No hned prva vec je, ze chcem predlozit nejaky navrh, a pretoze je tu take kvantum prispevkov, nemozem vediet, ci ho uz niekto nepredlozil. Z toho vyplyva:
- nebolo by od veci spravit nejaku funkciu na vyhladavanie prispevkov podla klucovych slov.
Ja by som navrhol, ci by sa tu endalo spravit take podobne forum ako robi phpbb. Stacilo by upravit dizajn a mohlo by sa to podobat na cely BIRDZ. To forum pouziva dost vela stranok a su tam aj celkom dobre moznosti.
viem co by sa mohlo zlepsit, teraz som klikol na tlacidlo - vymaz vsetky tajne spravy a co sa stalo? vsetky spravy sa mi vymazali ziadne upozornenie kde treba odkliknut ok, no nic to, ale vyskusat som to musel...
Napadlo ma este, napr. by sa pri diskusiach na fore mohlo zobrazovat, kolko ludi si ich pozrelo.
Tomas, co vravis na moje navrhy? Chapem, ze to nemusi byt jednoduche spravit, sam som sa nejaky cas venoval programovaniu, kym som sa naplno zasvatil regine scientiarum aka matematike, no rad by som vedel, ci by ten-ktory navrh bol aspon do buducnosti realny a co si myslis o ich uzitocnosti.
Niektore istotne budu, ku koncu prazdnin/zaciatku skolskeho roka by mal byt trochu novy BIRDZ s mnozstvom novych vylepseni... A bude aj nove forum, viem ze to NEBUDE PHPBB, ale bude to mat co najviac funkcii (neviem este co vsetko tam bude, ci budu smajliky alebo nie) a pod...
thx tomino .. počuj a nedalo by sa pri tych spravach dat nejake označenie že kt chcem vymazat aby som nemusel po jednom mazat ked si chcem jednu spravu nehat a ostatne vymazat..
viem že otravujem ale tak to len btw.. nevravim že musi byt..
Oznacovanie je trochu tazke zatial funguju dve verzie - vyhladavanie a moznost zmazat vsetky najdene (napr. od nejakeho nicka), alebo uplne vsetky. Mozme skusit dat aj oznacovatka...
neviem ci to nejde len u mna, alebo vseobecne, ale chcem sa spytat, ci je mozne zvacsit si obrazok uzivatela. myslim tu fotku. vsimol som si, ze ak sa na nu postavim kurzorom, tak sa zmeni (kurzor) ako ked je tam nejaky odkaz, ale ked kliknem, tak mi to len blikne. niesom si isty, ale raz sa mi uz asi zvacsit fotku podarilo, tak by som poprosil vysvetlenie. dakujem
ludia ja by som prijala aby som mohla videt ktory z mojich priatelov je online bez toho aby som sa pozerala kto tu secko je... by som prijala nejake farebne "oznacenie" dik...
Inak formatovanie tu funguje normalne. Teda neviem, ci aj v prispevkoch vo forach, ale vo webkach hej. Funguju tu klasicke internetove tagy . Ak tu vo fore nie, tak si to moyes overit tu
Našiel som menšiu chybu. Chcel som si upraviť svoje NAJ a nejde to..prosto to prepíšem uložím zmeny no ostane tam to povodné. Skušal som niekoľkokrát refreshovat stranku anič..
1. v rubrike Love and Sex by mohlo ukazovat aj datum, kedy bol dany problem pridany, napisany.
2. Vo fore, ak kliknem na "forum", vypisuje tam tie posledne diskusie v kazdej kategorii... vacsinou cez nich sa preklikam k foru a pisem. Ale medzi tymi zoznamami prispevkov su vsetky kategorie okrem "Ostatne temy". Podla mna by tam malo byt aj to, je to kategoria ako vsetky ine...alebo to tam nie je naschval, aby to vychadzalo do tych troch (alebo styroch, neviem) stlpcov?
mno... chcelo by to dost veci vylepsit ale najprv asi forko (diskusie)... farbou odlisit temy, ktore si uz precital a taktiez zvyraznit temy, na ktore si reagoval... dalej... napr. viac stranove diskusie/fotoalbumy/online uzivatelie... neda sa dostat na koniec zoznamu jednym kliknutim...da sa skakat len po niekolkych stranach...
Myslim ze by pomohlo zjednodusenie manipulacie s tymto forom. A neake zvyraznenie novych prispevkov. +Moznost viacej manipulovat s textom (smajliky,monzost editovat text atd)
Tomas: widim ze to oznacowanie spraw tu ete furt nie je, ak ti to nejde abo nemas cas tak to mozem sprawit..
