Naozaj krásne oči, pôsobí sympaticky a má moc zvláštny pohľad.
Myslel som si že najkrajšie oči sú modré, až kým som 2-3 roky dozadu nenarazil na tieto oči.
Upozorňujem že hudba je trochu tvrdšieho kalibru to z toho dôvodu že zohnať solídnu pesničku ktorú
Zhodou okolností, spolupracujem v robote s jednou ženou ktorá má podobné oči ako tá na videu, lenže tá z roboty ich má skôr viac hnedé, také tmavo hnedé, a môžem vám povedať že to je teda poriadny zážitok pozerať sa do takých očí.
Modré hmmm no neviem, aj tie sú pekné, ale už sú až moc skomercionalizované. Tak som tu dal video aby bolo video že nie len modré oči môžu byť pekné.
@Michael760 Čo ja viem kašlať na oči ženy majú zvyčajne pekné oči nedá sa porovnávať ktoré sú krajšie a ktoré škaredšie ale dobre tebe sa páčia tieto ale pesníčka je top tú berem
Podľa mňa takéto oči nájsť je o dosť ťažšie ako modré. Su viac vzácnejšie podľa mňa
Od hnedých očí to má ďaleko, zrenica čierna, duhovká silno hnedá až čierna a okraj zrenice je čisto čierny. Treba pozrieť niektoré bližšie zábery na nich to je perfektne vidno.
Názov pesničky Sights - Arise (Česká kapela).
Ano z telenovely.
Samozrejme nie každému sa musia páčiť, lebo každému sa páči niečo iné, ale teraz keď idú tak na dračku modré oči dovolil som si dať iný príklad.
neviem prečo, ale trošku sa mi tvarom jej očí podobá na Scarlett Johansson, čo je žena, ktorá sa mi mimochodom veľmi páči... ale u tejto to nie je ani toľko o očiach, ako že má peknú tváričku...
zas davaju Kachorru na jednotke? si pamatam, ked to frcalo (prvy krat)... som mala dakych 14-15 tusim, mne sa zas strasne pacil Bruno asi najnormalnejsia telenovela vobec
Hmm opat sme pri tom istom- niecia krasa v ociach ineho je velmi subjektivny pojem.... mne sa napriklad vobec nepaci- teda vobec nijak vinimocne chapes...
inak su 3 druhy hnedych oci - taketo tmave (s cervenym podtonom), stredne tmave (s oranzovym, ako si tu daval aj foto) a svetle hnede oci (so zlatym podtonom, take mam napr. ja). praveze taketo tmave hnede oci nie su nicim vynimocnym, este u nas ano, ale keby si siel, stacilo by do Talianska, Spanielska, tak najdes takych oci dost.
@relieforsaddist ano, ale dotycny ma netagol takze som si vsimla az tvoj tag
len som si ju chcela vypocut, obycajne pocuvam jemnejsie odvary podobnych stylov, ale toto ma zaujalo, hlavne to intro
dakujem za tip teda, napisala som si poznamocku do mobilu
viete jaké mám ja krsáne zelené oči keď revem?
alebo aj nemusím revať ale mám alergiu nebo coo a mám ich červené zaslzené tak takú zelenú mám dúhovku že to ste ešte nevideli
@mightysheep
V robote kde pracujem 6 pracovníkov má modré oči. A z celého mesta ich bude ešte určite ešte viac.
Sveter: Ja som na tom podobne zelená dúhovka.
tieto oči ma nejako nefascinujú a neviem prečo
keby si videl mojho bratove oci tak iné by sa ti uz nepacili neda sa ani povedat aku farbu ma (nieco medzi modrou a zelenou farbou)
@demontovania
Ale koľko žien sa može pochváli´t tým že im takto pasuju oči k tvaru hlavy?
