Pawlo: Ale ona ten titul nemá!! Ona nemôže byť trápna...to len my ostatní môžme byť...Ta čosíí-ona je dokonala a my sme trápni. Ale trápnosť je rozhodne lepšia ako dokonalosť
Smilemuq: Sme až nehorázne trápni!!To sa nedá zvládnuť podľa mňa...
A kedy začne?? Čoskoro...vydrž, lebo nebudeš trápna..
momka: Aha, no áno-toto ma nenapadlo...fuj jaká som trápna
Dobre...Už by asi stačilo...dobrovoľne sa vzávam môjho titulu..Bude ma niekto nasledovať??Už ma to nebaví-i keď tú párty by som aj chcela...škoda no nie sme dostatočne trápni...
ale co by nie!!!!!!......ja som citala v encyklopedii,ze hitler nebol az taky zly...???...ha???.....jasne ze sme trapni....teda....aspon...ja...... ...
aha, pozrela som si tu predchadzajucu diskusiu, co si zalozila, teraz uz fotku nemas, a postupnou analyzou dochadzam k zaveru, ze si nevyrovnany clovek, ktorym este zameta puberta
yeeees, som trápna! A odkedy som na birdz, tak ešte viac! p.s: ľudkovia za to asi móžem ja, bo som si robila trošku srandu...no...blueberry sorry, myslela som, že to vezmeš s humorom :op
tak si nam to mola priblizit,nemyslis???teraz ,ked som to oznamila rodine ako hotovu vec,ze som trapna....boze...ale dobre to vzali.....len mama povedala...:ahm....to mas po ocovi....(nasi su rozvedeni.. ....ou fuck....
konecne nie som sama... podme vyhlasit nejaky den trapnych viete ako.. ked uz sme vsetci tu takyyy traapny.. co poviete ?.. daky den napriklad 17.april
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a len tak btw...ty medzi tých ľudí patríš
ale keď už má byť birdz-komunita trápna, tak potom všetci-žiadne výnimky..
SME TRÁPNI!!!
PS:aj ja som trapna
Ešte môžem zbehnúť kúpiť aspoň čipsy...vieš, aby sa nepovedalo-len by trebalo zohnať ďalších na páárty
Všetci trápni musia oslavovať!
I keď jej vďačíme za naše "tituly" trápnosti... NO nie?
Birdz je určite, inteligentnejší portál, ako napr. komerčný "Azet".
Momka: Ale prosím ťa..ona rozhodne nie je trápna..titul trápnosti môžme mať len MY-všetci praví, dostatočne trápni Birdz-áci
Len všimaš? Ona založila forum, my tu pindáme-a ona nič...To dokazuje, že nie je dostatočne trápna
Smilemuq: Sme až nehorázne trápni!!To sa nedá zvládnuť podľa mňa...
A kedy začne?? Čoskoro...vydrž, lebo nebudeš trápna..
Dobre...Už by asi stačilo...dobrovoľne sa vzávam môjho titulu..Bude ma niekto nasledovať??Už ma to nebaví-i keď tú párty by som aj chcela...škoda no nie sme dostatočne trápni...
Ničiť čosi čo mám od prírody...fuj fuj Veronika, ahnbi sa!
Tak fajn, ostanem trápnou do konca života
Amen...
Ďakujem už tam skáááčem
Som trápna..
Azel mas pravdu pokec je plny vymletych a hlavne nadrzanych jebkov
Smilemug - diki ale ty si aj tak vačšia trpoška - teba ešte dlho nedoženiem
...si trápna...
..moja ja by som povedala,ze NAJUTRAPENEJSI!
..z tvojich for ktore zakladas
wewo-ale veed ona napisala,cest vynimkam,takze daky traja asi nesu trapny...fu..ona pozna cely birdz?....no ona asi nieje trapna.. ...
Uaaaaa.. Piča jedna gulatá.. to čo je za pjebanu diskusie? Ty máš komplexy alebo čo? chod si zasadiť nejaku zeleninu, nech sa cítiš užitočná... pááá
No vážne-trápnosť nad trápnosť, len ešte treba zistiť, kto je ten NAJtrápnejši na celom Birdz-i
seci sme traaapni
!!!!!!!!!!!!! TRAPNI VEDUUUU TRAPNI SU NAJ !!!!!!!!!!!!!!
sme proste najtrápnejší ľudia na Birdz-i..