Najideálnejší spôsob ako požiadať ženu (muža :D) o ruku?
Ja sa ešte nechystám nikoho, ale kamarát uvažuje o zasnúbení a nevie akým spôsobom má svoju vyvolenú požiadať o ruku. Dievčatá čo by vás najviac potešilo (prekvapilo)? Aby to bolo niečo originálne a aj vtipné
no, ja mám vymyslený len jeden spôsob, ktorý by ma potešil a na ktorý by som povedala áno
musí to byť človek, s ktorým sa nepoznám, len ho obdivujem pre jeho prácu a tak. (dajme tomu, že Chris Corner - no lebo človeka, na ktorého som to celé vymyslela, sem proste písať nemôžem)
konečne sa s ním dostanem na mesiace dohadovanú kávu, budeme sedieť, len tak bľabotať a on sa ma zrazu spýta, takým hlasom bez akéhokoľvek podfarbenia či emócie, že
"inak, vezmeš si ma?"
a ja poviem, že hej
a to nevadí, že vôbec nerozumiete, prečo by som si nevzala niekoho, s kým som dlho
No predsa na Baseballe, opýtam sa to pred 60 000 fanúšikmi a naša podobizeň bude spolu s amorom na veľkoplošnej obrazovke. Tak jak v amerických filmoch ňe?
urcite nejakym romantickym sposobom. myslim, ze kamos nic nepokazi, ked jej nieco navari, kupi ruze, zapali sviecky a tak ju poziada o ruku, ked nevie varit, nech ju pozve na veceru
ach jaaaaaj ..noo ja mam taky tajny sen ..aby ma ten dotycny poziadal o ruku ....bud na nejakej dovolenke ,ked budeme pri mori v noci ,taka romanticka atmosfera ....alebo na eiffelovke hore uplne najvyssie ....a klakol by si s prstenom v ruke
Včera som pozerala "Dievča na roztrhanie" ... Chlapec ju zaviedol do jednej tmavej haly, ktorá keď sa rozsvietila tak všade boli regály s prstienkami a nech si vyberie ktorý len chce
@9 medzi tymi milion ludmi si asi tazko klakne ale idea dobra ...my sme mali ist s mojim zlatkom tento rok do pariza ale nevyslo to a nakoniec z neho vypadlo ze ma tam chcel poziadat o ruku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
musí to byť človek, s ktorým sa nepoznám, len ho obdivujem pre jeho prácu a tak. (dajme tomu, že Chris Corner - no lebo človeka, na ktorého som to celé vymyslela, sem proste písať nemôžem)
konečne sa s ním dostanem na mesiace dohadovanú kávu, budeme sedieť, len tak bľabotať a on sa ma zrazu spýta, takým hlasom bez akéhokoľvek podfarbenia či emócie, že
"inak, vezmeš si ma?"
a ja poviem, že hej
a to nevadí, že vôbec nerozumiete, prečo by som si nevzala niekoho, s kým som dlho
@peto11 pod stromcekom na vianoce darcek a v nom krabicka a tam prsten ?
ach...
tak nekdy priste