Ja by som uwital keby w kazdej kategorii fora su nahlady na dany topic, wlastne prwych par riadkow topicu, aby sme wedeli aspon priblizne kto co napisal..
Ta editacia prispewkow by bola fajn a zislo by sa odstranit problem s refreshowanim pri posielani prispewku (redirectom..)
smajlowia su o nicom, proste zbytocne zasrane miesto w databaze. ludia to neni len tak ze stranka a secko je OK. treba myslet aj na technicke moznosti. Newjem ako je na tom birdz z web priestorom, ale dost co tu ludia zakladaju nezmyselne topici a zasieraju tym db..
Inak este ma napadlo ze co tak sprawit taky mensi redakcny system, teda ze casak nebude fungowat tak ze treba poslat email tam a tam ale boli by tu nejaky redaktori ktory by schalowali clanky po tom ako ich user postol formularom. Bolo by to pohodlnejsie, aj ked wjem ze by to trochu trwalo nacodit to...
red-hawho, moderatorov mam pripravenych, phpBB je shit, nove BIRDZ forum bude ovela lepsie, vsetko co robi phpBB bude robit aj nove forum a bude tu este ovela ovela viac...
Novy este lepsi Birdz? Parada! Takze ani nemusim pisat, ze by som uvital editovanie svojich prispevkov, pretoze vzdy mam nejaky stupidny preklep, alebo daco zabudnem. Hopla! Tak uz je to vonku
abo viete čo by sa mi stzrašne strašne stráááášne lubilo??ale newjem je to taqe no..žee čo ja vjem v jednom webe je taqe že kde voolačo napíšeš do volakej diskusie taq dolu je taqe že sledovať tuto diskusiu aproste potom mi chodí na mail že bolo napísané do tej diskusie a taq..ale je to taqe zložiteee
neviem ci śi to tu este niekdo vsimne a tiez neviem ci to tu uz bolo ale podla mna by bolo v poho keby sme mali na webkach aj vsetky temy co sme zalozili..lebo clovek si uz ani nepamata kde co spravil...a takto by si to mohol lepsie kontrolovat..
Preco niesu nove prispevky hore ale dole podla mne je to dost demagogicke scrolovat aby si niekto mohol precitat najnovsi prispevok. Skor by bolo lepsie scrolovat dole ak by si chcel niekto precitat strarsie prispevky k teme.
mno hlavne nech je to tu uz konecne bez uchilakov a podobne..ved komu by sa lubilo keby niekdo mu zacne vypisovat same nechutnosti:-!.......aale to sa asi neda takze hm...hlavne aby tu bol klud a mohli by sa mazat stare diskusie abo taq alebo keby sa pisalo ze ktoru diskusiu tu chceme abo ne aby sa mohli mazat..vela diskusii je tu bezvyznamnych a predsa zbitocne...je to vela prace ale mne by sa to pacil
Tommyhot: Ale napr. aby som mohol precitat tvoj prispevok som musel scrolovat az celkom dole a prejst az na samy koniec. Nevzlom ale kazdy kto uvazuje logicky to posle do prdele.
Chcel by som pridat moj nazor, ktory by pre niektorych ludi mozno spravil diskusne forum lepsim - dat Majlosovi, Tommyhottovi a It-ckovi pravo oznacit podsekciu fora za "blbú", resp. "otravnú" (mam take tusenie, ze je jasne, na ktore diskusie narazam). Hyperlinka na tuto podsekciu by bola po oznaceni nejak farebne alebo inak vizualne rozlisena od ostatnych. Tato zmena by pomohla tym, ktorym tieto diskusie prekazaju, avsak pre tych, ktori su velmi dobrosrdecni, by to nebol problem.
Dakujem za pripadnu odozvu. Moj nazor nevnucujem (nemusi sa silou-mocou uskutocnit).
Lawful_good: nam nejde o to aby sa jebnute diskusie nejak oznacovali aby bolo videt ze su jebnute. Nam ide o to aby na bridzi taketo diskusie vobec neboli (mazanie..), pretoze zbytocne posuvaju tie lepsie diskusie dole. A aj keby na ne my nereagujeme (negativne ci pozitivne to je fuck) urcite sa najdu taki ktori tam prispeju a nebude ich malo, cize tak ci tak vytlacia tie lepsie diskusie..
Ak niekto takuto diskusiu spicuje ako to robime my, dotycny/a vacsinou uz dalsiu taku dementnost nezalozi, cize nevytlaci ani tie dobre diskusie.
Ak vsak niekto niekto takuto jebnutu diskusiu este aj podpori a zastane sa zakladatela, ten bude picoviny zakladat aj nadalej..
