Ahojte mam taky mali problem s ktorym bojujem uz dost dlho s uz mi vazne lezie na nervy.. v triede som docela oblubena ńemam problem..mam tam najlepsiu kamaratku, ktora ma vzdy dobru naladu.. ked mam dobru naladu tak je v skole skvele je somnou sranda
nič si z toho nerob.pusti si pesničky ked budeš cítiť že ide na teba zlá nálada ..vela ludom sa to stáva že máva občas zlé nálady a najme v takomto veku.
ja neviem čo tu chceš za rady, proste občas sú dobré dni a občas zlé.... len ma dorazila veta ,,je omnoho oblubenejsia ako ja" ty kokos... čo máte povrázok oblúbenosti so štipcami???
"Každé ráno, keď otvorím očí, si poviem: "JA, nie udalosti, mám moc sa dnes urobiť šťastným alebo nešťastným. Môžem si vybrať, čo chcem. Včerajšok je mŕtvy, zajtrajšok ešte neprišiel. Mám len jeden deň, dnes, a chystám sa v ňom byť šťastný." - Groucho Marx
@zuzka496 nehovorim ze chcem byt oblubenejsiaa... ale vies ake to je ekd sa stale porovnavas so svojou najlepsou kamaratkou?? a ked ti stale dava pocitovat ze je nieco viac ako ty..
@0mega1 mi sme najlepsie kamaratky uz od dectva..a viem ze ma ma naozaj rada..a nedava mi to pocitovat priamo ze je nieco viac ako ja..ale mne staci ze mim povie ze jej nejaka nasa kamaratka napisala ze ju straasne lubi.. a mne to vobec nenapisala . ( viem som decko aale pisem tu naozaj uprimne bez ohladu na to c si o mne budete mysliet) my som sebou stale ako keby sutazime ale nikdy sme si to nepriznali ale kazda to tak podla mna vnimame ..
No ale tú obľúbenosť by som naozaj neriešila. Bavia sa s tebou aj naďalej a čo, že máš zlé nálady? Buď sa pretvaruj, že si OK, alebo drž zobák a nerieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v tomto veku je dôležité byť obľúbený............je to proste inštinkt
aj súťaženie medzi priateľmi je do istej miery ľuďom vlastné
ale musíš to rozumom ustrážiť, aby sa vaše priateľstvo nerozpadlo!
a ak j to tvoja kamarátka, tú slávu jej dopraj.......aj Tebe sa to neskôr oplatí