor .. a chcem pochopiť prečo táto "novodobá" mládež je furt len nadržaná.. cez víkendy sa stále mele len o tom istom - o sexe.. človeku to začne liezť aj na nervy ked sa od nich kapánek dosť odlišuje
@igorius .. noo je skazená doba, ludia myslia len na to teda hlavne blbí ludia. a takých je teraz dosť. s takými sa nestýkaj ked su takí, a ty si iný. hladaj si takých ako si ty , normánych čo to vedia ovládať a netočia stále len o tom.. alebo ich ignoruj ked su takí.
a to je aj to skupinkovanie.. to tak nenávidim.. preco každy nerobí podla seba ale opakuje po iných? všetci si myslia aké je to cool ... ked to všetci robia ty ešte nemusíš.. jeden začne robit hoavdiny a uz sa vsetci opičia... teraz je to tak.. kto nerobi to čo partia može ist doprdele.. ale tak. radsej byt sam ako s takymi magormi..
@pernik o tom nepochybujem, že ho ludia majú radi stačí ked sa rozhliadnem dookola a počúvam kto čo hovorí.. ale ako by si to vysvetlil niekomu, kto nevie čo je to sex, pretože ho ešte nezažil alebo s ním nemá dobré skúsenosti (ano nájdu sa aj taký )
@complicatedperson s tým skupinkovaním s tebou naprosto súhlasím a aj sa tým riadim .. narodil som sa ako original tak prečo by som mal zomrieť ako kopia nech ma ludia berú takého aký som a nie takého aký by som podla nich mal byť
@igorius Neviem si predstaviť, že by sa ma môj kamarát pýtal prečo sú ľudia nadržaní, alebo prečo je sex dobrý, nemám takých kamarátov, nedokážem to vysvetliť...
Nadrzanost je nieco co nas nuti hladat si partnerov... kebyze niesom v kuse nadrzany tak mozem kaslat secky zeny sveta...
Zeny maju jedine stastie ze chlapy chcu jebat! kvoli tomu sme schopny vytrpiet uplne ze vsetky vase nedostatky...
Ked sa na mna pozrie zenska ktora sa mi paci, vraj vidi sex v mojich ociach... Vraj to je pozitivne co vobec nekoresponduje s tymi prispevkami tu ze neznasate nadrzancov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
filip
ale prečo sa valstne pýtaš?
zaujíma ma aké názory na ňu majú druhí.. predsa len viac hláv viac rozumu.. každý ma iný názor .. a chcem pochopiť prečo táto "novodobá" mládež je furt len nadržaná.. cez víkendy sa stále mele len o tom istom - o sexe.. človeku to začne liezť aj na nervy ked sa od nich kapánek dosť odlišuje
Nejak nechápem čo je na tom zlé...
XD
@pernik o tom nepochybujem, že ho ludia majú radi stačí ked sa rozhliadnem dookola a počúvam kto čo hovorí.. ale ako by si to vysvetlil niekomu, kto nevie čo je to sex, pretože ho ešte nezažil alebo s ním nemá dobré skúsenosti (ano nájdu sa aj taký )
@complicatedperson s tým skupinkovaním s tebou naprosto súhlasím a aj sa tým riadim .. narodil som sa ako original tak prečo by som mal zomrieť ako kopia nech ma ludia berú takého aký som a nie takého aký by som podla nich mal byť
takže tak ..rob podla seba a kašli na to čo považujú ostatní za správne..
už je na tebe či tú nadržanosť nejako využiješ alebo sa ovládneš .. záleží od situácie XD
@complicatedperson no hej situácia je sviňa
Zeny maju jedine stastie ze chlapy chcu jebat! kvoli tomu sme schopny vytrpiet uplne ze vsetky vase nedostatky...
Ked sa na mna pozrie zenska ktora sa mi paci, vraj vidi sex v mojich ociach... Vraj to je pozitivne co vobec nekoresponduje s tymi prispevkami tu ze neznasate nadrzancov!