Caute,pred 4 dnami som sa rozisiel s babou a neviem rpeco ale zacal som byt hrozne nadrzamy a to v kuse,raz si vyhonim a potom musim zase,najradsej by som osukal vsetky zenske ktore vidim a su pekne,co som uchylak alebo co to je trauma alebo chcem na to z
heh jasne ze by sa ti ulavilo ale bolo by fer aj keby tej babe ide len o nezavazny sex a takych v tvojom veku nie je vela...presne ta chapem prezivam teraz to iste len u man to trva pomerne uz dlhsiu dobu
veru veru abstak aj ja by som si rada vrzla ale zasa dokazem sa krotit ale ty si na tom asi uz dost v pokrocilom stadiu..tak sa venuj rucnym pracam a mozno nejaku najdes a ked to bude moc kriticke tak sa urcite najde nejaka co da kazdemu..takych je v dnesnej dobe vela
heh keby tak toto napise baba, tak si o nej uz neviem co pomyslite..ale ked chalan, tak chudacik ma len abstak..myslim, ze si musis len skludnit hormony
heh vidid ja som sa rozysiel z holkou a pomali s kazdou co som zbalil som spal len aby som zabudol....ale ide o to ze aj som zabudol a to s tymi babami mam doteraz ...............no doteraz uz ne uz mam inu
Hoj, tak kamo...skus si dat od masturbacie pokoj aspon na 3 dni..a potom to bude fajn..ale musis sa ozaj zdrzat...nemysli na SEX kazdu sekundu....Drzim prsty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
neboj to prejde.. snadd
asi to bude kvôli tomu rozchodu no snáď sa to napraví dúfajme