Ktorých birdzákov a birdzáčky sa vám už podarilo vidieť aj naživo? Na ulici, v MHD, v bare, kdekoľvek. Nabrali ste odvahu dať o sebe vedieť a osloviť ich alebo ste ostali len v pozícii nenápadného stalkera?
Priznávajte sa a pokojne aj tagujte
Tanickinu som stretla viac krat a pozdravili sme sa, potom som este niekolkych videla niekde v/z mhd (riskozvychodu, melancholik a narazuvzdorna mi teraz prvi napadnu ale asi viac), no väcsinou velmi nevnimam okolitych ludi ked som vonku, cize mozno som videla viacerych o ktorych si nepamätam ze som videla (??)
Leaav v kauflande ci ako sa píše a minule. Som asi videla v avione maya a greyness inak asi nikoho, neviem o tom a neprihovorila som sa keďže by ma nepoznali ani a som aj hanblivá
ja som raz videla v mhd @hellium , sugyho, raz okolo mojho suveniroveho shopu presla veronika (kokos normalne som si zvykla na meno a zabudla som nick...no sak veronika co bola v nakupnych maniackach !) a jej frajera som tiez castokrat videla ale on nie je z birdzu
a @firestorm ma spoznal v praci vdaka birdzu
ostatnych som asi stretla schvalne
o a @mielikki ked robila v ibm som stretavala ale ona ma nevidela !
To sa mi ani nechce vymenuvávať veeeeľa birdzkov som náhodne stretla..s niektorými sme sa len pozdravili (napr.aj s tebou ), s inými sme sa dali aj trochu do reči (napr. Zrkadlovka), iných som len tak zbadala prejsť okolo a s niektorými sme sa tak viac skamošili (napr.pinkhero..tú som zbadala na feste, zakričala na ňu, prišla a odvtedy sme kamošky ^_^ )..a taaak..veľa takých stretnutí náhodných bolo ja mám šťastie na birdzákov
tak napíšem aj ja @kittyboo ešte veľmi dávno v nejakom nákupnom centre @forte tuším v centrali na eskalátoroch (jj, nevnímala si vôbec @bebekex s frajirom v KC Dunaj @tanickina pred par dňami v buse z mlynov @skvrnka párkrat na zastávke, raz sme sa aj rozprávali @zrkadlovka tiež v nejakom nákupnom centre @michelleee niekde v buse na mlyny @mayben asi v Avione a tuším tam bol aj @dee99 @poke na zastávke @narazuvzdornaa tiež už dávnejšie s frajirom @popolcek v škole na predvianočnom večierku
Ak hovoríme skutočne o náhodných stretnutiach, tak mi napadnú nasledujúci ľudia:
Purenarcissism, Momoglamorous, Hellium, Forte, Mielikki, Leaav, Semhamforas.
Tiež som nedávno videl Mrcionku ale tá sem už dávno pradávno nechodí pokiaľ viem..
Rovnako tak som potom ešte na ulici stretol dievčinu s modrými vlasmi, ktorej nick si momentálne nevybavím...a v neposlednom rade Deficita.
Možno by sa ešte niekto našiel, no nespomeniem si už..
hellium, forte, mayben, quattroformaggi s deficitom, potom aj jeho sameho, dee99, silviuuu, bebekex, fakecocacolazero a tak, na vela nickov si nespomeniem
jedinych z tychto ludi som sama oslovila len quattroformaggi lebo sme sli okolo seba na eskalatore a len sme sa priblblo usmievali a bolo by mi uz blbe nic nepovedat to bola super situacia
a potom mayben ma sama oslovila, to bolo velmi mileee
ja som párkrát zavadila o @hellium , ale nikdy som neposlala ziaden usmev ani pozdrav, lebo sa pozerala inam
potom sme s vitkom chceli zamavat do mhdcky dominikovi, ale bol zaujaty tesenim sa na koncert ak si dobre spominam @nicmanenapada
este som stretla v tescu limej a to na mna nijak silne nezaposobilo (predpokladam, ze ani na nu, ale ktovie!)
a raz som nevedela v elektricke odtrhnut zrak o jednej tety, lebo sa neskutocne podobala na @narazuvzdornaa (spoiler - budes o 20rokov vyzerat stale rovnako!)
Jo ale inak @sadistrom si ma tu vsimol a povedal mi to v realite kedze sme spolu studovali na vyske v tom istom rocniku Tusim to bolo na fakultnej vianocnej kapustnici
Taka ta červeno vlaska neviem nick tu som stretla niekoľko krát aj na zastávke aj na koncerte, diehard ci aký to mal nick na zastavke, ygor tiež na zastavke a ešte jednu babu rudenne ci ako v jednom nákupnom centre
jezismaria, v ba som ich podla mna uz riadne vela videla sa hanbim tak sklapam zrak
co mi pripomina @mielikki nevidela som ta nastupovat do busu na SAVke v stredu?
