Moj chalan nechce sex ... vyzera to ako keby sa hanbil ale neprizna si to.. uz sme spolu spali sle pd vtedy nic ... on mi povedal ze bez toho dokaze vydrzat ... ale ja nie
Možno sa hanbí. Musíš mu ukázať, že s Tebou sa nemusí hanbiť. A aj keby to nevyšlo (každý môže zlyhať a prvýkrát je to veľmi často), nikdy sa mu nesmej! Musí ti dôverovať po tejto stránke.
Určite daj nejakú osobnú iniciatívu, dráždi ho a podobne. Musel by byť divný, ak by to nezabralo.
hmmm no sila.....co ja viem, tazko odpovedat ked clovek nevie co je vo veci.....bol to jeho prvy sex???
Ak by to bol jeho prvy tak mozno sa hanbi, ze nebol dost dobry alebo ma pocit, ze ta neuspokojil....mozno ma obavy z toho, ze je prilis neskuseny a ze si to jednoducho neuzivas....
A ano, 7 mesiacov je teda riadne dlha doba....ja osobne mam tiez obavy z prveho sexu, ze neuspokojim priatelku alebo tak, ale ked raz s nejakou budem chodit tak k tomu bude musiet dojst ak budem chciet aby ten vztah fungoval....
Sex je dolezitou sucastou partnerskeho zivota, niekto mu pripisuje vacsiu dolezitost a iny zasa nie, ale tak ci onak patri do vztahu a je sebecke nechciet mat sex zo strachu neuspokojenia svojho partnera pretoze v konecnom dosledku tryzni clovek seba a aj partnera...vynimkou by asi bolo ak by bol asexual...
sprav isto prvy krok mozno sa boji hanbi...jednoducho vyjdi po nom to neodmietne ziadny chalan...
ale podla mna sa mu isto nevyhrazaj ze si najdes druheho alebo nebodaj skoncis s jeho kamaratom.....mohla by si mu urazit hrdost !!! a to neni dobre ani pre jedneho z vas
VYHROZUJ MU!!! ...ale nie..tak hadam raz sa uz len odhodla, ved nemoze to nechciet cely zivot :- D alebo mu dako dohovor uz len, napar ho, nech si trosku vrzne, aby bol taky...no ..xD D
neverím že sa nenechá zlákať keď sa z ním budeš maznať, hladiť, bozkávať a neviem čo v horizontalnej polohe v správnom čase na správnych miestach Aj tak nechápem si povedala že chceš a on že nie že dokáže vydržať? Ho znásilní nie?
otvor mu v sexi spodnom pradle nalep sa nanho zacni ho bozkavat a drazdit a ked aj tak nebude chcet tak je teply alebo maximalne nenormalny .... a preco by si mala vyzerat ako kurva si chcela povedat? sak je to normalne si jeho priatelka je to prirodzene ze chces snim mat daco intimne...
@zlathinko ja som s frajerom 8 mesiacov..a ešte sme spolu netoto (ako si povedala) a držíme sa zatiaľ koniec koncov..mám čas na to ...ešte asi 3-4 mesiace
@34 tak ale ty mas 14, jasne ze mas este cas.....sa nemozes s tymto porovnavat s osemnastrocnou, v osemnastke ti pride strasne, ked nebude sex uz po minimalne dvoch mesiacoch chodenia
mozno je neskuseny, a tak ma obavy, ze sa ti to nebude tak pacit "ze ta nespravi", tak mozno keby si mu zobrala neako psychicky ten strach, tak by nebol problem... inac si neviem predstavit, preco by s tebou nechcel spat - (toto bol dokonca kompliment :p
no takto teply neni bo sa uz pozname aj pred tym ako sme spolu zacali chodit a to by som si vsimla ... nebolo to jeho prvy krat proste uz vela krat to mal ...a hej moze to byt ten psychicky strach z nicoho ... neviem .. ..uvidíme dneska ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a podla mna keby si ho lubila tak ti to neprekaza.....
Určite daj nejakú osobnú iniciatívu, dráždi ho a podobne. Musel by byť divný, ak by to nezabralo.
Ak by to bol jeho prvy tak mozno sa hanbi, ze nebol dost dobry alebo ma pocit, ze ta neuspokojil....mozno ma obavy z toho, ze je prilis neskuseny a ze si to jednoducho neuzivas....
A ano, 7 mesiacov je teda riadne dlha doba....ja osobne mam tiez obavy z prveho sexu, ze neuspokojim priatelku alebo tak, ale ked raz s nejakou budem chodit tak k tomu bude musiet dojst ak budem chciet aby ten vztah fungoval....
Sex je dolezitou sucastou partnerskeho zivota, niekto mu pripisuje vacsiu dolezitost a iny zasa nie, ale tak ci onak patri do vztahu a je sebecke nechciet mat sex zo strachu neuspokojenia svojho partnera pretoze v konecnom dosledku tryzni clovek seba a aj partnera...vynimkou by asi bolo ak by bol asexual...
ale podla mna sa mu isto nevyhrazaj ze si najdes druheho alebo nebodaj skoncis s jeho kamaratom.....mohla by si mu urazit hrdost !!! a to neni dobre ani pre jedneho z vas
presne ako bobe pise, sex je vo vztahu dolezity, vdaka tomu sa ten moj nezadrzatelne ruti do zaniku
- je hlboko veriaci
- ma nakazlivu chorobu
- mysli si, ze od neho cakas prilis vela a nechce ta sklamat
- chce, aby si sa s nim rozisla
- nie je na sex
- nie je na holky