Cez víkend som u brata v skrini hľadala staršie tričko a pod tričkami som mu našla jemné silonkové strečové ponožky telovej farby a aj čierne. Najhoršie je, že už boli také vyťahané roztiahnuté, bolo vidieť, že sú už nosené.
a keby aj úchyl bol, čo s tým asi ty urobíš? ešte aj ty by si dostala možno to ani nie je jeho. možno to pre niekoho skrýva alebo tak. možno to kúpil tebe, a vyskúšal či sú ok, a roztiahli sa, tak ti ich už nedal a schoval do skrine
A tos om zvedavy ako odpovedali v ankete ci vam vadi homosexualita tí ktorí sem pisu veci typu uchyl atd ...
@nilka14 si asi nejaká piča nie ? je to jeho vec .. ako berem, že si to našla náhodou a nechcela si mu vŕtať sa v súkromí ale hľa podarilo sa... a je to jeho vec... mne osobne by to bolo srdečne jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som frajerku tajil polroka
filip
nam sa vtedy chalani prezliekali za baby.
netreba paniku. mozno je to nejaka chujovina ako toto
Neviem ako by som sa zachovala, asi by som za ním prišla a opýtala sa, či to používa
už ma napadlo on je vyznavač footfetish a tie silonove ponožky niekde šlohol a teraz ich fetuje, je to normálne nič si z toho nerob....filip
P.S prípadne mu daj tajnu kameru do izby a budeš vidieť, ktorá kráči.....
a on ti povie, že prečo sa mu hrabeš vo veciach a bude mať pravdu
@nilka14 si asi nejaká piča nie ? je to jeho vec .. ako berem, že si to našla náhodou a nechcela si mu vŕtať sa v súkromí ale hľa podarilo sa... a je to jeho vec... mne osobne by to bolo srdečne jedno
nelez mu do skrine !
ja si myslim ze ty si ten chalan co nosi tie silonky a chced vediet nas nazor