ahojte, čo si želate dostať na narodky??:..podelte sa s tym ....možno sa aj inšpirujem....nemam nič po čom momentalne tužim a blizia sa narodky a kazdy sa bude vypitovat čo chcem....a na druhej strane ma velmi zaujima po čom rozny ludia túžia...či po obyč
@veroniques ja som nepovedala že hovorim, nedomyslaj si....zaujima ma čo si vy všetci žellate...tak laskovo hned neurazaj, a spravaj sa primerane na svoj vek, pekny zvyšok večera
Túžim po zveráku, brúske (môže byť aj elektrická, môže byť aj karbo), po letnej praxi v drevárskej dielni, po bluese a jóge a po kvalitnom šijacom stroji. Po ekonomickom aute, aby mi chutili len zdravé veci, po zdravých veciach a po novej náustnej krytke k harmonike. Potešili by ma už pomaličky aj nové struny na gitaru (nejaké stredné) a poukaz na pekné počasie.
piano lebo ma to serie, ked chcem nieco okomentovat na tyzdni a nemozem
a potom este aby som bola stastna. ale to sa mi splni az ked vypadnem z tej skoly, ktora ma drzi 8 hodin v nicnerobeni a budem moct rozprestriet kridla do cinnosti svojho zaujmu a hadam aj vplyvu. mozno sa dostanem do socialnej skupiny kde budem konecne tuzit po socializovani sa
@veroniques presne som cakal, ze tu bude od teba takato reakcia
k teme:
nechcem nic. resp. ak by som si mohol priat a zelanie by sa mi splnilo, chcel by som aspon 2 na mieru site obleky, nejake casual saka na take bezne nosenie/namiesto prechodnej bundy, vela rifli..a vseobecne asi vela oblecenia
opravu zrkadlovky (stoji 183 euro,čiže od mamky nič iné slight_smile: a sama za peniaze čo dostanem si kúpim asi ďalšiu voňavku Fame od Gagy ale menšiu a šaty a topánky na rozlúčku s deviatakmi
klávesnicu. Novú klávesnicu , nechcem už tú osemročnú čo mám teraz.
A ešte notebook, veľa lakov na nechty, oblečenie, conversky, nové botasky, mobil, novú školskú tašku, voňavku, nejaký kabelku cez plece, zapaľovač (zbieram ich, aj minulé narodky som jeden dostala), novú posteľ, nový nábytok, novú stoličku počítačovú, nový bicykel, slnečné okuliare, make-up, kozmetiku všeobecne...
@mysteriousshadow nedomyslam, usudzujem z " ..možno sa aj inšpirujem....nemam nič po čom momentalne tužim a blizia sa narodky a kazdy sa bude vypitovat čo chcem.." aj tebe pekny
@trdelniiiq predpokladam ze v negativnom zmysle.. co uz. Mne sa nepaci nazor ku ktoremu som sa vyjadrila a tebe zas moj.. kazdy sme iny. Beriem to v pohode
@veroniques popravde, len som to skonstatoval, pretoze si pamatam, ze takmer do kazdej jednej temy, kde sa clovek pyta, co si ma priat, si napisala cca podobny respond
akurat, ze tu si neodhadla, ze dotycna sa pyta len tak vseobecne a trocha nestastne to sformulovala
ja tiež ked mam pred narodkami/meninami/vianocami , tak rozpravam o tom, čo by som chcela, lebo človek predsa len radšej dostane niečo, čo potrebuje a nemusi si to potom kupovať sam, ako keby ma dostať niečo, čo nevyužije
a ked nič prave nechcem/ nepotrebujem, tak poviem že nehcem prave nič, takto som napr. povedala na posledne narodky čo som mala, a od frajera som dostala čo som si v obchode vybrala a stalo to do 5e a bola som maximalne spoko
Ja si želám Jaguára XK 140, možno ešte nejaké tie topánky a zišiel by sa mi taký H. Jackman, alebo R. Downey. Teraz ku tej reálnej stránke, rada by som nové sluchatká
