Ahojte chcel by som sa spytat aj chalanov aj holiek . Na to ze mam 17r. som nemal v zivote este ani bosk ani naznak lasky od ziadnej baby. No neviem co si mam mysliet ...... Som chalan co je absťák ani nefajcim. Neviem ci je to tým alebo čím. Mojím výz
neni chyba v tebe, tak to proste je, myslim, ze 50:50 ludstva na tomto svete, ked nie ovela viac je na tom ako ty, nie je to ziadny tvoj minus, len sa asik nachadzas v prostredi kde nie su okolo teba ludia podobny tebe, a musis to brat aj z pohladu , ze svet je len horsi a horsi a tak uz skoro nikto nikomu neveri, tak aj to zohrava ulohu, myslim, ze ked sa budes venovat tomu co ta zaujima a bavi, nic na silu, proste ozaj to co ta bavi, tak tam stretnes tych pravych ludi na vsetko...
a este by som chcel poznamenat, ze poznam aj podstatne starsich ludi ako si ty, ktori tiez este ani nikoho nepobozkali, ale nie je to nic neprirodzene...
nebud koli tomu nijak smutny, ono to vsetko pride casom...
no vela chalanov je na tom, tak ze est enikoho nemalo...v tvojom veku(vl. toje aj moj vek )
ako hovori @1 musis nieco urobit aby si ta vsimli..trosku sa zvyraznit...a nebyt obycajnym...ak sam seba presvedcis ze nesi nic extra tak potm ako checs inych presvedcit o opaku?
Je to o vyžarovaní si mysím...určite poznáš ľudí totálne škaredých a maju niekoho,takže o výzore to nebude...pôsobíš na holky tak, že v tebe nevidia potenciálneho partnera, ale len kamoša...Ak budeš v spoločnosti, tak podrž dievčaťu dvere, alebo že dokážeš obrániť a tak...a všetky tie maličkosti tvoria dojem...aj keď nič nemieniš riešiť s ňou,to newa, o to nejde, len okolie si to podvedome zakomponuje do hlavy ako sa správaš k dievčatám a zmenia k tebe postoj a už sa to odvíja...lebo dievčatá sa páčia preto lebo sú také dievčenské...veď všímaš, že mužatky málokedy majú niekoho... vieš, ako to myslím, vyznelo by to dvojzmyselne...že buď chlap ...a potom ďalej keď budeš stále sedieť doma a nikto nemá šancu ťa spoznať, tak je jasné, že ti nepríde nejaká do obývačky z ničoho nič...takže držím prsty
To je haluz ja som si vzdy myslel ze prave ti obycajni su zaujimavi........teraz myslim ako ludia....
To skor vynikanie a lisenie od ludi distancuje.... Celkom bezny chalan = celkom bezna baba nenapadlo by ma ze toto moze riesit aj osoba ktoru vidim na tvojej fotke ..... vlastne poviem ti to takto.... ty ziadny problem nemas ty si len myslis ze ho mas .... cele je to len v tvojom uvazovani
ale nie...no ja zas nie som az tak zle na tom, bozkat som sa uz bozkal haha, ale to bolo davno....
Ono vsetko to zalezi ako sa vies "predat"
Ber si priklad napr z predaja tovaru....predstav si, ze pride k tebe chlapik s kuch. robotom a zacne ti ho propagovat nudnym sposobom..." uhhh toto je nas kuch, robot...dokaze to a to bla bla bla"...proste uplne nudne o tom bude hovorit, je samozrejme, ze ta nezaujme, ale ak pride clovek presne s tym istym a zacne o tom rozpravat zujimavo " je to uplne super...naseka, nareze, zomelie atd atd atd" automaticky ta zaujme....snad si pochopil ako to myslim...
To, ze si obycajny je v pohode len sa nesmies tvarit tak nudne...musi z teba nieco ist, nieco take co ludi laka ta spoznat viac....ked zo seba budes robit nudneho a uplne obycajneho tak to akoby sa clovek dival na nanuk....na vrchu cokolada, ale vo vnutri vzduchoprazdno...