Ja veru nie, iba takých, čo som už poznal a vedel, že stretnem. Síce neviem vlastne, ci som vedel vtedy, že mi @tikalok s tunidlom prídu na sobas
To možno bolo nečakané stretnutie, ale len z mojej strany
Nahodne dost davno vsetko: kittyboo vo vlaku, hellium v meste, skvrnku na nivach si kupovat coca colu zero (ale doslo mi az neskor ze odkial mi je znama a je mozne ze to nebola ona), denix na grejpe inak si nespomeniem na nikoho.
z tych uplne nahodnych a prvych stretnuti aj s nejakym tym oslovenim si spominam na @narazuvzdornaa kdesi pri kollarku (davno davno), potom @forte ked isla s abaffym na veganske hody
jemine kolko tagov, na to, ze nechodim nikam vonku ale potesiii, ja si netrufam vymenuvat, lebo fakt za 10 rokov Birdzu som stretla chtiac aj nechtiac mozno 70 ludi odtialto
a prepacte, ak vas ignorujem/nepoznam/nepamatam si, fakt tvare nie su moja silna stranka + sa hanbiiim prevelmi
@tikalok inak neboli sme raz spolu na mestskej potulke asi trojhodinovej, kde som na teba zizala? chodilo sa dost po bratislavskych cintorinoch, nepamatam, ci to bola tema
No napocitala som asi 11, ale väčšinu som proste iba zahliadla na druhej strane ulice alebo tak kittyboo, skvrnku, tikaloka, tanickinu, nárazu (v jedálni často D), wewa s demoniqangel, tangerinu, hellium (a bola som trápna, prepáč , fakecocacolazero, funebraka..
Ale takých s ktorými sa bavím som ešte myslím len tak random nestretla, to je zvláštne
@narazuvzdornaa som kedysi dávno stretol v trolejbuse a aj som sa jej takmer pozdravil, ale práve vyzerala, že by pohľadom spálila všetko, čo sa jej postaví do cesty, tak som si to akosi rozmyslel
ja možno áno, možno nie, nemám pamäť na tváre, a mňa len čo viem, tak dávno lenuska, a ja som ju pri svojej pamäti nespoznala, resp. vtedy som tu bolá dosť nová a nemala som to nafotené do hlavy a z videnia z jedného gympla ako ja je salkoo, ale inak mna na východe asi nie je šanca stretnúť
Asi každého už. Pravidelne stretám na qíze Mielikki, Nicmanenapada a Stenatko, si kyvneme obcas, dnes akurat po dlhej dobe Horsiqa, taxme aj pokecali kus
S tomkov som šla vo vlaku asi 3x väčšinou kúsok od nej
Jazzanovu som istú dobu strašne často stretávala približne na tom istom mieste a ešte občas v škole
Sisi sa mi zjavila meter predo mnou keď som si raz bola pozrieť topánky
Myslím že som trochu z diaľky videla aj lauritav matiarku a ešte niekoho ďalšieho ale už neviem koho
S jednou birdzackou na ktorej nick si nespomeniem som raz robila nočnú (asi) ale došlo mi to až po ceste domov že to asi bola ona
Potom jedného birdzaka s ktorým som sa dávno stretla aj zámerne som tento mesiac videla asi 3x
A ešte motorbreath ktorého som stretla už 2x a naposledy som sa mu pozdravila ale našťastie ma ani on ani nikto vyššie vymenovaných nikdy nespoznali
Posledne som videla hoperpohromu s patrixom v jednom podniku ale aj to minimálne pol roka dozadu
Raz som videla narazuvzdornu z autobusu
Raz antifunebraka v CCC , ten pozdravil mňa
Dávnejšie som vidavala leeav vonku
Si ledva pamatam, ako vyzera moja vlastna mama, nie to este birdzaci a aby som si ich vsimla v meste skor sa mi stalo, ze som sla metrom s birdzackou, ktoru dost dobre osobne poznam, cely cas som sa na nu pozerala!!! A az ked sme vystupovala som zistila ze "lol, ved to je moja kamka"
@quattroformaggi teba aj s deficitom som videla uz viackrat vzdy som sa tvarila ze vas nevidim, lebo sa nepozname ani tu ked si zalozila totoforum tak nech sa paci
V BA okolo mna raz prechádzala Limej, v Brne vo vegánskej reštike ma pred nedávnom obsluhovala burble, na festaku dávno som videla lawey a thwrtch (alebo aký to ma nick ,D) a aj feelagain pár krát už okolo mna prešla aj s frajírom nikomu....z nich som sa neprihovorila
Taktiež som pól roka nevedela že bývam s mousisitka
Jediný birdzak, ktorému som sa prihovorila bola asi iba nárazu, ktorú som stretla pár rokov dozadu na animeshow
dost ma prekvapilo kolko ludi si ma vobec vsimlo na ulici, mega niekedy sa mi stava, ze na mna niekto tak ostychavo cumi, vtedy si vzdy hovorim, ze asi niekto z birdzu ale tusim sa mi len 2 razy stalo, ze sa mi aj niekto prihovoril.
