Čo si myslíte o stránke pokec? Ja som si raz kvôli chorému človeku musela zrušiť účet bombardoval ma hejtmi a keď som blokla tak si vytvoril nový nick. A úchylov tam je jedna radosť
ja si myslim o pokeci ze sa tam daju najst fajn ludia. ak tam clovek vstupuje automaticky s tym ze to je plne uchylov a sexu tak sa nemoze divit ze to konci takym pripadom ako tvojim tzn. zrusit ucet...
no je to najpopulárnejšia slovenská soc. sieť a pred FB som tam často chodil ... maju dobre vychytanú technickú aj funkčnú stranu stránky ...
slušný marketing a aj počet uživatelov + mail ... čiže mám na to pozitívny názor, pozitivny však už nie je na zastupenie uživatelov a témy ktora sa tam neustale melie dokola, je to iba o sexe a pokec služi primarne čisto iba na zoznamovanie akoby
aj BIRDZ by mohol byť lepší ako pokec, ale nie je ... ale mohol by byť ... vždy je to o ludoch ktorí za tým stoja
na pokeci som spoznala zopár fakt super ľudí, ktorí sa stali súčasťou môjho života.... a aj lásku som si tam našla...
samozrejme prevažujú tam úchyláci a divní ľudia... ale tých proste treba ignorovať....
momentálne tam už skoro vôbec nechodím, len kvôli mailu raz za čas... ale neodsudzovala by som pokec ako taký, lebo je na každom človeku, ako bude vystupovať na nete....stránka mu len poskytne tú možnosť...avšak normálny človek bude normálnym aj tam medzi úchylmi.... a na birdzi sa tiež občas nájdu netradičné kreatúri .... takže ....
ja nechapem inac, jak ta stranka moze mat taku vysoku navstevnost, to musia byt nejake ojeby O_o kazdopadne si myslim, ze vzdy je lahsie blokovat ako si tvorit furt nove nicky. mala si vytrvat, jeho by to preslo. @melancholik skor by som povedal, ze je to uz len o zúfalých chlapoch neuspesne hladajucich sex... este som nepocul, ze by ho tam dakto aj nasiel
Občas ked som chora alebo sa doma nudim tak tam zajdem ALe neberiem to nejak vazne a ked nechodim do miestnosti ako Sexzoznamka tak mi nechodi zas az tolko ponuk a ak nejaka pride tak vacsinou odignorujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
slušný marketing a aj počet uživatelov + mail ... čiže mám na to pozitívny názor, pozitivny však už nie je na zastupenie uživatelov a témy ktora sa tam neustale melie dokola, je to iba o sexe a pokec služi primarne čisto iba na zoznamovanie akoby
aj BIRDZ by mohol byť lepší ako pokec, ale nie je ... ale mohol by byť ... vždy je to o ludoch ktorí za tým stoja
samozrejme prevažujú tam úchyláci a divní ľudia... ale tých proste treba ignorovať....
momentálne tam už skoro vôbec nechodím, len kvôli mailu raz za čas... ale neodsudzovala by som pokec ako taký, lebo je na každom človeku, ako bude vystupovať na nete....stránka mu len poskytne tú možnosť...avšak normálny človek bude normálnym aj tam medzi úchylmi.... a na birdzi sa tiež občas nájdu netradičné kreatúri .... takže ....
@melancholik skor by som povedal, ze je to uz len o zúfalých chlapoch neuspesne hladajucich sex... este som nepocul, ze by ho tam dakto aj nasiel