Venuj sa nejakym zalubam, sportom...viacm sa smej a zabavaj, skus byt vtipnejsi a trocha zivsi....v podstate musis dat o sebe vediet, ze tam si, ze si ta ti ludia vobec vsimnu....
To mas akoby si krical na hlucheho, aby si ta vsimol....jednoducho ho musis tlapnut po pleci, aby si vsimol, ze tam si....chapes???
vsetko casom pride....netreba sa menit ako osoba, staci len troska zmenit pristup
@rockblock@14 to si vystihla bud chlap takych je dnes uz malo. mily priatelsky zhovorcivy gentleman ale stale chlap. inak si z toho nic nerob poznam vela takych ludi ako ty. treba viac chodit medzi ludi a zoznamovat sa /nepytaj sa ako kde s kym ja NETUSIM tiez to prave riesim najlepsich ludi som stretla nahodou / vela stastia
no ! ..som na to tak isto ..ale mam 15.. nemala som ziadnu poriadnu pusu.. a ani lne chalana som nemala ..aa dost pocuvam od chalanov ze som pekan aj ekd si to nemyslim ..aach ..ja sa koli tomu tolko trpaim ja tiez nechapme nicomu ..poznam tolko bab.. ktore nie su vobec pekena amli tolko chalanov ..ja faklt nechapem nic
bože prečo každy tu vyklada o krase v neposlednom rade samozrejme je ale nie na prvom mieste ( ako pre koho/ no jednoducho človek ktory je sam sebou a nehraje sa na nič nema problem aj ked jeneviem aky škaredy lebo sa vie zabavať . a človek ktory sa usmieva nemôže predsa zbudzovať odpor u inych lebo smiech je vedcinou nakazlivy :-ä hlavne ked sa smejete trosku inak ako iny no .
Chlapče, neber si príliš k srdcu, čo ti radia staromilné dievčatká @Rockblosk a @Kaylee. Zaujmi tým, že nebudeš chlap. Teda nie v tom klasickom ponímaní. Nehovorím o etikete, tá byť musí, ale nemusíš mať záujmy, ako tvoji kamaráti, pokojne sa prihlás do klubu paličkovanej čipky. K dievčatám buď zdvorilý, ale buď nekonvenčný. Kašli na miestne módne trendy, vyprofiluj sa, skús pôsobiť asexuálne (je to globálne in). Takýto muži zaujmú (nielen ženy). Hovorím to zo svojej dlhoročnej skúsenosti. A nepretvarujem sa. Ale chce to silnú osobnosť.
Myslím, že na svete sú dve skupiny ľudí, tí spoločenskí, ktorí nemajú problém so zoznamovaním, vyjadrovaním na verejnosti, ľahko zapadnú do kolektívu atd. a potom sú ľudia, ktorí takí spoločenskí niesu, nemajú veľa kamarátov atd.
Rozmýšľal som nad tým čím to môže byť spôsobené a vychádza mi tam jedine výchova, vplyv vonkajšieho prostredia, rodičov...
Zdá sa, že to začína v skorom detstve a pokračuje do puberty, tam je to najrizikovejšie ale myslím si, že práve v puberte sa to dá všetko zmeniť.
Puchybujem, že keď sa niečo nezmení v puberte tak potom už áno, proste sa to bude s tými ľudmi ťahať celý život.
Čo napríklad? Podľa toho či si hľadáš konkrétne dievča, napr. v triede alebo chceš nájsť proste niekoho s kým budeš rád tráviť čas a kto ťa tak rýchlo neomrzí.
ľudia sa spoznávajú aj na nete(príklad) a pritom sa nikdy nevideli, tak ak si naozaj nevýrazný typ človeka, choď do nejakej diskusie, prejav sa( aj v skutočnosti sa človek musí ukázať ako schopný nejakého názoru). Mám v triede 4 chalanov a ten najnormálnejší sa mi prihovorí aj na zastávke, v buse, preposiela mi vtipy a zábavné prezentácie( ale aj také na zamyslenie) a pritom prvé 2 roky som si myslela, že je to ťuťko. Kým som raz nezameškala bus a nešla tým istým ako on.
