ja som tu od 15.3.2007
nie som síce najstaršia, ale patrím medzi také tie staré rárohy birdzu a staré známe nicky birdzu, no teraz už našťastie sa mi vďaka trendu fotiek make upu, postavy a kokotnosti vo fóre nedostáva veľa pozornosti 8)
Už ste historický ...nechajte rásť novú generáciu ktorá zmení B,na niečo spoločenské a menej podceňované,zábavnejšie.... Neprivlastňujte si ho a nerobte si z neho vlastnú miestnosť.
@karbyhokonstanta
ja som nihilista a anarchista v jednom,slovom,robím si čo chcem,v rámci oného...nech tu kvitne nový a pekný skazený kvet,alebo neskazený kvet,mne je to jedno,jednoznačne,ale tvár Birdzu,by sa mala určiteže zachovať,je to maximálne užitočný portál,poradenský,pre mladinu...hlavne! asik....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale myslím, že "najstarší" bude tomas?
no ale samozrejme, ze je to tomas
a FB mam asi od 2008 alebo tak nejak.
nie som síce najstaršia, ale patrím medzi také tie staré rárohy birdzu a staré známe nicky birdzu, no teraz už našťastie sa mi vďaka trendu fotiek make upu, postavy a kokotnosti vo fóre nedostáva veľa pozornosti 8)
čiže pred fb.
ja som nihilista a anarchista v jednom,slovom,robím si čo chcem,v rámci oného...nech tu kvitne nový a pekný skazený kvet,alebo neskazený kvet,mne je to jedno,jednoznačne,ale tvár Birdzu,by sa mala určiteže zachovať,je to maximálne užitočný portál,poradenský,pre mladinu...hlavne! asik....
ako tu môžete byť všetci tak dlho -.-
Dakedy od septembra 2008 ale nechodila som tu moc, chodím sem asi až od minulého roku.