Minule som si u niekoho v profile všimol zoznam, že naposledy počúvane resp. naposledy počuval. Nachádzal sa v lavo nad priatelmi. Neviete mi pvoedat čo to vlastne je?
No ja newem podla mna nejakou nadvaznostou na winamp alebo windows media player.....alebo to tam sam vypisuje?? alebo bude na birdz2 aj vlastny hudobny prehravač??
winamp-stats.com kedysi bolo ak sa dobre pamatam ... a toto asi bude upravena verzia ktora to nepostuje tam ale rovno do birdz databazy a vyflusne to do webky uzivatela
Neviem ale ak to bude pristupne pre vsetkych tak to bude muset byt len nejakym clientskym scriptom (javascript asi nie, mozno vb script), cize nejaky ActiveX prvok, alebo programom ktory si user bude musiet nainstalovat, lebo server side jazykom to IMHO nie je mozne spravit, aspon php-ckom nie.
Áno, schválne, nikto to tu neprezraďte, nech každý môže hádať
BTW, Tommyhot, áno máš pravdu, inak my sme nikde neprezentovali tú chystanú funkciu, že to bude svetová novinka, ktorú sme vymysleli a nikde inde nie je
Aky lepsi rozhlad? Za to ze pozna nejaku blbost co ja nie? Ja poznam take veci o akych sa jej ani nesniva a co mam si tu teraz honit ego? Ked ta to nebavi tak co furt buzerujes?
Pozri teba nezaujima ubuntu a asi si ho ani neskusala, tak logicky nemozes vedet o com to je, mna nezaujimaju nejake hrane pesnicky a ani to nepouzivam tak tiez neviem o com to je..
tato diskusia pomaly upada do prepadliska dejin aaale, vyjadrim sa, ze som last.fm pozitivna a taka funkcia ako posledne pocuvane v profile ma potesi, ak bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Boh chran testerov, ktori sa tu prerieknu
a kto si mysli, ze vie, tak nech mi posle odpoved tajnou, postou. Prekvapenie iste
a Birdz2 bude maximalne intuitivny
Newjem ako to funguje, ale nasiel som aj jeden php script ktory to spracuvava (vklada do databazy a potom z nej vytahuje a postuje to na stranku..)
» www.dreamincode.net/forums/index.ph...
vyhral som?
ale ani ja nepoviem ako to funguje
BTW, Tommyhot, áno máš pravdu, inak my sme nikde neprezentovali tú chystanú funkciu, že to bude svetová novinka, ktorú sme vymysleli a nikde inde nie je
Ale uz kaslat na to... Uz ma to nebavi.
..ja sa sice newyznam do newim jakych ubuntu a newim co tak ale wis...to je wediet a wediet
toto:
18. Tommyhot
Tak ci onak nie je to IMHO nic co vymyslel birdz
hahahahah...
hahahhahahahahaha
to si hovoria deti...