Nie ale odmalicka som tuzil zavolat tim zenam zo zadnych stranok casopisu v nadeji ze pridu zamnov domov.Neskor som pochopil ze je to sex po telefone ale to som mal 7-8 rokov,aby ste si nemysleli
Keby som bola muž tak nikdy v živote som nešla do bordelu a keby som bola policajt tak jedine len služobne, ale ani za jednu šľapku by som nezaplatila ani jeden jediný cent. Je kríza a rozhadzovať peniaze na tie špiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. nikdy som nebol na tom tak zle, aby som musel za sex platiť
3. najlepšia cesta na venerológiu
...
kolko bordelov som uz ja ponavstevoval,ale nikdy som nic nedostal a uz vobec aby som tam ja niekomu za nieco platil..
prinajhoršom stačí ísť na dáku disku či kereho boha to je a tam je tých príležitostí po oný
bbbbbbbbbbbbbbbbééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
bordél je odpadlisko.
Keby som bola muž tak nikdy v živote som nešla do bordelu a keby som bola policajt tak jedine len služobne, ale ani za jednu šľapku by som nezaplatila ani jeden jediný cent. Je kríza a rozhadzovať peniaze na tie špiny.