A ak si si mohla vsimnut, vo vacsine pripadov, ludi ktorych spicujeme, sice prispievaju do fora (co nevadi), ale uz dalsie jebnute diskusie nezakladaju..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
dufam, ze je to rozdelene na strane odosielatela a prijemcu nieze zmazem odoslanu spravu a zmaze sa aj dotycnemu...
Ak nie, aky mas internetovy prehliadac...
Tomas, co vravis na moje navrhy? Chapem, ze to nemusi byt jednoduche spravit, sam som sa nejaky cas venoval programovaniu, kym som sa naplno zasvatil regine scientiarum aka matematike, no rad by som vedel, ci by ten-ktory navrh bol aspon do buducnosti realny a co si myslis o ich uzitocnosti.
viem že otravujem ale tak to len btw.. nevravim že musi byt..
» www.birdz.sk/about/casting.p...
...neviem, mozno ste ho uz zrusili, ale za oznam nic nedam...
1. v rubrike Love and Sex by mohlo ukazovat aj datum, kedy bol dany problem pridany, napisany.
2. Vo fore, ak kliknem na "forum", vypisuje tam tie posledne diskusie v kazdej kategorii... vacsinou cez nich sa preklikam k foru a pisem. Ale medzi tymi zoznamami prispevkov su vsetky kategorie okrem "Ostatne temy". Podla mna by tam malo byt aj to, je to kategoria ako vsetky ine...alebo to tam nie je naschval, aby to vychadzalo do tych troch (alebo styroch, neviem) stlpcov?
Ja by som uwital keby w kazdej kategorii fora su nahlady na dany topic, wlastne prwych par riadkow topicu, aby sme wedeli aspon priblizne kto co napisal..
Ta editacia prispewkow by bola fajn a zislo by sa odstranit problem s refreshowanim pri posielani prispewku (redirectom..)
smajlowia su o nicom, proste zbytocne zasrane miesto w databaze. ludia to neni len tak ze stranka a secko je OK. treba myslet aj na technicke moznosti. Newjem ako je na tom birdz z web priestorom, ale dost co tu ludia zakladaju nezmyselne topici a zasieraju tym db..
Inak este ma napadlo ze co tak sprawit taky mensi redakcny system, teda ze casak nebude fungowat tak ze treba poslat email tam a tam ale boli by tu nejaky redaktori ktory by schalowali clanky po tom ako ich user postol formularom. Bolo by to pohodlnejsie, aj ked wjem ze by to trochu trwalo nacodit to...
sak tu sa to neda odsledovat vsetko,
keby ste tak vedeli aka je to paradna zmena z takehoto na phpbb
jednu taku som uz zazil a je to obrovsky rozdiel v prehladnosti a odvinie sa to aj na navstevnosti
priklad phpbb je www.pcspace.sk/forum
prosiiim po tomto moje srdce tuzi
je to ta naj vec ktoru by ste tu mohli urobit
taktiez by sa tu nekonalo tolko OT prispevkov a tolko nadavok > naslo by sa zo 10 moderatorov a hned by to tu bolo krajsie
alebo www.pretaktovanie.sk
pozrite si to a dajte do aj sem
ako mam preboha zistit ze mi niekto novy odpovedal do temy kde som vcera pisal?
Mm ale otazka kedy budu tje spominane zmeny?
A ešte keby mi ukazovalo že či je online alebo offline priamo na webke. LEbo potom neviem a nece sa mi listovať v "Online"
A potom mazanie komentov vo fotoalbume by sa zišlo
Chcel by som pridat moj nazor, ktory by pre niektorych ludi mozno spravil diskusne forum lepsim - dat Majlosovi, Tommyhottovi a It-ckovi pravo oznacit podsekciu fora za "blbú", resp. "otravnú" (mam take tusenie, ze je jasne, na ktore diskusie narazam). Hyperlinka na tuto podsekciu by bola po oznaceni nejak farebne alebo inak vizualne rozlisena od ostatnych. Tato zmena by pomohla tym, ktorym tieto diskusie prekazaju, avsak pre tych, ktori su velmi dobrosrdecni, by to nebol problem.
Dakujem za pripadnu odozvu. Moj nazor nevnucujem (nemusi sa silou-mocou uskutocnit).
Ak niekto takuto diskusiu spicuje ako to robime my, dotycny/a vacsinou uz dalsiu taku dementnost nezalozi, cize nevytlaci ani tie dobre diskusie.
Ak vsak niekto niekto takuto jebnutu diskusiu este aj podpori a zastane sa zakladatela, ten bude picoviny zakladat aj nadalej..
A ak si si mohla vsimnut, vo vacsine pripadov, ludi ktorych spicujeme, sice prispievaju do fora (co nevadi), ale uz dalsie jebnute diskusie nezakladaju..