Keď už je ten Silvester, a čítal som že veľa z vás bude sedeť pred PC, prečo si ho nespraviť o niečo príjemnejším? Ak poznáte nejaku peknu birdzačku, tak sem dajte jej foto (dufam že sa tu nenajdu ludia so smyslom pre ''humor'' ktorí sem budú dávať
Je tu veľa pekných dievčat, ale mne osobne sa páčia @hellium@Pijemzelenycaj a jedna slečna, ktorej nick si nepamätám a aj @hoperpohroma (ale nemám rád jej webkové fotky
Neviem či má birdz nejaký filter len na pekné dievčatá, ale zatiaľ čo som si pozerala profily báb vždy to boli tak krásne dievčatá, že veľakrát nemám slov Nejdem písať konkrétne nicky, lebo by ich bolo aspoň 50, ale baby ste vážne krásne, všetky čo už v tomto fóre boli spomenuté aj mnohé ďalšie
@degesxd nie som tu ešte tak dlho ale v prvom rade by si si mal ujasniť čo je cieľom ankety. Čo znamená slovíčko najkrajšia?
Pretože krása je aj o niečom inom ako o vzhľade!!! Vtipná, inteligentná, rozumná a v neposlednom rade musí mať aj skvelý písomný prejav, keďže ide o Birdzáčku. Sorry, že som Vám pokazil fórum ale nedalo mi to sem napísať
Ináč podľa mňa to tu celé najlepšie vystihla PANIČKA
inak ja by som tiez rada spomenula jessiqu, glamorous, nicolkuu, juicyduffs, weird, anetk, kamic a este asi sto dalsich ale nepamatam si ich mena ! : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
@anzu alebo @hellium alebo @lawey neviem sa rozhodnut
ale dam hlas @bizbilio lebo surodenci drza spolu bo musa. A @popolcek z rovnakeho dovodu
toť zoznam mojich obľúbených
@zuzki11 má druhé miesto.
@forte nz
pripadne @tinkerbell lebo ona je tak pekna ze sa mi kolena podlamuju
snad som nikoho nezabudol
ďakujem, za vašu priazeň a hlasy. ale nie, toto je zvláštne zaskočenie, ste milí
@nationalgeographic vďak :-S
@austin1991 posielam boštek!
@patuskoo umri
Pretože krása je aj o niečom inom ako o vzhľade!!! Vtipná, inteligentná, rozumná a v neposlednom rade musí mať aj skvelý písomný prejav, keďže ide o Birdzáčku. Sorry, že som Vám pokazil fórum ale nedalo mi to sem napísať
Ináč podľa mňa to tu celé najlepšie vystihla PANIČKA
inak ja by som tiez rada spomenula jessiqu, glamorous, nicolkuu, juicyduffs, weird, anetk, kamic a este asi sto dalsich ale nepamatam si ich mena ! : )
@kosmiklove ja sa červenám!
!
@Ridiculousnotion
@Bebekex
@Moniqa13
@...