Mama na tom bola (haha, ona mala šťastie, mala to zadarmo, lebo tam bola ako "modelka" tj skúšali to na nej
A mala to fakt fajn, mala ich...ako to povedať?...také zvlhčené viac, proste nie také suché ako keď si ich narovnávaš žehličkou, a celkom dosť jej to vydržalo. Ale myslím, že to nebol keratín, teda niečo podobné, ale nevydržalo jej to toľko ako s keratínom.
Ale je to fakt dosť drahé Zmier sa s tým, že máš vlnité.
Ja mám na jednej strane hlavy takú veľkú vlnu a na druhej rovné a vyzerá to desne. Ani ofina mi nedrží, takže buď šťastná, že máš aspoň vlnité.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A mala to fakt fajn, mala ich...ako to povedať?...také zvlhčené viac, proste nie také suché ako keď si ich narovnávaš žehličkou, a celkom dosť jej to vydržalo. Ale myslím, že to nebol keratín, teda niečo podobné, ale nevydržalo jej to toľko ako s keratínom.
Ale je to fakt dosť drahé Zmier sa s tým, že máš vlnité.
Ja mám na jednej strane hlavy takú veľkú vlnu a na druhej rovné a vyzerá to desne. Ani ofina mi nedrží, takže buď šťastná, že máš aspoň vlnité.
Ale ano kreatín pôsobí aj na vlasy..
nuž ale ja neberem kreatín kvoly vlasom...
Ale každopadne sa mi zmenely su tak iné