...Ak ste videli nejakú rozprávku(myslím že ste videli) aká veta sa vám znej najviac páčila?!No veta zrovna nie možno nejaká konverzácia medzi tými postavičkami...Jednoducho niečo čo vás dostalo doslova na zem.Niečo čo vás pobavilo.
Je to taká hra ja ter
Ja mam tazsiu, tak to potom preskocte ak nebudete vediet:
Dvaja pilia drevo a veselo si spievaju, toho mladsieho to zjavne bavi, az zrazu sa zarazi a pyta sa starsieho.
- Prosim vas, tohle se nazyva prace? Starsi prikyvne.
Mladsi zahodi pilu a zdesene, no sklamane na neho pozrie.
- Jo, tak to ja bohuzel nesmim...
v madagaskare 2 sa mi pacila len jedina scena...i nak cela rozpravka nic .. a ta sena je ked alex povie ocovi ze robi to co jedine vie.... a mam to aj v profile
azizi.. ta rozprafka je o takom zbojnikowy, co ma tatka zbojnika co??a on je taqy dobry, aj do klastora chodil, a ked ten tatko umrel, taq mu muse s lubit ze bude zly, ze?? newem ako sa to wola..ale wem co to je xDDmi wypadol nazow
mamičky,oreckovia,bračekovia,sestričky,prispejte chudobnemu,chromému,slepému,hluchému ba aj nemému neviem ako to bolo presne už ale nejak takto ale nejak ma nič nenapadá teraz xDD
mne sa pačilo v rozpravke Byl jednou jeden král.
Kral: "co ti je? Je ti zle?"
sluha: "Nekdo mne lechta."
Kral: "A ven tajtrlíku."
sluha: "ja že jsem tajtrlík?! Ty seš tajtrlík! Za prvne nevim co to je a za druhe mne to uráži."
Ja zbožňujem keď Nemov ocko a tá Dori šaľená naháňajú to svetielko "jáá ťa dostanem..jáá ťa dostanem..ja s tebou pláávať chcem..chcem s tebou pláávať...L a zrazu tá ryba veľká alebov príbehu žraloka keď ten malý dá takej veľrybe medzi oči lyžičku a tá veľryba taam nevidí tak odpadne jáááj
@midnightlady -ano presne ta rozpravka...hrave, pravda (to tomu kocurovi hovori)..ale ja ju viem celu naspamat takze to ani nejdem pisat vsetko co sa mi odtial zda vtipne
@24 nie este som divoke vlny nevidela, ale uz len z tychto vyrokov to vyzera vtipne
mne sa lubi jak v nemovi ropzrava dory velrybou recou....na celelj rozpravke bola najlepsa ona tie jej zadery...no ze konec...v dobre ladovej 1 sa mi lubi ze kde pak je mrnous?...kuk na nej....kde pak je mrnouuus...kuk na nej!!!....a potom to ten lev tak zreve na to decko az sa rozreve ...alebo jak ten lenochod ide s tym melonom a potom ho slahne o zem a tak sa rozbije :d......jaj milujem rozpravky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dobre, ja viem, že to nie je rozprávka, ale je to brutálne.
Ja mam tazsiu, tak to potom preskocte ak nebudete vediet:
Dvaja pilia drevo a veselo si spievaju, toho mladsieho to zjavne bavi, az zrazu sa zarazi a pyta sa starsieho.
- Prosim vas, tohle se nazyva prace? Starsi prikyvne.
Mladsi zahodi pilu a zdesene, no sklamane na neho pozrie.
- Jo, tak to ja bohuzel nesmim...
"Soudruhu učiteli, můžu se na něco zeptat? ... Hoří hovno?"
@0 no lebo nevieme
"jenomze ty sis bral maminku" alebo z tej istej rozpravky: "ovsem studium neni vec snadna, rekl bych, ze je primo nelehka."
@13 Moja odpoved asi nebola spravna, ze?
Kral: "co ti je? Je ti zle?"
sluha: "Nekdo mne lechta."
Kral: "A ven tajtrlíku."
sluha: "ja že jsem tajtrlík?! Ty seš tajtrlík! Za prvne nevim co to je a za druhe mne to uráži."
kráľovná - co když se zamiloval?-
kráľ - bez mého svolení???-
@kavovar - to aj ja zboznujem ten usek
@midnightlady -ano presne ta rozpravka...hrave, pravda (to tomu kocurovi hovori)..ale ja ju viem celu naspamat takze to ani nejdem pisat vsetko co sa mi odtial zda vtipne
@24 nie este som divoke vlny nevidela, ale uz len z tychto vyrokov to vyzera vtipne
"MATYSEK SE POSRAL"