Nespomínam si. Ale mala by som otázku-> blogy s erotickým nádychom sa nevymazávajú,že nie? alebo áno? (je to len otázka,žiaden hlbší význam to nemá,takže pod tým nič nehľadajte,len ma to zaujíma)
Najhorší neviem, blogy nečítam. No pár zaujímavých tu bolo. Pamätám sa napr. na alkoholičku Milotu, či na jedného chlapca, ktorý sa posral ... Ostatné som asi nečítal, tieto mi stačili
najhorší ani neviem. mám nejakých obľúbených bloggerov, ich výtvory si rada prečítam ale občas mi padne do oka niečo v topke, že si pozriem čo ostatní čítajú a teda niekedy ma to dosť dojme.
nehovorím, že je to to najhoršie. predsa len úplne drísty o 3 riadkoch a podobne nikto ani neotvorí. ale osobne som alergická na taký ten pseudoromantický melancholický štýl písania alebo na blogy ako "som iná, páči sa mi to a vy choďte do p* keď vám nie"
@inequity kultivovane? to je ukážka používania všetkých možných klišé slovných zvratov, využívanie cudzích slov v nesprávnom význame alebo v strašne smiešnom kontexte a snaha o zloženie inteligentne znejúcej vety to je proste jedno veľké jazykové zlo a to ani nehovorím o obsahu
akože jej časť "O mne" ma vždy rozseká strašne:
Považujem sa za výrazný typ sebavedomého vystupovania, prekypujúceho zvýšenou komunikáciou a zmyslom pre humor, prostredníctvom ktorých nadväzujem kontakty. Snažím sa byť úprimná a povedať na rovinu čo si myslím. V živote sa túžim presadiť, čosi prevratné dokázať a držať osud pevne vo svojich rukách. Neuspokojím sa so životom človeka, ktorý sa stal bábkou ovládanou rukami manipulátorou. Jednu z mojich veľkých vášní predstavuje tvorba strašidelných príbehov a úvah, pričom moje životné méty dosahujú pomerne vysokých rozmerov. Ich postupné naplnenie mi však prináša radosť, šťastie a spokojnosť so sebou samou."
@grietusha no myslel som to tak, že aspoň píše čiarky, diakritiku a tak, obsah som naozaj nečítal. Ale naozaj ma zabíja keď niekto napíše kilometrovú vetu a nepoužije ani jednu čiarku, popr. ju napíše úplne zle (príklad: slovo ,čiarka), že pre mňa ako laika sa na to aspoň zle nepozerá.
@inequity preboha, od čiarok sú korektori. myslíš, že na to, aby človek vedel písať, musí ovládať umenie čiarok? a ja som myslela, že to je o tom, že ten človek má čo povedať a ako povedať.
Jeden ˇ/clánok o dôkazoch prečo existuje boh, a nič proti veriacima le ten človek tam písal o veku hélia, áno dobre čítate hélia, ktoré zem vypúšťa do vesmíru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
volám sa ... som tu nová a hľadám si tu kamarátov moje záĺuby sú ..... ak chceš moja kamoška tak ....
» www.birdz.sk/webka/xhtml/blo...
@laurikaaa a odvtedy mas supis kamosku?
nehovorím, že je to to najhoršie. predsa len úplne drísty o 3 riadkoch a podobne nikto ani neotvorí. ale osobne som alergická na taký ten pseudoromantický melancholický štýl písania alebo na blogy ako "som iná, páči sa mi to a vy choďte do p* keď vám nie"
no to bol exkrement
ale chcela by som sa podeliť o perlu perál v mori bloggerského zla!
» mariacicmanova.blog.sme.sk/...
Pre mňa je najhorší blog niečo takéto:
» www.birdz.sk.birdz.sk/webka/upirka113...
akože jej časť "O mne" ma vždy rozseká strašne:
Považujem sa za výrazný typ sebavedomého vystupovania, prekypujúceho zvýšenou komunikáciou a zmyslom pre humor, prostredníctvom ktorých nadväzujem kontakty. Snažím sa byť úprimná a povedať na rovinu čo si myslím. V živote sa túžim presadiť, čosi prevratné dokázať a držať osud pevne vo svojich rukách. Neuspokojím sa so životom človeka, ktorý sa stal bábkou ovládanou rukami manipulátorou. Jednu z mojich veľkých vášní predstavuje tvorba strašidelných príbehov a úvah, pričom moje životné méty dosahujú pomerne vysokých rozmerov. Ich postupné naplnenie mi však prináša radosť, šťastie a spokojnosť so sebou samou."