No keby mal záujem, tak ho beriem.
Lenže on v škole doslova čuší, takže si tak ako kedysi ja, všetci myslia, že je ustráchaný, nevýrazný atď.
Proste sa zapoj, komunikuj. Divil by si sa koľko ľudí si ťa všimne len preto, že si napr. začal čojaviem na etike hovoriť k veci.
Nechcela som sa rozpisovať, ale chodím na pedagogickú a už mi všetky náuky a poučky o ľuďoch lezú aj ušami
Bud taky aky si, a ako hovoril niekto tam hore, je super ked babe nejakej vezmes pivo.. alebo kofolu ( ) ked nanho nema alebo ked dojde ku plnemu stolu sa posunes nech si ma kam sadnut alebo jej teda podrzis dvere a obijmes ju ked sa lucite a tak
ja neviem mne sa take veci pacia
a prosim ta ked sa ti nejaka zena paci, nezizaj na nu akoby si odniekadial padol, mna osobne to priserne serie ked to niekto robi
nezufaj, poznam vela ludi, co zazili este len svoj prvy vztah, bozk aj v 20...ale samozrejme ide o to, ako na baby posobis, snaz sa byt sebavedomy (nie az moc zase), isty, vtipny, ale zaroven sam sebou, skus niecim zaujat, a hlavne sa nespravaj ako blbec, nenahradzuj kazde druhe slovo nadavkou, nerob zo seba machra...aj ked asi hovorim nieco co mne by osobne vyhovovalo..
a o vyzor by som sa moc nestarala, ak si to ty na tej fotke, tak vypadas podla mna dobre a nejednej babe by si sa pacil
proste sa len snaz, zoznamuj, zblizuj, a jedna pre teba sa urcite najde..mozno nie v 17, ani 18, ale raz urcite, ale samozrejme treba pre to aj nieco robit a necakat, ze ti sama spadne z neba
Určite kvôli tomu nemusíš mať divné pocity. Ja som na tobola v 17-tich rovnako a som rada že som si počkala na niekoho kto za to stál. Radšej by som bola aj doteraz bez bozku ako sa poto.. s každým, ktorého stretneš. Pravdepodobne máš trošku iné hodnoty.
Ale celkovo je to o tom nebyť doma, ale vyraziť niekam von. V zamknutom byte ani pri televízore lásku nenájdeme. A určite nemusíš kôli tomu začať piť alebo fajčiť. Bud taký aký si.. neboj pôjde to.. držím palec..
@pernik , výnimočne som na tvojom príspevku nenašla ani čiarku, s ktorou by som mohla nesúhlasiť Len dodávam, že mne osobne pripadá neprirodzené byť s niekým (vo vetkých možných zmysloch) slova len preto, aby sa nepovedalo, a mimo tlaku okolností/výnimočných nálad mi vlastne ani nenapadne, že by som v tej chvíli mala byť s piatimi ďalšími ľuďmi a liepať sa na každého opačného (vlastne i rovnakého) pohlavia.
Zakladateľ, aj veľkí odľudovia majú kamarátov a partnerov.Ako už bolo spomínané, prejav sa.Nie nasilu, tak, ako to cítiš.Aj človek, s ktorým ten druhý nesúhlasí, vie zaujať; ale niekto nevie, čo si myslieť o človeku, kt. nikdy nič nerobí a nepovie.
