Z lekarskeho hladiska ak sa ti nepretrhla, alebo aspon nenatrhla panenská blana,tak si ece panna.Zvycajne vsak k uplnemu roztrhnutiu dochadza az po niekolkych stykoch...
take veci nevies..hm..no ak nevnikal prilis hlboko do teba tak panna budes, ale zalezi aj na tom ako si na tom Niektore baby su citlivejsie a defloruju sa okamzite pri takejto vaznej akcii....ak tam bola krv, tak vitaj
pri prstovani kocka nepride o blanu pokial ju nema nejaku velmi jemnu,ale tak mas tam otvor cez kt ta vie prstovat bez prerusenia blany,takze podla mna si.
upresneni pokial si nemala klasicky sexualni styk myslym kkt v pic* tak si este pana a to plati aj pre chalanou dokial si nepychol tak je este panic kapiš ,,este ze sa tu nepitaju ci moze s pusi otehotnet
pozri..baba pride o panenstvo ked sa vyspi s muzom..o blanu prichadzaju baby pri hociktorom sporte(napr. jazdectvo)..ale polda mna sa to neposudzuje to ci je panna podla toho ci ma blanu abo nema..
Myslim si, ze ide skor o to, ci si uz mala prvy sex, je to trosku viac psychicka zalezitost ako fyzicka. Ale nesuhlasim s Mainkou - ak by ju prstovali 10ti chalani naraz, uz by to tak trochu vnimala ako stratu panenstva. Nesuhlasim ani s vlcicou a s ujom pravda :o) lebo NIE KAZDA baba musi pri strate panenstva citit bolest a nemusi jej tiect ani krv. Napr u dvoch mojich kamosiek to bolo tak. Ja som zase aj krvacala este dva dni potom, a aj ma to bolelo, teda dobre ...
Ale z vlastnej skusenosti hovorim, ze znovu si zazijete "stratu panenstva" ak pri tom nahodou mate zapal mocovych ciest, lebo to je na zaciatku sexu taka bolest ... ze som mala vtedy dojem, ze som este trikrat prisla o panenstvo :o)
vzdy ked zbadam tento nazov vo fore, mam dojem ze sa nam autorka tejto diskusie chce len pochvalit a ze jej mame zavidiet... no u mna to teda aj tak posobi
Funnyboy.dca hmm..fajne dotaz ..spytam sa aj ja ..ja som "vtaka" mala v sebe len kusok..bo som sa rozhodla ze este nechcem... teraz bud mudry.som alebo neni som panna ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak ti to vsak robil chalan... neviem to je otazne, ide skor o uhol pohladu...
ps: to posledne nepatrilo tebe