Do fór o veganstve neprispievam takže nezaujíma ma to do náboženských to iste najviac ma seru tie o školách teraz je to už lepšie ale pred par mesiacmi každé 2 fórum o škole
najhoršie je asi to, že niekto príde s novou témou, a o deň na to sú tu tri rovnaké fóra sformulované ináč. pluus ľudia čo o svojej (ne)pravde presviedčajú ostatných
takí tí davači, ktorí ťa vedia zakopať pod čiernu zem preto, že namiesto "ahoj" napíšete "ahj" a ešte tí, ktorí ich tagujú do komentu a píšu " (y) epic lol "
Ludiaaa, co mate proti veganom? Aj ja som vegan, a nezda sa mi, ze by som tym niekoho vecne zatazovala, ani som nikdy nic take necitala.
Ale otravuju ma ti paranoidni a prehnane veriaci ludia, tiez vselijake tie jebnute fora o vztahoch, depkujucich ludi kvoki totalnym pizdovinam a tak daaale. A tiez tie kokotne fora typu "kam mam ist na skolu?". A co my vime snad? -.-
Ďalší kokot kery založil toto fórum len s jedným cieľom --- vidieť tých X ľudí co zahlasuju na veganov, a utvrdit a ďalej sám seba sa klamať ze veganstvo je zlé... -.-
kresťania mi nevadia...kým nezačnú trepať pičoviny ako napríklad, že jóga je hriech...alebo že oľutujem, že niesom jeden z nich..ale inak nech si človek verí čomu chce
Napicu je chodit na stretnutia ludi ktori si myslia ze uctievajucu niekoho a pritom len saskuju a robia zo seba dementov tym ze pokladaju nezmysly za pravdive. Keby ich neboli masy, bola by viera bezcenna. @maugly a este to mat nariadene nejakym zakomplexovanym kktom ktory je tvoj pribuzny a autorita a neveris, to je napicu zivot.
@trdelniiiq zbytocne prekrucas moje slova. Nepovedala som, ze existuje len taky sposob viery, verit moze niekto aj sukromne a aj tak to neuznavam. A nechce sa mi hadat, nechaj si to pre midnajta.
Ufo tiez neuznavam a zazraky no...to sa da interpretovat vselijako ale dajme tomu. @trdelniiiq skor verim ze nie vsetko si vieme uvedomit lebo kazdy ma hranice a tak na nieco v planoch nedokazeme mysliet,,takze sa stanu veci ktore volame nahody alebo aj zazraky ale aj tak je to iba statisticky zriedkava udalost a nic nemozne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
dajme taku vseobecnu definiciu: agresivni ludia, ktori napriek apatii okolia stale presadzuju inym svoje atypicke nazory
Neboj sa, cca o tych 10 mesiacov ich tu bude zase stvrt miardy
Ale otravuju ma ti paranoidni a prehnane veriaci ludia, tiez vselijake tie jebnute fora o vztahoch, depkujucich ludi kvoki totalnym pizdovinam a tak daaale. A tiez tie kokotne fora typu "kam mam ist na skolu?". A co my vime snad? -.-
Prejavujuci to dvakrat denne ma siestich uctoch.
ale nee sak..vies jak som to myslela.alpynus a podobni.
Ja viem ale čo narobím ľudia sa chcú pochváliť a zakladať 100 for
Vazne? Divne...a ja ze co ma niktonehejtuje.
@sufurky
Ved jasne.
Co slovo, to picovina..