hm .. kindle asi.. nový ntb by mi bodol teraz.. bohužel do narodenín to nepočká lebo ten môj starý už pomaly skapína, takže idem z vlastného.. ten kindle by som rada dostala keď tak rozmýšľam.. ale nechám sa prekvapiť
konečne vlastný ntb, a ešte som túžila po malej dielničke prípadne atelierik kde by som sa schovala pred svetom a tvorila ej.... a v ňom plno kníh, farieb, látok , nití, bavlniek, výkresov, štetcov, ceruziek , pastelov, ...dobre už vás nudím ...proste niečo na tvorenie a v neobmedzenom množstve , nerada sa obmedzujem
peniaze potešia vždy. a ináč ešte teda tak klasicky čo aj zväčša dostávam - ponožky a iné nudné základné oblečenia, ktoré by som si sama nekúpila, ale občas sa zíde trebárs tričko s dlhými rukávmi aby som nenosila stále to isté a tak. (niežeby som sa nudne obliekala, ale ako základnú vrstvu nosievam čierne tričko a čierne pančuchy, na ktoré si navrch oblečiem úplne super úžasné niečo, čo som si kúpila sama)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
topanky
a vela oblecenia
mozno este desktop pc
(nehovorim, ze to aj dostanem, hej?
Akože
... v žiadnom prípade nikomu nehovorím čo mi má kúpiť na narodky ..máš naozaj 19? keby si mala o 10 rokov menej tak chápem
odšťavovač
tablet
weed
ale také milé objatie/pusa od jedného človeka by bola fajn... ale nesplniteľnô je to
a Bc.
a potom este aby som bola stastna. ale to sa mi splni az ked vypadnem z tej skoly, ktora ma drzi 8 hodin v nicnerobeni a budem moct rozprestriet kridla do cinnosti svojho zaujmu a hadam aj vplyvu. mozno sa dostanem do socialnej skupiny kde budem konecne tuzit po socializovani sa
k teme:
nechcem nic. resp. ak by som si mohol priat a zelanie by sa mi splnilo, chcel by som aspon 2 na mieru site obleky, nejake casual saka na take bezne nosenie/namiesto prechodnej bundy, vela rifli..a vseobecne asi vela oblecenia
a este porsche
A ešte notebook, veľa lakov na nechty, oblečenie, conversky, nové botasky, mobil, novú školskú tašku, voňavku, nejaký kabelku cez plece, zapaľovač (zbieram ich, aj minulé narodky som jeden dostala), novú posteľ, nový nábytok, novú stoličku počítačovú, nový bicykel, slnečné okuliare, make-up, kozmetiku všeobecne...
na viac veci si nespomínam
Momentálne poviem,že ,,chcem auto " uvidím ako na to zareagujú...
a keď nie knihy, tak iné knihy
@trdelniiiq predpokladam ze v negativnom zmysle.. co uz. Mne sa nepaci nazor ku ktoremu som sa vyjadrila a tebe zas moj.. kazdy sme iny. Beriem to v pohode
akurat, ze tu si neodhadla, ze dotycna sa pyta len tak vseobecne a trocha nestastne to sformulovala
popros o 1000 stranovú knihu minimálne, ako kol na tvoju gramatiku
a ked nič prave nechcem/ nepotrebujem, tak poviem že nehcem prave nič, takto som napr. povedala na posledne narodky čo som mala, a od frajera som dostala čo som si v obchode vybrala a stalo to do 5e a bola som maximalne spoko
darčeky nie su až take doležite
Tiež to hovorím narovinu a nevidím na tom nič zlé. Keď už niekto míňa peniaze na darčeky nech sú aspoň užitočné
ach a nejaké maserati , bola by som zabudla
a na19tku som dostala kufor
ale inak také klasické veci ako knihy, oblečenie...
ale inak by som tiež chcela notebook...a boty.
ale teraz som hlavne zapredala svoje narodeninové a vianočné darčeky dopredu na 3 roky, keď mi maminka dala nemalý príspevok na muse tour