ja som tu asi od 2008, preto taký pri*ebany nick čo chcete od pubertiaka. Ale zas som tu chodil veľmi nepravidelne, často som birdz aj pol roka nevidel, niekedy viac.
Inak tí, čo ste tu ešte dlhšie ako ja... Mám na vás otázku. Ešte dávnejšie, keď som tu nebola registrovaná, tak si pamätám, že "webky" boli ako nástenka a na tej nástenke bolo všeličo prišpendlené akoby špendlíkmi. Tak neviem, či sa mi to len prisnilo, alebo to bol nejaký iný web, alebo ja neviem Pretože aj keď sa tu občas vyskytnú staré screeny Birdzu, tak nikde som nič podobné nevidela, hm. @montgomery@kevin@wewo@antifunebracka@pubertslatinocelny
Podla sprav som sa tu zaregistroval v roku 2010... ci je to naozaj tak, netusim, ale myslim si, ze to sedi, lebo viem kvoli comu som tu siel a tam si uz rok nepomylim
@majmarad@neoriginalna Vau, vy si niečo také ozaj pamätáte? Ja som sa na to myslím už kedysi pýtala a nikto si na nič také nespomínal. Už som si začínala myslieť, že som si to nejak pomýlila a že to Birdz nakoniec nebol. Ale to muselo byť teda už riadne dávno, buď v 2006 alebo prvej polovici 2007. Lebo viem, že som si hovorila (hľadiac na tie "ošpendlené nástenky"), že to je nejaká divná stránka, že sa tu nezaregistrujem A až o relatívne dlhý čas som sa tu regla, myslím, že presne 11.11.2007. ...A že je to divná stránka si myslím doteraz, ale v takom pozitívnom zmysle
ja ho mam presne od 3.1. 2008 teda desať rokov minulo, pomaly budem tu jedenásť rokov, a pamätám si presne, zadal som si do googla pojem "kde sa dá blogovať" ukazalo mi okrem sme tento portál, skúšal som sa zaregistrovať odvtedy som tu doteraz, celkom si pochvalujem
2007, ale sú tu aj starší. Niekedy mám pocit, že na Birdz tak 5 rokov už vôbec nechodia noví užívatelia, ale že sem chodia iba ľudia, čo sem chodili 7-12 rokov dozadu, kedy to tu frčalo najviac.
presne 18. 12. 2008 o 3:07 som sa zaregistroval! a určite to bolo tajne so strachom, aby ma neprichytila mama, že som tak dlho hore @jakzig presný dátum registrácie sa dá nájsť v registračnom emaili
Zhruba ako väčšina že nepamätám ale videl som si tu príspevky z roku 2008 takže minimálne 10 to bude určite. Ale vekovo som asi najstarší z tých čo vidím diskutovať a ak majú pravdivo vyplnené profily.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Táto stálica svojou výdržou konkuruje aj slávnym osobnostiam ako Eva Máziková, či Jožko Golonka
bol by to fajn fičúr zistit kolko dlho tu uz mame ucty.... @tomas ?
omg
to neviem kedy bolo.
a predtym som tusim este rok bola na inom nicku
ale chodím sem sporadicky, je to tu nuda/mŕtve a hlavne dizajnovo/interface sa to tu zmenilo k horšiemu od mojich "best years"
@azizi ano bolo to tak
Ale aj to je dosť
@jakzig presný dátum registrácie sa dá nájsť v registračnom emaili