pôvodný zámer bolo písať tu blogy, ale keď som uvidela ako to tu beží skončila som a chodím sem iba keď sa nudím, alebo to mám zapnuté zo zvyku ako aj FB...
@firestorm ver, že nudné detstvo som rozhodne nemala roky som strávila na kurtoch, nemalí čas v zahraničí, nebola som domased...nikdy (
ale aj tak si dovolím tvrdiť, že mám tie najlepšie spomienky nikde som nenapísala detstvo (( ale čo sa internetu týka, jedine birdz si upútal moju pozornosť
a áno, naďalej budem tvrdiť, že sú to najlepšie spomienky, nakoľko už vyše roka a pol mám AJ vďaka birdzu priateľa...inak by sme na seba len veľmi ťažko narazili
čiže, svoj výsmech si pokojne nechaj ak mal niekto nudné detstvo, ja som to rozhodne nebola (( ak ty, alebo niekto odtiaľto áno, je mi to skutočne ľúto (( no ja sa medzi vás (nich) neradím
@smajdalf nabudúce taguj Marečku...alebo sa bojíš?
a nie, nemyslím si, že je to smutné ja som nepovedala, že je to moja najlepšia spomienka v živote.. neviem, kde na to chodíte ale najlepšia vec, čo sa mi mohla na "nete" prihodiť či žijeme ešte v domnienke, že pokecíčeQ je najlepší?
ak áno, tak sa hlboko ospravedlňujem, že pokec považujem za niečo normálnejšie, než sú ostatné nezmyselné stránky tu sú aspoň blogy, dá sa skontaktovať s ľuďmi ( poväčšine normálnymi
@nathalicatko jak keby som sa mal čoho báť... Ja som netvrdil, že si povedala že je to najlepšia spomienka v živote, povedala si, citujem :"lebo k Birdzu sa viažu moje najlepšie spomienky". A obhajuj si to ako chceš, ale mať najlepšie spomienky na stránku, ešte k tomu túto, je proste smutné. Ja som nič o pokeci nehovoril, to zas ja neviem kde na to chodíš.
zjavne asi máš, keď už ani ty nemáš "silu" otagovať osobu, na ktorú narážaš (( je ľahké drbať, spomínať atď, ak je šanca či predpoklad, že si to dotyčný nevšimne (
tak potom sa hlboko ospravedlňujem, že mám pozitívne spomienky na nejakú stránku fakt ma to mrzí a do skonania si to budem vyčítať... jednoducho, môj život je jedna veľká katastrofa, prepáčte mi to prosím -.-" prepáčte, že vidím aj pozitívum...veľké pozitívum na tejto stránke...fakt ma to mrzí, snáď som niekoho z vás týmto neurazila -.-"
@smajdalf to bola len ironická poznámka...nebola mienená len na teba, ale celkovo na tunajšie osadenstvo, ktoré sa v tomto začalo vyžívať...(( je mi to brutálne proti srsti, lebo ak mám nejaký názor, nebudem sa zaň hanbiť a vyjadrím ho priamo... a ak bude treba, postavím sa zaň, ak som sa nemýlila...
@firestorm tak potom neviem, prečo spájaš moje áno, mám veľmi dobré spomienky na Birdz... nepáči sa ti to? nesúhlasíš... ok, povedal si raz, no osočovať a skákať si nemusel (( nepriala by som ti prežiť ani stotinu z mojich peripetií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a lebo som unikátna a nikto mi nerozumie samozrejme.
a kvôli pár ľuďom...
je to môj "iný" svet
vždy si tu nájdem niečo, čo mi urobí dobrý deň
vždy sa tu pobavím
lebo axe..
@burble ja ti rozumiem..
@coleshepter nazdaaaaar, aj ty si tu?
Píšem TS,komentujem fóra,fotky,spoznávam ľudí...Bla bla bla..Koneic story.
jednoducho nostalgia a akýsi zvyk ( ale i zvedavosť
čím ďalej tu som, tým viac zisťujem, že sa tu už fakt nič nedá robiť a je to stále horšie a horšie a nudnejšie
????
????????
??/?
...sú tu anketýýý!
...lebo som proste MoCinQuI cmuq cmuq a chodim sem pridavať FoTeČQui smiley:
...zaujimavi birdzaci
ale aj tak si dovolím tvrdiť, že mám tie najlepšie spomienky nikde som nenapísala detstvo (( ale čo sa internetu týka, jedine birdz si upútal moju pozornosť
a áno, naďalej budem tvrdiť, že sú to najlepšie spomienky, nakoľko už vyše roka a pol mám AJ vďaka birdzu priateľa...inak by sme na seba len veľmi ťažko narazili
čiže, svoj výsmech si pokojne nechaj ak mal niekto nudné detstvo, ja som to rozhodne nebola (( ak ty, alebo niekto odtiaľto áno, je mi to skutočne ľúto (( no ja sa medzi vás (nich) neradím
a nie, nemyslím si, že je to smutné ja som nepovedala, že je to moja najlepšia spomienka v živote.. neviem, kde na to chodíte ale najlepšia vec, čo sa mi mohla na "nete" prihodiť či žijeme ešte v domnienke, že pokecíčeQ je najlepší?
ak áno, tak sa hlboko ospravedlňujem, že pokec považujem za niečo normálnejšie, než sú ostatné nezmyselné stránky tu sú aspoň blogy, dá sa skontaktovať s ľuďmi ( poväčšine normálnymi
zjavne asi máš, keď už ani ty nemáš "silu" otagovať osobu, na ktorú narážaš (( je ľahké drbať, spomínať atď, ak je šanca či predpoklad, že si to dotyčný nevšimne (
tak potom sa hlboko ospravedlňujem, že mám pozitívne spomienky na nejakú stránku fakt ma to mrzí a do skonania si to budem vyčítať... jednoducho, môj život je jedna veľká katastrofa, prepáčte mi to prosím -.-" prepáčte, že vidím aj pozitívum...veľké pozitívum na tejto stránke...fakt ma to mrzí, snáď som niekoho z vás týmto neurazila -.-"
@laurikaaa vari?
tak nech sa ti v živote darí...
ahoj