Určite to nieje twojím wýzorom.Možno je to len tým že sa pozeráš po nespráwnych diewčatách ktoré zaujímajú chlapci ktorý s úplne opačným spráwaním ako máš ty.Totižto pre niektoré baby w dnešnej dobe letia len chalani ktorý sa každý wýkend ožierajú na diskách,lepia sa na každú jednu ktorá sa im dostane do cesty a robia wšetko pre to,aby si len užili.Skús sa pozrieť po iných babách ktoré majú rownaké koníčky a spráwanie ako ty.Alebo w tom môže byť to že si s diewčatami rozumieš len ako s kamarátkami a nedokážeš s nimi nadwiazať iný kontakt.Skús sa opýtať dákej twojej kamarátky ako ťa berie.Aký názor má na to že si ešte žiadnu babu ani len nepobozkal.No nech to je akokoľwek,ja si myslím že nikdy nieje na nič neskoro.Vždy je predsa lepšie sprawiť niečo z lásky ako len preto,aby sme sa zbawili hnusného pocitu.Držím palce
boze chalan spraw nieco preto abi si ta zacali wsimat ..!..sak tak ked asi budes sedet doma nebudes sa zoznamowat zo ziadnimi ludmi tak asize nestretnes niaku babu ktoru bi si si oblubil abo ona teba ..
ale baby nemaju radi depkarov, čo sa ľutujú.. začni sa venovať niečomu čo ťa fakt baví.. spoznávaj nových ľudí, buď proste šťastný a ono to príde samé...
nwm cim to je sak vypadas normalne ,,napriklad ked pozres na mna tak o mne sa to povedat neda,,ale aj tak som kkt preto si nemozem najst babu,,ach jaj my sme beznadejne pripady asi
diki za moralnu podporu aj ostatnym xD nejako to skusim xD aj ked nemam sa akej kamaratky spytat lebo ziadnu nemam a na disco tiez nemam skym chodit chapete ..... A chcem sa spytat nie je to trapas ked sa neozerem na disco? :I
ja som mala svoj prvy bozk v 18 a bolo mi to uuuuuuplne jedno ci som bola posledna v triede,alebo ta neskusena vsetko pride casom prestan sa s tym zaoberat a mozno budes prekvapeny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
aha =D toto mas v profile a este sa pytas =D
a este by som chcel poznamenat, ze poznam aj podstatne starsich ludi ako si ty, ktori tiez este ani nikoho nepobozkali, ale nie je to nic neprirodzene...
nebud koli tomu nijak smutny, ono to vsetko pride casom...
ako hovori @1 musis nieco urobit aby si ta vsimli..trosku sa zvyraznit...a nebyt obycajnym...ak sam seba presvedcis ze nesi nic extra tak potm ako checs inych presvedcit o opaku?
To skor vynikanie a lisenie od ludi distancuje.... Celkom bezny chalan = celkom bezna baba nenapadlo by ma ze toto moze riesit aj osoba ktoru vidim na tvojej fotke ..... vlastne poviem ti to takto.... ty ziadny problem nemas ty si len myslis ze ho mas .... cele je to len v tvojom uvazovani
ale nie...no ja zas nie som az tak zle na tom, bozkat som sa uz bozkal haha, ale to bolo davno....
Ono vsetko to zalezi ako sa vies "predat"
Ber si priklad napr z predaja tovaru....predstav si, ze pride k tebe chlapik s kuch. robotom a zacne ti ho propagovat nudnym sposobom..." uhhh toto je nas kuch, robot...dokaze to a to bla bla bla"...proste uplne nudne o tom bude hovorit, je samozrejme, ze ta nezaujme, ale ak pride clovek presne s tym istym a zacne o tom rozpravat zujimavo " je to uplne super...naseka, nareze, zomelie atd atd atd" automaticky ta zaujme....snad si pochopil ako to myslim...
To, ze si obycajny je v pohode len sa nesmies tvarit tak nudne...musi z teba nieco ist, nieco take co ludi laka ta spoznat viac....ked zo seba budes robit nudneho a uplne obycajneho tak to akoby sa clovek dival na nanuk....na vrchu cokolada, ale vo vnutri vzduchoprazdno...
Venuj sa nejakym zalubam, sportom...viacm sa smej a zabavaj, skus byt vtipnejsi a trocha zivsi....v podstate musis dat o sebe vediet, ze tam si, ze si ta ti ludia vobec vsimnu....
