... lebo viem, že chalani take baby moc nemusia.O mne si kazdy mysli,ze som nejaka tichucka, ale to neni prvda... ja len potrebujem cloveka aspon trochu spoznat, aby som s nim mala o com kecat... ked ho nepoznam, tak mu nemam co povedat... alebo poradí mi
Ja zasa práve také dievčatá mám rád. Mne prekážaju skôr tie piskaté pipky ktorým sa nevedia zatvoriť ústa. Je to vec vkusu. Určite spoznáš chlapca ktorému to vadiť nebude. Lebo ak je problém len v tom že potrebuješ niekoho viac spoznať, tak to ako veľký problém nevnímam. Horšie je to ak niekto nerozpráva preto, lebo je dutý. Problém môžeš riešiť jednoducho. Moja mama povedala, ak nemáš čo povedať, pýtaj sa. Lenže pozor veľa ľudí ma tu zle chápe. Nesmieš sa pýtať tak ako keby si vyplňovala dotazník.
Ja si myslim ze je to dost individualne , ono je pravda ze taka moze byt zaujimava lebo sa v nej moze daco skryvat co nedava az tak najavo , na druhej strane to moze byt aj pravy opak , je pravda ze mam rad vyrecne baby ktore toho vedia vela povedat ,na druhej strane to neznamena ze to su pipky, praveze naopak mam rad inteligentne dievcata ktore su pripadne ukecane
ja som presne taka ista...dokazem sa fakt odviazat a bavit sa len s ludmi ktorych uz dobre poznam,mam ich rada!!!niekedy je to dost velky problem,ked clovek nevie,ako ma zacat s niekym na urovni komunikovat,aby sa z toho nieco vyvinulo...ale myslim ze ked sa chce,vsetko sa da,a ten,kto ma byt tvojim priatelom,s tym si najdes spolocnu rec aj bez toho aby si musela strasne dlho rozmyslat o com sa s nim rozpravat
môzem ti povedat ze som pred rokom a pol tusim bola no poriadne ticha...tichsieho cloveka by si nepoznala...a tak tiez som nebola velmi oblubena...nebola som ticha preto ze som nemala co povedat ale presne pre to co ty...pretoze ja potrebujem ludi lepsie spoznat...a pretoze mam svoje nazory a neda sa povedat ze by sa stotoznovali s nazormi inych ludi...
ale ako som prisla na strednu som si uvedomila ze ludia maju radsej vyrecnych lud...teda vecsina...takze som ukecana ako nik...neviem ci som sa prisposobila prostrediu...ale kazdopadne stale si vela veci nechavam pre seba...nemienim kazdemu vykladat co si myslim...
ja mam spoluziacku inak chodim do druheho rocnika na strednej a ona priste ked nemusi hovorit tak nic nepovie cely dne akoze ma tam tusim jednu dve kamaratky a aj s nimi povie za cely den v skole mozno tri vety ale ved ja ju mam na haku nech je aka je
Moj nazor na tiche baby je poznačeny mojou skusenosťou s jednou takou, ktorú som ešte dávnejšie spoznal. Zdala sa mi celkom v pohode, pár krát sme išli spolu von. A velmi dobre sme si rozumeli. Aj sa mi celkom páčila. Chcel som s ňou začať chodiť, ale skôr, než som jej to navrhol, začala ma bezdôvodne ignorovať. Nikam uz so mnou nechcela ísť a keď sme sa aj náhodou stretli, tak sa tvárila, že ma nepozná. Pritom som jej pred tým nič takého nepovedal, ani som nič také nespravil, čím by som jej mohol ublížiť, alebo ju nejako uraziť. Proste ... velmi zvlastna osoba ...
ja sa tiez radim skor k tichym babam, hoci moje kamosky si to nemyslia velmi..tiez si vyberam..a zeby som sa prihovorila niekomu cudziemu? niet sanca...ale si myslim ze je to skor na skodu a snazim sa toho zbavit
Ja som tiez skor tichy typ, ale ak sa najde nejaka spolocna tema, mozem sa aj s niekym, s kym som sa prave zoznamil, bavit aj hodinu. Ale musim priznat, ze to nie je prave moj styl. Minule som sa pri jednej prilezitosti zoznamil s jednou babou, mali sme nejaku temu a kecali sme - a ked som ju potom stretol o par dni neskor, tvaril som sa, ze ju nevidim, nie preto, lebo by som sa z nou nechcel bavit, ale preto, lebo som jednoducho nemal o com... kto vie, co bolo trapnejsie, ci toto, alebo keby som sa jej pozdravil a ticho by som tam stal vedla nej dalej, pripadne s otazkami typu "Ako sa mas?"
Tak a k teme: neviem, s kym sa to zoznamujes, ale ak to ma byt tvoj buduci, neuputas ho, ak budes ticho. Ale vezmime si to takto...on je na tom zrejme rovnako ako ty. Preco by si nevyhnutne musela vymyslat temu ty? Bud egoistka A ak je to niekto zo skoly, tak jednoznacne skola, ako sa tu uz pisalo. Ohovarajte profesorov, nadavajte na pisomky... a ak zistis, z ma nejake podobnwe zaujmy ako ty, tak uz nebude problem bavit sa o tom...
