weird
rocklauren
makovienka
mayben
purpledrug666
kamic
hoperpohroma
klaudiqaaa
lullusmassacre
iva(vela cisiel ale vsetci vieme ktora )
lawey
dievca s niecim modrym vo vlasoch, kt. nick si nepamätam
nicolkaa
silviaaa
anju
nechce sa mi menovat, cely birdz uz, vsetky su super len kazda inak
a pri posudzovani opacneho pohlavia mi to na zaklade birdz fotiek akosi nejde vybrat, mozno keby niektore osoby vidim nazivo, poviem ze vyzeraju dobre, ale jediny kto ma tu kedy nejakym spôsobom "uputal" je sneziteraz a frajer courtneylovegrunge ale ten sem asi nechodi (dufam ze som nenapisala blbost a neni to jej brat alebo co
weird
kamic
mayben
rocklauren
nicolkaa
makovienka
anju
purpledrug666
iva(vela -asi 6- cisiel, ale vsetci vieme o koho ide
silviaaa
lullusmassacre
lawey
klaudiqaaa
hoperpohroma
a vlastne mozem rovno vymenovat väcsinu dievcat z birdzu pretoze niektore mi pridu tak typicky pekne, ine zvlastno-svojsky pekne a ine sympaticko-zlato-pekne a neviem koho vybrat
a z chlapcov sneziteraz a ten ktoreho fotky sem pridava courtneylovegrunge (ale ten sem asi nechodi takze to je blbost a uz fakt neviem :ehm: este aj patricino s tym bradozostrihom co pridal niekedy nedavno bol super (a to rumcajzbrady nemam rada )
mozte ma uz prosim prestat spominat v random forkach, chce sa mi grcat ked sa ku mne vyjadruje niekto ako ten pripeceny polopotrat s mastnou ofinou v @9 . dakujem.
keby sem vypisem teraz nicky tak som za stalkera lebo nikto ma tu nepozna ale inak dobre forum jak dat najavo kto sa ti lubi a dufat ze ti napise, brekeke
je tu veľa pekných ľudí a (hlavne žien) som už dosť veľa tagovala aj v minulosti v podobných fórach, ale tak..
zo žien sa mi tu naj, naj, najviac páči denix a okrem nej potom hoperpohroma, forte s dlhými vlasmi, soltyky, zelinka, obliviate, tangerina, mayben (tie oči! ), kissmeplease, rocklauren... + mnohých nick si nespomeniem a z chlapov sugy, semhamforas, niekto kto si tu nezaslúži byť zmieňovaný, tikalok, môj frajer, ten s dredami (furt si ho mýlim a nechcem zrobiť trapas, preto nick nenapíšem ), zdá sa mi že aj poke, tomias, tomas... a neviem
pred chvíľou som tu niekde menovala pekné birdzáčky...ale keďže mám sakra trpezlivosť, tak na:
anju, silviaaa, makovienka, jessiqa, weird, anetk, forte, clau, lilly09, sjiu, rocklauren, lullusmassacre, suefox, iva199313, thisismyname, kamic, impulse
a nedá sa ich vymenovať iba 6! to sa fakt nedá!
á čo sa chlapcov týka:
horsiq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
psychomanson
antifunebracka
barky
a ostatných si nespomiinam, ale je ich tiež určo viac!
a spomiinam si ešte zopár, no tii sem už nechodia...ale takého foxhounda ešte šupnem sem, bo ten sa tu aspoň na chviiľu ukázal nedávno
Birdzáčky mám podstatne viac nastalkované, bez poradia:
makovienka, mayben, lullusmassacre, purpledrug666, forte, mrspunk
(A ešte veľa, hajzelbaba a pohroma minimálne)
Chlopi: gamin, foxhound, stevo... aaaaa už mi napadajú len samé drobné birdz crushes, za ktoré sa doteraz príliš hanbím
Nemám to tu ešte prestalkované, ale vždy keď prídem na birdz, vyskočia mi fotky samých pekných žien, človek sa potom cíti až zle! Ale potom to prejde, proste baby tu topujú, takmer všetky A chalani detto, všetci ste krásni, majte sa radi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
V
V
V
@7
mudrcko
@lullusmassacre
@forte
@nicolkaa
@clau
@thisismyname
@weird
@kamic
@jessiqa
@makovienka
a mnohé ďalšie... :letim:
weird
rocklauren
makovienka
mayben
purpledrug666
kamic
hoperpohroma
klaudiqaaa
lullusmassacre
iva(vela cisiel ale vsetci vieme ktora )
lawey
dievca s niecim modrym vo vlasoch, kt. nick si nepamätam
nicolkaa
silviaaa
anju
nechce sa mi menovat, cely birdz uz, vsetky su super len kazda inak
a pri posudzovani opacneho pohlavia mi to na zaklade birdz fotiek akosi nejde vybrat, mozno keby niektore osoby vidim nazivo, poviem ze vyzeraju dobre, ale jediny kto ma tu kedy nejakym spôsobom "uputal" je sneziteraz a frajer courtneylovegrunge ale ten sem asi nechodi (dufam ze som nenapisala blbost a neni to jej brat alebo co
cmag.
