to tvrdia len niektory.. ako madarsko a slovenskoo aj tam robia problemi len niektory a nie vsetci dospeli .. a tak to len taky debilkovia robia aj konflikty (ak su ) medzi KE a BA .. ja som myslela, ze TN nenavidi BA a BA nenavdi TN a neviem ci to nie je len pre hokej ... mali by sme spolu drzat jak romovia som z Trenčína a proti bratisave niČ nemam..
@6 ..no neviem ...som z ba, aj vsetci spoluziaci su, a o vychode ako takom si myslime(vsetci, a nepoznam ziadneho bratislavcana /minimum/ ktory nie), ze to je prdel sveta...aj v BA je najlepsie v piatok vecer a cez vykend...vtedy vsetci CP-ckari odcestuju domov a v meste je volnejsie, cesty su prazdnejsie...
@lvanka zas nemôžem tak do jedného vreca hádzať ja tiež nechcem ostať dlhšie na Slovensku ako treba..a pravdu povediac nepociťujem ani tú národnú hrdosť ale aj tak
mne chyba moznost "som z Michaloviec a mam rad BA". ale tak dala som, ze som z Kosic no.. len uvadzam veci na pravu mieru.. a to som z trucu mohla aj dat, ze som z BA a mam rada KE, ale to by bolo aj vacsie klamstvo
No ale ked vidim nejakeho blavaka ako jazdi autom mi je zle... aj tak je vacsina bratislavcanov pozliepanych z ludi co tam dosli za pracou...no ale musia sa robit akoby zili v new yourku ... no a zase vychodniary su svojsky..
som z Bratislavy narodila som sa tu, zijem tu cely zivot a milujem to tu...napriek tomu som z polovice vychodniarka a z polovice madarka...za kosicami mam polku rodiny, ktoych milujem a aj napriek tomu, akych ludi tam niekedy stretnem, ten kraj milujem...blava je blava, ale priroda je priroda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
) omylom publikovanej diskusie...
a ak chcete piste, ze odkial podla vas prameni odveka nenavist medzi vychodom a zapadom...
to tvrdia len niektory.. ako madarsko a slovenskoo aj tam robia problemi len niektory a nie vsetci dospeli .. a tak to len taky debilkovia robia aj konflikty (ak su ) medzi KE a BA .. ja som myslela, ze TN nenavidi BA a BA nenavdi TN a neviem ci to nie je len pre hokej ... mali by sme spolu drzat jak romovia som z Trenčína a proti bratisave niČ nemam..
@Ivanka prečo takáto nenávisť?
btw Ivo Aštar Benda - zakladateľ Vesmirnich lidi býva v Martine
Som mamfpičistka