@6@tekutastolica - pokiaľ vieš robiť v nejakom graf. programe a tagy ti nie sú celkom cudzie, nie je to až taký problém... a jeho návody sú celkom dobre spracované...
@salora na „nejakom” viem ale nechápem furt tým kódom šak keď tam mám v kompe obrázok z fónu jaký tam mám napísať kód???!!! Šak boha toto je tak vysvetlené
@9@tekutastolica - klikni si vo svojom profile na zmenu CSS-ka, tam máš základné "Ukážkové vzorové CSS-ko", dole pod ním tvoje aktuálne a tam môžeš robiť zmeny... Ale nerozumiem príliš tomu "obrázku z fónu" - akože chceš ho použiť na pozadie webky? Zmeniť pozadie je to najľahšie... všetko je na tej strnke alebo v tých návodoch...
@salora šla som tam. Dala som tam obrázok. Dajme tomu že mi ho očíslovali 12345.jpg . Tak tam dám presne ten kód čo mal kosmilkove dám ok a ništ. Tak dám ten vzorový a zas nič. Tak čo tam mám napísať. Chcem zatial len pozadie. A dajme tomu ked to bude 12345.jpg jak to mám napisať?
@johnysheek v tomto prípade nejde o nevyhnutné náklady. Chceš mi povedať, že ak by si tú reklamu nerobil, tak by si sa nenajedol a hladoval by si doteraz? Vzhľadom na to, koľko človek vydrží bez jedla a koľko času si strávil nad zariaďovaním tejto záležitosti je tu obrovský nepomer. A neviem, či vo všeobecnosti možno jedlo považovať za nevyhnutný náklad pri človeku pri krave, to áno. Ale určite by to nebol sprite a pizza.
@vismaior takže si mám zarátať náklady na čas, internet, energiu.. ako mne to nevadí.. ja som ti chcel len dobre.. takto sa to niekoľkonásobne predraží..
@johnysheek tak iba na internet a energiu - prihliadnuc na fakt, že sedíš na BIRDZ celý deň, tak nemožno zarátať ani toto. Nemáš žiadne nevyhnutné náklady...
@vismaior vzhladom k tomu, ze uz je to par dni co tu fakt netravim cely den
a to uz nehovorim o tom, ze i keby tu travim cely den i tak som cast toho casu, ktory tu travim venoval tomu, ze som tvoril reklamu pre teba, tak to boli nevyhnutne naklady..
(lebo som mohol robit nieco ine)
a co sa venovania do toho mojho casu, napadu, umu tyka.. tak to tiez nie je free
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@tenpatic
@anzu
@omeleta (len škoda, že ešte nemá hotové menu)
a @lilu
a potom @lilu
@malapohroma ma kedysi ohurila webkou, ale teraz. posledne 2 ci 3 ma nevelmi oslovili
a hoci mnohi su skveli s css.. nejak ze by som tuzil mat podobnu to nie..
--
no dobre.. este @vismaior a @insomnya maju super webky
Vďaka za reklamu. To ti teraz mám nahradiť nevyhnutné náklady podľa § 742 a nasl. OZ?
tu kolega čo bude linkovaný by ti vedel povedať
@vismaior
nemáš zač.. a keď tak veľmi chceš.. tak ti to zrátam..
cca 5min čo som tomu venoval, plus fľaša sprite v akcii a pizza donesená z okna.. robia dokopy 75czk čo po prepočte je cca 3 €
vzhľadom k tomu, že si to ty, tak ti dám zľavu a môžeš mi to poslať bez toho aby si platil poštovné služby ty..
údaje dodám dodatočne.
@vismaior takže si mám zarátať náklady na čas, internet, energiu.. ako mne to nevadí.. ja som ti chcel len dobre.. takto sa to niekoľkonásobne predraží..
a to ešte nevravím o nápade a ďalší veciach..
veď ja sa ozvem.. ak bude nápad, vôľa a čas
@anzu
a to uz nehovorim o tom, ze i keby tu travim cely den i tak som cast toho casu, ktory tu travim venoval tomu, ze som tvoril reklamu pre teba, tak to boli nevyhnutne naklady..
(lebo som mohol robit nieco ine)
a co sa venovania do toho mojho casu, napadu, umu tyka.. tak to tiez nie je free