Naj birdzak je u mna jednoznacne @katalyzator po boku ktoreho som sa tu neraz neunavne hadal s homofobmi a vyvracali sme jeden blby argument za druhym
Najlepsi bloger je @ghoticpoethic , ktorej blogy pisane prostym jednoduchym jazykom (take mam rad) vystihuju realnu ludsku mentalitu a opisuju prostredia teenagerskeho zivota bez priklaslovania a pravdivo. V podstate pise o svojom zivote a to je podla mna hlavny vyznam blogov, aby sme si celkovo boli blizsi.
V nazoroch a vseobecnym prehladom to u mna vyhrava @pa3cek
Teraz si mozno niektori povedia ze haha doritivlez ale vobec to tak nie je.
@Tomas ako hlavny sef birdzu neraz preukazal obrovske diplomaticke a tolerancne schopnosti. Nikdy uzivatelov nebuzeroval , daval nam viac menej volnu ruku a nebanoval za hluposti, co sa o mnohych inyc forach povedat neda.
Jediny radikalny krok, na ktory si spominam bolo zrusenie fora viery a nabozenstvo a aj to bolo asi po polrocnom neunosnom natlaku zo strany fanatikov a tento krok bol naprosto pochopitelny.
Napriek je citit, ze aj ked tu to forum nie je birdz nebrani slobodnemu prejavu viery, ale len nasilnemu propagovaniu a presviedcaniu ludi, co nevyhnutne vzdy vedie k jedinemu - hadka
Ako clovek, s ktorym som sa nikdy realne nestretol, a hoci mu tu casto vycitaju vsetci pravopis je u mna n1. @swen z ktoreho prispevkov ale aj sprav cez ts citim skromnost a uprimnost. A velmi som si ho oblubil.
Kto mi absolutne lezie na nervy je @celebrita . Ale pre kazdeo slniecko svieti a nevadi mi, ze sa pri kazdej moznej prilezitosti do mna obuva
@hluzar nezavadzaj verejnost. Raz som na teba reagoval, ked si mal prispevok o vychove deti a druhy krat som sa zasmial na tvojom "ostrovtipnom" zozname veci, ktore by si si zobral na pusty ostrov. Takze nezavadzaj...
toto ako keby išlo cez kopirák!!!! ja som tu mala pred týždňom takúto diskisu, aj anketu, a neskor kontroverznu anketu aj diskusiu a najvacsieho trapaka!!!!!!
@Hluzar dakujem. aj ja teba som si oblubil, hlavne tvoje blogy, a to,ako vies dobre argumentovat v diskusiach. ze si vzdy rozvazny a z chladnou hlavou, aj v diskusiach, kde je napeta atmosfera.
@swen vies co ma stve ? Ze vsetci ludia s ktorymi si naozaj rozumiem su prinajlepsom 27 km odomna ale vacsina ich je vyse 200 Ak ma budes provokovat v lete do toho Svidnika skocim a pozvem ta na kofolu tak bacha na to chlapec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@NONORMAL !
takze:
1. ak sa ti nepaci chod si otravovat inde
2. to, kolko ma clovek rokov nerozhoduje o jeho zmyslani (ked mas 16, neznamena, ze tvoje IQ je vyssie ako IQ 5-rocneho decka zo skolky)
3. niektorym ludom to neprekaza, to co vadi tebe, nevadi normalnemu
nemôžem si pomôcť
Najlepsi bloger je @ghoticpoethic , ktorej blogy pisane prostym jednoduchym jazykom (take mam rad) vystihuju realnu ludsku mentalitu a opisuju prostredia teenagerskeho zivota bez priklaslovania a pravdivo. V podstate pise o svojom zivote a to je podla mna hlavny vyznam blogov, aby sme si celkovo boli blizsi.
V nazoroch a vseobecnym prehladom to u mna vyhrava @pa3cek
Teraz si mozno niektori povedia ze haha doritivlez ale vobec to tak nie je.
@Tomas ako hlavny sef birdzu neraz preukazal obrovske diplomaticke a tolerancne schopnosti. Nikdy uzivatelov nebuzeroval , daval nam viac menej volnu ruku a nebanoval za hluposti, co sa o mnohych inyc forach povedat neda.
Jediny radikalny krok, na ktory si spominam bolo zrusenie fora viery a nabozenstvo a aj to bolo asi po polrocnom neunosnom natlaku zo strany fanatikov a tento krok bol naprosto pochopitelny.
Napriek je citit, ze aj ked tu to forum nie je birdz nebrani slobodnemu prejavu viery, ale len nasilnemu propagovaniu a presviedcaniu ludi, co nevyhnutne vzdy vedie k jedinemu - hadka
Ako clovek, s ktorym som sa nikdy realne nestretol, a hoci mu tu casto vycitaju vsetci pravopis je u mna n1. @swen z ktoreho prispevkov ale aj sprav cez ts citim skromnost a uprimnost. A velmi som si ho oblubil.
Kto mi absolutne lezie na nervy je @celebrita . Ale pre kazdeo slniecko svieti a nevadi mi, ze sa pri kazdej moznej prilezitosti do mna obuva
Ja si za prvé možem písať kam chce, ale to nehám tak...ale v niečom si mala pravdu a to je že nie som normálna...
a nie jednéh
@lasicasiva
@domobranadodrbana
@doublezero
Títo sú naj.
Oblubeneho birdzaka nemam (aj ked moj profil tvrdi nieco ine ) ale dost casto sa zhodnem so @stage a @alpynus
do akeho svidnika? svidnik je trocha dalej odomna ,ako od teba bratislava ja ta pozvem na pivo
KAZDY BIRDZak je NAJ.. kazdy sme jedinecny a vynimocny niecim inym...
niekto sa tu na nieco hra.. iny je tisko v pozadi, dalsi sa nesie na vlnach slavy..
niekoho poznaju mnohi, niekto je kontroverzni a dalsieho pozna len minimum ludi v okoli, ale nikdy by ho nevymenili..
naco je dobre menovat jedneho/jednu..
naco je dobre menovat ich 5 ci viac..
niekedy ked som smuny, viem ze ma potesi len ... a vtedy je naj ta osoba..
inokedy zas mam naladu na nieco ine a viem , ze naj je pre mna niekto dalsi..
pritom su v podstate naj vsetci s ktorymi si pisem.. ktorych mam rad, ktorym doverujem..
@Blackline
@Shroomy skvely clovek, ise najkrajsie blogy, skvely priatel a viac nepoviem :p
@lukazman juuuj vtipny to clovek
@nicmanenapada
@armita genialana a napomocna osobka
vďaka