@blackline tak na jeho ts-ky som sa tesila ..teraz uz nechodi... ale mam rada ts-ky od @shroomy -ho vzdy sa na nich pousmejem a potom ts-ky od @armita skvele dievca
aj by som sa čudovala keby niekto napiše mna pri tom mojom "užasnom" odpisovani ale je par ludi ktorých možno trochu uprednostnujem ale nebudem menovať
Dovolim si opravit moj predosli komentar TS-ky od @shroomy -ho su paradne, proste clovek ked ich cita tak mu nesotava nic ine len sa smiat, smiat a smiat Jeho sarkasticky, ale i normalny humor...mam rada..hej ..ved mu napiste a uvidite ( shroomy nezabijaj ma
@stmortiis myslím že som dojatý a možno sa aj trošku červenám
nooo a najviac som toho za posledné mesiace jednoznačne popísal s @xelylin -myslím že za tie skoro 3 roky tu som fakt s nikým tak dobre,dlho a tak veľa nepísal
hehe a keď som si tak zbežne prezrel moje TSky tieto dva mená sú tam najčastejšie takže asi všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
tak vsobecne mna potesi kazda mila ts.. ale zas nepotesia ma tie s textom "ty k....t co si mi to zmazal?!" a pod.
a oni uz vedia
mmmmmhmmmmmm....
ja pochybujem, že niekto vôbec číta moje blogy
myslím, že ma nikto nemá rad...
ale mne sa najlepsie asi s @peterkoo -m ..ako moc sem v poslednej dobe nechodil ale si pametam minuly rok to aj do jednej rano a furt som mala ujeby
L:...
M:...
L: ... ...
M: ... .
L: .. .. ..
M: ...
atď.. (bez irónie
inak mne s weeninka , berenika , pukyy a lucinuska
nooo a najviac som toho za posledné mesiace jednoznačne popísal s @xelylin -myslím že za tie skoro 3 roky tu som fakt s nikým tak dobre,dlho a tak veľa nepísal
hehe a keď som si tak zbežne prezrel moje TSky tieto dva mená sú tam najčastejšie takže asi všetko
tak @ninaaaa @freedomko @ufon @tenpatic ale s tymi vsetkymi si pisem aj na icq a vsetkych poznam aj osobne a radsej sa rozpravam ako pisem
@kat
@pershing363
@stmortiis
@denisska
najlepsie veci su necakane
takže nikto