weird
kamic
mayben
rocklauren
nicolkaa
makovienka
anju
purpledrug666
iva(vela -asi 6- cisiel, ale vsetci vieme o koho ide
silviaaa
lullusmassacre
lawey
klaudiqaaa
hoperpohroma
a vlastne mozem rovno vymenovat väcsinu dievcat z birdzu pretoze niektore mi pridu tak typicky pekne, ine zvlastno-svojsky pekne a ine sympaticko-zlato-pekne a neviem koho vybrat
a z chlapcov sneziteraz a ten ktoreho fotky sem pridava courtneylovegrunge (ale ten sem asi nechodi takze to je blbost a uz fakt neviem :ehm: este aj patricino s tym bradozostrihom co pridal niekedy nedavno bol super (a to rumcajzbrady nemam rada )
a dalej neviem us
zomri birdz.
tak sa pridám k všeobecnej mienke, že my muži sme tu všetci škaredí ako noc a ženy sa vychvália navzájom, takže tam netreba nič hovoriť.
Chalani su tu priemerní ale Jop @sneziteraz napr.
zo žien sa mi tu naj, naj, najviac páči denix a okrem nej potom hoperpohroma, forte s dlhými vlasmi, soltyky, zelinka, obliviate, tangerina, mayben (tie oči! ), kissmeplease, rocklauren... + mnohých nick si nespomeniem a z chlapov sugy, semhamforas, niekto kto si tu nezaslúži byť zmieňovaný, tikalok, môj frajer, ten s dredami (furt si ho mýlim a nechcem zrobiť trapas, preto nick nenapíšem ), zdá sa mi že aj poke, tomias, tomas... a neviem
nieco originalnejsie by nebolo?
anju, silviaaa, makovienka, jessiqa, weird, anetk, forte, clau, lilly09, sjiu, rocklauren, lullusmassacre, suefox, iva199313, thisismyname, kamic, impulse
a nedá sa ich vymenovať iba 6! to sa fakt nedá!
á čo sa chlapcov týka:
horsiq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
psychomanson
antifunebracka
barky
a ostatných si nespomiinam, ale je ich tiež určo viac!
a spomiinam si ešte zopár, no tii sem už nechodia...ale takého foxhounda ešte šupnem sem, bo ten sa tu aspoň na chviiľu ukázal nedávno
@zlatokopka
@Bebekex
@Silviaaa
@Anitchka
@Sajurisan
ale je ich tu veru dosť
Mne sa tu strašne veľa ľudí páči! To sa nedá ani vymenovať - a je blbé otagovať polku birdzu.
aj som niečo vyhrala? podľa mňa toto sú absolútne nezmyselné fóra...
narazuvzdornaa, grietusha, lovedrums, kurtka, forte, obliviate a nek
lawey
makovienka, mayben, lullusmassacre, purpledrug666, forte, mrspunk
(A ešte veľa, hajzelbaba a pohroma minimálne)
Chlopi: gamin, foxhound, stevo... aaaaa už mi napadajú len samé drobné birdz crushes, za ktoré sa doteraz príliš hanbím
z chlapcov @14
PS: ospravedlňujem sa za nomináciu
presne tak a keď ma na sebe kilo púdru a vypadá jak vosková figurína...
rad by so take baby videl ráno keď vstanu z postele ako vypadajú...
ale mám dojem, že ako hnusné ježibaby