nie, nebol, lebo moje diskusie by tak boli v okamžiku vymazané...lebo ste neinteligetní povrchní blbci, čo ma hádžu do jedného vreca spolu s love4ever, čo ma už dosť serie, pretože ja nepoužívam tie divostvorné výrazy s q,w, th,...
ja sa nesnažím vyjadrovať ako 10-ročné po hlave tresnuté decko...nie som zástancom tak inteligentného vyjadrovania, aby z toho vznikla až primitivita...tie slová, ktoré sú u nej v jadre slovnej zásoby, u mňa sú v periférnej časti:d:d...mini rozdiel, ale predsa niečo, podľa čo nás môžeš diferencovať:d:d...
To by sa potom mohli vymazávať aj diskusie, ktoré sa jednoducho ľuďom nepáčia, ale inak vôbec neporušujú žiadne pravidlá. Čo by bola hlúposť a škoda, lebo iným sa páčiť môžu.
ja som tie výrazy nenašla vo wikipédií, ja také výrazy ovládať musím a určite nepotrebujem rozširovať si slovnú zásobu len preto, aby som sa pred nejakým chudákom z birdzu urobila múdra...to by som musela používať dysfemizmy či tabuizovanú lexiku, či nie???
@lucia199513 máš pravdu..kilometrové píspevky, v ktorých sa opakuje tá istá veta/slovo/hocičo snáď milionkrát, to už je veľmi inteligentné, uznávam a už viem ako vás budem rozlišovať..ale radšej si to nechám pre seba
Už teraz mám na mysli kopu prípadov, keby bola téma vymazaná z rozmaru
"Téma o xxx? To sem nepatrí!"
"Čo sa pýta také dementné otázky? Zmazať! (čo na tom, že potrebuje pomoc)"
"Hm, tipujem, že to je fake"
"V otázke použila w, alebo q, alebo ktoviečo"
"Tohto človeka nemám rád"
Atd, atd, preto sú admini adminmi, (alebo by aspoň mali byť) aby mohli mazať témy len ľudia, ktorí majú na to potrebné kompetencie a snahu o objektívne posudzovanie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nie, nebol, lebo moje diskusie by tak boli v okamžiku vymazané...lebo ste neinteligetní povrchní blbci, čo ma hádžu do jedného vreca spolu s love4ever, čo ma už dosť serie, pretože ja nepoužívam tie divostvorné výrazy s q,w, th,...
a malapohroma tiež založila diskusiu, či mám dostať ban, a nenamietal si...
ale pozri, mne tie diskusie boli zmazané stále, len kvôli blbosti niektorých
hovori vam nieco sloboda prejavu?
a hodilo by sa to aj na uzivatelov
ja sa nesnažím vyjadrovať ako 10-ročné po hlave tresnuté decko...nie som zástancom tak inteligentného vyjadrovania, aby z toho vznikla až primitivita...tie slová, ktoré sú u nej v jadre slovnej zásoby, u mňa sú v periférnej časti:d:d...mini rozdiel, ale predsa niečo, podľa čo nás môžeš diferencovať:d:d...
dobre, ale niektoé vymyté mozgy nepresvedčíš, nenapravíš:d
a ja nepoužívam okazionalizmy
ja som tie výrazy nenašla vo wikipédií, ja také výrazy ovládať musím a určite nepotrebujem rozširovať si slovnú zásobu len preto, aby som sa pred nejakým chudákom z birdzu urobila múdra...to by som musela používať dysfemizmy či tabuizovanú lexiku, či nie???
prvý normálny názor človeka, ktorý nie je voči nikomu zaujatý:d
zato ja ťa od niektorých mudrcov birdz-u rozlíšiť neviem:d
ty si fakt hrozne zabrzdený
zato ja ťa od niektorých mudrcov birdz-u rozlíšiť neviem(smajlík)
ani tento birdz by za komunistov neexistoval, za predpokladu, že by už bol internet........filip
heh...serieš si do huby, tvoja vec....och bože, od osoby ako si ty:d:d ...no vieš, nie každý je druhou anglickou kráľovnou, Dalajlámom, Einsteinom:d:d
Už teraz mám na mysli kopu prípadov, keby bola téma vymazaná z rozmaru
"Téma o xxx? To sem nepatrí!"
"Čo sa pýta také dementné otázky? Zmazať! (čo na tom, že potrebuje pomoc)"
"Hm, tipujem, že to je fake"
"V otázke použila w, alebo q, alebo ktoviečo"
"Tohto človeka nemám rád"
Atd, atd, preto sú admini adminmi, (alebo by aspoň mali byť) aby mohli mazať témy len ľudia, ktorí majú na to potrebné kompetencie a snahu o objektívne posudzovanie ...