S trpaslíkmi nerád ... Cítim sa potom ako obor,nejaký neviem čo. Proste nad 170... Malé sa mi totálne nevidia,už len z dôvodu že sú mi do pol hrude Neviem si predstaviť,ako by som sa s takou bozkával ...
nikdy som nechodil s metrom aby som si dievčatá premeriaval a vravel - ty spadáš do mojích požiadaviek, ty máš o 2cm viac alebo o 3 menej tak ty už nie...výšku dievčaťa neriešim...dnes som spoznal jednu profesionálnu basketbalistku - mala výšku 189cm, neprekypovala krásou - no napriek tomu si s ňou idem zajtra zahrať basketbal...dôvod - bola milá, mala úsmev a čaro - a to je to čo ma zaujalo, nie nejaká výška...
zena musi mat presne takuto vysku= (vek*pocet sexualnych partnerov) - (denny prijem kalorii/cislo oblecenia)^3 + integral z poctu litrov vypiteho mlieka zintegrovany podla casu od veku 10 rokov. Nakoniec sa to cele odmocni 5...povolena odchylka je +/- 3,2% , inak nemas spravnu vysku
@hanka12 ja viem ze su vyssie a su to obryne a tak moja sestra ma 180 priblizne takze som zvyknuty ale keby som mal mat frajerku vyssiu od seba tak by som sa citil trapne
@vanchovi podľa mňa to nie sú obryne, ale dajme tomu... máš pravdu, myslím že ani mne napríklad by nebolo príjemné chodiť s nižším chalanom, je to také frustrujúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
pacia sa mi zeny roznej vysky...nezalezi na tom
Vysoké baby (blee)
Zdeformovaná výška
No dúfam, že som pomohol.
každému ako sa páči a ako mu vyhovuje preboha. snáď niekto s niekým ktorí sa majú radi to neskončia kôli výške
no ale k veci, radsej mensie, popripade najviac take jak ja, to je nejakych 172cm, ale aj to sa mi uz zda vela na dievca
S trpaslíkmi nerád ... Cítim sa potom ako obor,nejaký neviem čo. Proste nad 170... Malé sa mi totálne nevidia,už len z dôvodu že sú mi do pol hrude Neviem si predstaviť,ako by som sa s takou bozkával ...
ak budeš príliš vysoká tak si odrežeš nohy pod kolenom?
že: "sa ti zdá že som príliš nízka?"
"nie, nie, čosi, ale tu sa postav na ten schodík keď sa bozkávame"
napríklad mám 165, opätky nevlastním, a chlapi sa mi ktovieprečo smejú, a aj tak som ideálna.
a tak moja sestra chodi uz 3 a pol roka s jednym, ktory je od nej nizsi trochu a funguju normalne
vážne toľko meriam