..pozrite sa ludia,ja som clovek dvoch tvari..nemusim toho cloveka poznat,nemusim toho cloveka ani dokonca vidiet a dokazem sa s nim bavit a smiat hoci aj hodinu v kuse..a zase opacny pripad je,ked poznam toho cloveka dlhe roky,dokonca sedim vedla neho a nemam absolutne chut a ani ma nenapada ziadna trapna otazka co by som sa ho spytal..cim to bude?myslim ze vsetko je to o tom,ze oni mozu navonok posobit tichucko a protivne ale ich vnutro sa otvori cloveku az vtedy,ked je im ta osoba podobna,ma podobne zaujmy,nazory a hlavne ked je z nej citit priatelskost a uprimnost..urcite sa najde aj kopa takychto bab a su prave taketo povahy ako som spomenul..
takze ak je niekto ticho v okoli mna pripisujem to tomu ze stale kecam alebo tomu ze v tej chvily si proste nemame co povedat..
no podla mna su strasne rozhovory ako..ako sa mas..co mas nove..co ty.. a tieto otazky..to je neco strasne..ale vec vkusu,vec nazoru..cize netrap sa kvoli blbostiam..horsie bude ak zistis ze jezisko nenosi darceky..
@0@3@4 uuuplne s wami suhlaism musim toho čloweka dobre spoznať aby som sa s nim o niečom mohla bawit ale niekedy ma take sprawanie až serie že som taka tixaa pričom ja wobec nie som tixa ked už niekoho spoznam
pri takýchto stavoch ,že nemaaš s niekým o čom kecať..podľa mna dosť pomahajuu vtipne pripomienky ..teda aspon u mňa, keď sa snažím nadviazať rozumný dialog...a ak už nepomaha ani to tak to asi nema zmysel.nevjem..
@3 - no presne ja som taká istá.. keď som v blízkostí ľudí ktorích poznám a mám ich rada tak sa mi ústa nezavrú a som proste za každú srandu, ale keď som v prítomnosti nejakého cudzieho, tak nepoviem ani slovo, pretože netuším o čom sa mám s ním baviť...
ja som teeez ticha je to kusok na skodu ale tak ked s anemam o com bawit s cudzim clowekom tak co mam robit??? ja musim niekoho spoznat aby som sa s nim mala o com bawit..najwiac nenawidim temu skola!!!aj ked nemam wela kamaratow je mi takto lepsie... moje spoluziacky nemam rada su to len take trubky s ktorymi ked idem won tak zacnu howorit o weciach ktore sa ani nestalia anio sa nemozu stat... jemi z nich zle.. a ked nieco powem ze to tak nemoze byt tak mi dobre ze usta nejdu rozbit... tym klamu same seba aj ked su wyrecne a seci ich maju radi ale je im totak na dwe weci ked su pokryreckeee.. bleeeeee :!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ako som prisla na strednu som si uvedomila ze ludia maju radsej vyrecnych lud...teda vecsina...takze som ukecana ako nik...neviem ci som sa prisposobila prostrediu...ale kazdopadne stale si vela veci nechavam pre seba...nemienim kazdemu vykladat co si myslim...
Tak a k teme: neviem, s kym sa to zoznamujes, ale ak to ma byt tvoj buduci, neuputas ho, ak budes ticho. Ale vezmime si to takto...on je na tom zrejme rovnako ako ty. Preco by si nevyhnutne musela vymyslat temu ty? Bud egoistka A ak je to niekto zo skoly, tak jednoznacne skola, ako sa tu uz pisalo. Ohovarajte profesorov, nadavajte na pisomky... a ak zistis, z ma nejake podobnwe zaujmy ako ty, tak uz nebude problem bavit sa o tom...
mno ja mam radsej tichsie aspon sa mozem wyrozprawat ja.. ale zas njekedy ani ja nemam moc naladu rozprawat..
Mno a radsej by som mal tichu babu ako taku co rozprawa o skole, kedze ja ako kazdy normalny clowek skolu zo srdca neznasam.
Mno a ked nejaka baba zacne ospewowat Blink 182, ale Angels & Airwaves tak takej by som aj modre z neba zniesol =D
"Ahoj, ja som Tommyhot"
"Ahoj. Ja zas milujem Blink 182, co na nich povies?"
takze ak je niekto ticho v okoli mna pripisujem to tomu ze stale kecam alebo tomu ze v tej chvily si proste nemame co povedat..
no podla mna su strasne rozhovory ako..ako sa mas..co mas nove..co ty.. a tieto otazky..to je neco strasne..ale vec vkusu,vec nazoru..cize netrap sa kvoli blbostiam..horsie bude ak zistis ze jezisko nenosi darceky..