minule som tak blúdila po dmku a tuším sa volá collagene alebo tak...od l"oreal. ale záleží od toho, s ším sa ti dobre maluje...teraz majú všetky dajaké gumenné krátke kefky a to podla mňa pekné riasy nespraví
doriti... nespomeniem si ako sa volá, ale majú ju v banskej bystrici v SC Europa, keď vojdeš vchodom smerom od dolnej, tak prvý obchod s voňavkami a kozmetikou na ľavej strane, koniec prvého regálu rovno oproti prvej stene, štvrtý rad špirál, úplne horná polička.
najlepšie špirály čo som zatial bola bola jedna teraz neviem nazov z avonu s takou velkou štetkou modrou a druha bola z fleur de sante čiže to ti moc nepomohlo
momentalne mam z Bourjois / Coup de Théatre!/ vraj by mala mat efekt ako duo spiraly aj ked taka nie je - teda nie je duo...
krasne riasy predlzi, zahusti a navyse ich aj bombovo vytoci a zatial sa mi ani nelepia
co je ako zazrak, predtym som bola spokojna z tych cenovo dostupnych s MAXFACTOR MASTERPIECE MAX ale asi ich zle skladuju alebo nvm, co sa s nimi stalo uz to nie je to co byvavalo, uz sa mi zda ked som si kupila 3-tiu, ze hrudkuje, inak baby ak by ste nevedeli spiraly sa nemaju "pumpovat" inak skor vyschnu, inak vydrzia take 3 mesiace potom uz je zazrak ak sa nezlepuje riasy, ale aj to sa stava
za to s novsou :MAXFACTOR MASTERPIECE FALSE LASH EFFECT som spokojna nebola!
utekam na prax ak by niekto chcel vediet blizsie ohladom spiral a pod. rada mu poradim napiste mi TS vam zodpoviem moje skusenosti z tych co som mala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mne sa najlepsie s kefkou kratkymi hustymi stetinkami a presne taka je z Oriflame jedna ale ty si asi nejdes objednavat =D
skus taku s kriklavoruzovym gulatym obalom, tusim maybelline =D s tou sa tiez dobre
idem na prax @3 jjz Lancome su bomba spiraly
momentalne mam z Bourjois / Coup de Théatre!/ vraj by mala mat efekt ako duo spiraly aj ked taka nie je - teda nie je duo...
krasne riasy predlzi, zahusti a navyse ich aj bombovo vytoci a zatial sa mi ani nelepia
co je ako zazrak, predtym som bola spokojna z tych cenovo dostupnych s MAXFACTOR MASTERPIECE MAX ale asi ich zle skladuju alebo nvm, co sa s nimi stalo uz to nie je to co byvavalo, uz sa mi zda ked som si kupila 3-tiu, ze hrudkuje, inak baby ak by ste nevedeli spiraly sa nemaju "pumpovat" inak skor vyschnu, inak vydrzia take 3 mesiace potom uz je zazrak ak sa nezlepuje riasy, ale aj to sa stava
za to s novsou :MAXFACTOR MASTERPIECE FALSE LASH EFFECT som spokojna nebola!
utekam na prax ak by niekto chcel vediet blizsie ohladom spiral a pod. rada mu poradim napiste mi TS vam zodpoviem moje skusenosti z tych co som mala...