Ja by som chcela byť administratorkov na tomto forum....A vy???? nie???..chapete dokazali by ste spravovať všetki kútiky fora,albumy TS-ky a také...4o to vlastne obnáša a aké su povinnosti
@4 zbadala si sa trošku neskoro .. prihlášky na administátorské/moderátorské posty sa posieli donedávna...teraz prebieha vyhodnotenie a vybranie nových adminov..tak myslím, že si budeš musieť počkať
@eraser nie v poho zvikla som si že tady sú sami .....ludia ktorý sú znudení životom a preto robia peklo iným..Nechapem chce niekto poradiť a vy si tady s teho robíte srandu....Nechapem ..niketo má problem a vy ten jeho problem zosmiešnite..Nehovorim o sebe ,ale dáavaju sem vážne veci sem-tam a vy si s toho robíte srandu...Z problemu druhých..
@cocca-colla niekedy v buducom tyzdni by malo byt vyhodnotenie, doslo dost mailov, citame ich, analyzujeme a vyberame, nie sam, ale moja viac clenna odborna porota mi pomaha vyberat...
@sarah1@eraser@yolis TS-ky admini nespravuju, TS-ky nespravuje nikto, iba samotni ludia co si ich posielaju. TS-ky su tajne, a admini NEMAJU K NIM PRISTUP.
@sarah1 v živote som nezosmiešnoval ani si nerobil srandu z vážneho problému. pokiaľ ale niekto nevie hľadať a zakladá jednu tému po 1000ty krát, hovadí našu reč znakmi W/Q a ďaľšími, vtedy sa už neudržím ani ja... robenie pekla zo života vyzerá úúúúplne inak
@tomas ja viem, práve preto vravím, že by som ich spravovať nedokázal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
áno vedel by som
ale nemam cas na administrovanie takejto sajty... hehe... ale keby som mal, tak by som aj mohol byt
@tomas ja viem, práve preto vravím, že by som ich spravovať nedokázal