To mas akoby si krical na hlucheho, aby si ta vsimol....jednoducho ho musis tlapnut po pleci, aby si vsimol, ze tam si....chapes???
vsetko casom pride....netreba sa menit ako osoba, staci len troska zmenit pristup
Rozmýšľal som nad tým čím to môže byť spôsobené a vychádza mi tam jedine výchova, vplyv vonkajšieho prostredia, rodičov...
Zdá sa, že to začína v skorom detstve a pokračuje do puberty, tam je to najrizikovejšie ale myslím si, že práve v puberte sa to dá všetko zmeniť.
Puchybujem, že keď sa niečo nezmení v puberte tak potom už áno, proste sa to bude s tými ľudmi ťahať celý život.
Je to len moja domnienka.
Čo napríklad? Podľa toho či si hľadáš konkrétne dievča, napr. v triede alebo chceš nájsť proste niekoho s kým budeš rád tráviť čas a kto ťa tak rýchlo neomrzí.
ľudia sa spoznávajú aj na nete(príklad) a pritom sa nikdy nevideli, tak ak si naozaj nevýrazný typ človeka, choď do nejakej diskusie, prejav sa( aj v skutočnosti sa človek musí ukázať ako schopný nejakého názoru). Mám v triede 4 chalanov a ten najnormálnejší sa mi prihovorí aj na zastávke, v buse, preposiela mi vtipy a zábavné prezentácie( ale aj také na zamyslenie) a pritom prvé 2 roky som si myslela, že je to ťuťko. Kým som raz nezameškala bus a nešla tým istým ako on.
No keby mal záujem, tak ho beriem.
Lenže on v škole doslova čuší, takže si tak ako kedysi ja, všetci myslia, že je ustráchaný, nevýrazný atď.
Proste sa zapoj, komunikuj. Divil by si sa koľko ľudí si ťa všimne len preto, že si napr. začal čojaviem na etike hovoriť k veci.
Nechcela som sa rozpisovať, ale chodím na pedagogickú a už mi všetky náuky a poučky o ľuďoch lezú aj ušami
ja neviem mne sa take veci pacia
a prosim ta ked sa ti nejaka zena paci, nezizaj na nu akoby si odniekadial padol, mna osobne to priserne serie ked to niekto robi
a o vyzor by som sa moc nestarala, ak si to ty na tej fotke, tak vypadas podla mna dobre a nejednej babe by si sa pacil
proste sa len snaz, zoznamuj, zblizuj, a jedna pre teba sa urcite najde..mozno nie v 17, ani 18, ale raz urcite, ale samozrejme treba pre to aj nieco robit a necakat, ze ti sama spadne z neba
ale tu mozes spoznat vela dobrých ludí a medzi nimi bude mozno tá pravá ..alebo ked ne tak aspon prvá
Ale celkovo je to o tom nebyť doma, ale vyraziť niekam von. V zamknutom byte ani pri televízore lásku nenájdeme. A určite nemusíš kôli tomu začať piť alebo fajčiť. Bud taký aký si.. neboj pôjde to.. držím palec..
serte už nato
)
Mimochodom... chlapče máš 17 tak nechápem prečo to chceš znásilňovať... čo má prísť príde aj bez znásilňovania.
(druhá časť komentára patrí zakladateľovi)
Zakladateľ, aj veľkí odľudovia majú kamarátov a partnerov.Ako už bolo spomínané, prejav sa.Nie nasilu, tak, ako to cítiš.Aj človek, s ktorým ten druhý nesúhlasí, vie zaujať; ale niekto nevie, čo si myslieť o človeku, kt. nikdy nič nerobí a nepovie.
Keby sme všetci čakali na všetkých by sme boli všetci opustený...
Ale pletie ma to, že všetci čakajú na všetkých lebo jeden čaká na jedného (keď nechce trojku).....
3,14159265358979323846263383279
WTF??WTF??WTF??WTF??WTF??
fatal error
P.S. ked chceš vediet ako som to myslel že až moc výrazny cekni profil a hned 2. uvedenú skotocnost