Prisla jesen a ja enviem preco som v skole uplne ina. Vzdy som ukecana pojasena a teraz sa namna iba ludia pozeraju co somnou je..sedim s kamoskou a nepoviem ani slovo co predtym nas stale upozornovali ucitelia..bojiim sa len toho ze ludia si ma zapametaj
@lolila to nemalo byť v zlom. ale neviem si predstaviť ako ti niekto v tomto môže poradiť proste si to ty, taká si a keď nechceš byť taká, je to len v tvojich rukách.
@thejester ale ja uz mam svoj okruh kamaratok ktore su ukecane a pojasene a ako im mam vysvetlit ze teraz enmavam nalady? ja chcem byt stale ta za aku ma beru
@lolila omg že cez jeseň ma chytí taká melanchólia a už so mnou neni ani zábava a ništ ma nebaví ale potom jak sa začína jar tak sa to vracá nas5ť do normálu chápeš????? že na jar už zasa "ožívam"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale niee ..ja len že to je v pohode.. teraz sú už aj flegmatici a tajomní ľudia "cool" ...veľmi pojašení a ukecaní ľudia sú ajtak otravní
Ak sa niečo otočí o 360° je to PRESNE V TEJ ISTEJ pozícii...