@n0win0u vymazali jej prijebanu diskusiu a v tej tske jej doslo ze ak s tym ma problem ze ma napisat im a nie sa rozblakovat v inych diskusiach a teraz riesime ze jej neodpisali
a upodozrieva cabicabi ze je spiknuty s adminmi a ze jej tam buchol v tych diskusiach to tlacitko upozorni admina
@n0win0u teraz cakaj ci ju zalozi znova diskusia bola o tom ci si ma kupit vestu rifle alebo tenisky lebo moze len jedno z toho
vidis ale toto je dobry napad! to treba vedeniu navrhnut nech nas nastrazia ako pseudoadminov ludia nam budu nadavat a my ich budeme zjebavat vies ako by sa mi tym na nervy ulavilo?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Oni nečakajú len na to kedy im TY napíšeš nejakú správu aby ti na ňu mohli odpísať.
povedz rodicom nech ti vypnu internet minimalne na 3 roky mozno to pomoze
@12 ano bolo bola JEBNUTA
uz rozumies?
Si super! Sme radi, že nám pomáhaš čistiť bordel z BIRDZu. Tvoje upozornenie došlo adminom.
ha! som super!
a upodozrieva cabicabi ze je spiknuty s adminmi a ze jej tam buchol v tych diskusiach to tlacitko upozorni admina
uz chapes?
no uz tomu rozumiem, tak to akoze moze rovno mne pisat TSky, ze jej to nejde, aj ja ju mozem kludne ignorovat alebo zpicovavat
ja som im napisala mail preco zrusili smallville koli sprostej farme a neodpisali..je to iba banda idiotov (ospravedlnujem sa za nadavky)
vidis ale toto je dobry napad! to treba vedeniu navrhnut nech nas nastrazia ako pseudoadminov ludia nam budu nadavat a my ich budeme zjebavat vies ako by sa mi tym na nervy ulavilo?!