ja som stretla uz vela bratislavskych birdzakov, ale tiez vacsinou len ostychavo cumim D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
A mozno aj dalsich, ale uz si to nepamatam.
a @firestorm ma spoznal v praci vdaka birdzu
ostatnych som asi stretla schvalne
o a @mielikki ked robila v ibm som stretavala ale ona ma nevidela !
a potom @stenatko (aký má teraz účet?) stretávam často
@kittyboo ešte veľmi dávno v nejakom nákupnom centre
@forte tuším v centrali na eskalátoroch (jj, nevnímala si vôbec
@bebekex s frajirom v KC Dunaj
@tanickina pred par dňami v buse z mlynov
@skvrnka párkrat na zastávke, raz sme sa aj rozprávali
@zrkadlovka tiež v nejakom nákupnom centre
@michelleee niekde v buse na mlyny
@mayben asi v Avione a tuším tam bol aj @dee99
@poke na zastávke
@narazuvzdornaa tiež už dávnejšie s frajirom
@popolcek v škole na predvianočnom večierku
ok, už dosť
Purenarcissism, Momoglamorous, Hellium, Forte, Mielikki, Leaav, Semhamforas.
Tiež som nedávno videl Mrcionku ale tá sem už dávno pradávno nechodí pokiaľ viem..
Rovnako tak som potom ešte na ulici stretol dievčinu s modrými vlasmi, ktorej nick si momentálne nevybavím...a v neposlednom rade Deficita.
Možno by sa ešte niekto našiel, no nespomeniem si už..
jedinych z tychto ludi som sama oslovila len quattroformaggi lebo sme sli okolo seba na eskalatore a len sme sa priblblo usmievali a bolo by mi uz blbe nic nepovedat to bola super situacia
a potom mayben ma sama oslovila, to bolo velmi mileee
potom sme s vitkom chceli zamavat do mhdcky dominikovi, ale bol zaujaty tesenim sa na koncert ak si dobre spominam @nicmanenapada
este som stretla v tescu limej a to na mna nijak silne nezaposobilo (predpokladam, ze ani na nu, ale ktovie!)
a raz som nevedela v elektricke odtrhnut zrak o jednej tety, lebo sa neskutocne podobala na @narazuvzdornaa (spoiler - budes o 20rokov vyzerat stale rovnako!)
co mi pripomina
@mielikki nevidela som ta nastupovat do busu na SAVke v stredu?
To možno bolo nečakané stretnutie, ale len z mojej strany
@ssnehulienka to som nebola ja :-
a prepacte, ak vas ignorujem/nepoznam/nepamatam si, fakt tvare nie su moja silna stranka + sa hanbiiim prevelmi
Ale takých s ktorými sa bavím som ešte myslím len tak random nestretla, to je zvláštne
@narazuvzdornaa som kedysi dávno stretol v trolejbuse a aj som sa jej takmer pozdravil, ale práve vyzerala, že by pohľadom spálila všetko, čo sa jej postaví do cesty, tak som si to akosi rozmyslel
@luc.ka si ku mne prisadla v buse NR > BA, to bola najväčšia haluz: » birdz.sk/nicmanenapada/s...
@sadistrom som kedysi často stretával úplne náhodne.
Jazzanovu som istú dobu strašne často stretávala približne na tom istom mieste a ešte občas v škole
Sisi sa mi zjavila meter predo mnou keď som si raz bola pozrieť topánky
Myslím že som trochu z diaľky videla aj lauritav matiarku a ešte niekoho ďalšieho ale už neviem koho
S jednou birdzackou na ktorej nick si nespomeniem som raz robila nočnú (asi) ale došlo mi to až po ceste domov že to asi bola ona
Potom jedného birdzaka s ktorým som sa dávno stretla aj zámerne som tento mesiac videla asi 3x
A ešte motorbreath ktorého som stretla už 2x a naposledy som sa mu pozdravila ale našťastie ma ani on ani nikto vyššie vymenovaných nikdy nespoznali
Raz som videla narazuvzdornu z autobusu
Raz antifunebraka v CCC , ten pozdravil mňa
Dávnejšie som vidavala leeav vonku
Taktiež som pól roka nevedela že bývam s mousisitka
Jediný birdzak, ktorému som sa prihovorila bola asi iba nárazu, ktorú som stretla pár rokov dozadu na animeshow
ja som stretla uz vela bratislavskych birdzakov, ale tiez vacsinou len ostychavo cumim D