Nudné hmmm no za seba môžem povedať že by som si s ňou užíval každý jednu chvíľu kedy by sa mi pozrela do očí, a páči sa mi že nepôsobí tak premaľovane. Skor viac prirodzene
Další perfektný príklad tmavých/čiernych očí Eva Longoria Parker:
Čo je veľmi zaujímavé medzi týmito dvomi ženami je ich výška. Eva Longoria Parker 155-157cm
Gimenna Acardi: 159cm
Alizée Jacotey: 161cm
Hmmmm ako by som to povedal také "zlaté" dievčatá sú nižšieho vzrastu
to je celé skôr o pohľade ako o očiach :ehm:
ale čo sa farby týka, mám rada bledšie, no nie modré, ale nejaké zaujímavejšie, skôr sivé alebo zelené, tie ma berú :happy:
hnede oci, a najme ked su tmave az cierne, su podla mna najmenej pekne oci, najmenej zaujimave a najmenej emocionalne, nejde z nich ziaden cit ci emocia, takze pre mna ble
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Modré hmmm no neviem, aj tie sú pekné, ale už sú až moc skomercionalizované. Tak som tu dal video aby bolo video že nie len modré oči môžu byť pekné.
ad 2: pekna hudba
ad 3: nevies, jak sa vola pesnicka? (som leniva pouzivat soundhound)
ad 4: pekne oci
Od hnedých očí to má ďaleko, zrenica čierna, duhovká silno hnedá až čierna a okraj zrenice je čisto čierny. Treba pozrieť niektoré bližšie zábery na nich to je perfektne vidno.
Názov pesničky Sights - Arise (Česká kapela).
Ano z telenovely.
Samozrejme nie každému sa musia páčiť, lebo každému sa páči niečo iné, ale teraz keď idú tak na dračku modré oči dovolil som si dať iný príklad.
Naozaj to má dosť ďaleko od hnedého oka.
Ale pasujú jej k tvaru tváre. Španielsko, Latinská Amerika tam ich je dosť to áno.
ale keď už, tak dobre, hnedé oči sú krajšie možno farebne nie zaujímavejšie, ale sú teplejšie, dôveryhodnejšie a mäkšie
» i15.photobucket.com/albums/a372/lxl... laurie/cap170.jpg
Ešte som mal jeden záber kde sa pozrel osvetľovačovi do svetla a v rovnakom smere bola aj kamera, vtedy mal tak tmavomodré oči že naozaj
Fajnová pesnička. Poriadny nářez.
len som si ju chcela vypocut, obycajne pocuvam jemnejsie odvary podobnych stylov, ale toto ma zaujalo, hlavne to intro
dakujem za tip teda, napisala som si poznamocku do mobilu
alebo aj nemusím revať ale mám alergiu nebo coo a mám ich červené zaslzené tak takú zelenú mám dúhovku že to ste ešte nevideli
V robote kde pracujem 6 pracovníkov má modré oči. A z celého mesta ich bude ešte určite ešte viac.
Sveter: Ja som na tom podobne zelená dúhovka.
nvm...nič na nich zaujiimavé nevidiim... :ehm:
keby si videl mojho bratove oci tak iné by sa ti uz nepacili neda sa ani povedat aku farbu ma (nieco medzi modrou a zelenou farbou)
Ale koľko žien sa može pochváli´t tým že im takto pasuju oči k tvaru hlavy?
Nudné hmmm no za seba môžem povedať že by som si s ňou užíval každý jednu chvíľu kedy by sa mi pozrela do očí, a páči sa mi že nepôsobí tak premaľovane. Skor viac prirodzene
Další perfektný príklad tmavých/čiernych očí Eva Longoria Parker:
P.S. modré oči sú trapácke už ako je z nich každý vysratý
Presne ten pocit mám aj ja.
Mimochodom už spomínaná Eva Longoria Parker: bola niekoľkokrát vyhlásená za najkrajšiu ženu planéty.
Gimenna Acardi: 159cm
Alizée Jacotey: 161cm
Hmmmm ako by som to povedal také "zlaté" dievčatá sú nižšieho vzrastu
ale čo sa farby týka, mám rada bledšie, no nie modré, ale nejaké zaujímavejšie, skôr sivé alebo zelené, tie ma berú :happy:
No mne sa to na tom dievčati zas nezdať to čo ty hovoríš vlasy a tvar tváre jej to perfektne doplňujú
Tie sú tiež v pohode fajnové zelené