Ahojte
s manželom riešime trochu chulostivý problém.Aj by sa mu do toho chcelo len niekedy "nemôže".Urcite sa chápeme.Máte nejake rady na prípravky? Viagru nie to su same vedlajsie úcinky... co si myslite o tomto www.vyzivovy-doplnok.sk/lepsia-potencia
ja stym nemam skusenosti ale na ten zerex ci co to je som pocul dobre ohlasy...alebo potom jedine nech ide k urológovi ..ale podla mna to stojí za vyskúšanie no
Volám sa Tomáš Baňo a som nadšencom fitness a zdravej výživy. Intenzívne sa zaujímam o ľudské telo. Baví ma skúšať nové výživové doplnky a deliť sa o moje skúsenosti. Preto som založil web Výživový-doplnok.sk. Poradím vám ako sa pomocou prevencie udržať fit. ........ toto je dobré všakže si Tomáš Baňo a nechce sa ti!
Nechce mu stáť malý Fero, tak nech si dá viagru... to ako keby niekto trpel chronickou únavou a radila by si mu dať si pervitín vždy, keď sa bude cítiť nakkt.
Ja som pouzil Zerex a fungoval uplne super. Ziadne vedlajsie ucinky ani ine problemy. Ak by si mal zaujem vies si k nemu vybavit aj nejaku tu zlavicku, nasiel som ju pri surfovani a celkom posetrilo drobne! » www.kuponyzdarma.sk/zerex-sk/...
Vy nepotrebujete žiadne doplnky, len sa sebe venujte, komunikujte spolu, prípadne skúste nejaké hry, skúste niečo nové...
O radách ako to zmeniť/zlepšiť sa dočítaš aj tu » www.inazena.sk/niekolko-tipov-...
Na tej stránke » www.inazena.sk/... sa dočítaš okrem iného aj o móde o rôznych radách do kuchyne alebo vzťahov, proste všetko čo sa týka žien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Na takéto problémy ostáva už asi len TRT liečba.
» www.kuponyzdarma.sk/zerex-sk/...
Vela stastia sefko
O radách ako to zmeniť/zlepšiť sa dočítaš aj tu » www.inazena.sk/niekolko-tipov-...
Na tej stránke » www.inazena.sk/... sa dočítaš okrem iného aj o móde o rôznych radách do kuchyne alebo vzťahov, proste všetko čo sa týka žien