Čo robiť s niekým, kto ma sústavne otravuje tajnými správami s perverzným podtónom, dookola ma pozýva von (nie, nie pekne, ale nechutne), a po niekoľkých správach som ho začala aj intenzívne ignorovať - veď zdravému človeku dôjde, že je neželaná existenci
Miroo a Ygor, nick som už poslala Tomášovi, a to bude dúfam stačiť, lebo neviem, či chcem byť taká zlá Kebyže to nepomôže, tak sa budete kľudne môcť realizovať
Luboso, nauč sa šnúru a napoviem to danej osobe , určite sa s tebou spojí , ale nie je to príjemné...chvíľu si myslíš, že haha, nejaký blbec a potom to už začne byť vlezlé
jeej ..hovorime tu vsetci o uzivatelovi harcarik blablabla??...hmmm tak uz nie som jedina ..aj ked stale nechaopem preso chcel cislo mojej nohy a podobne a samozejem miloval mucenie bol nechutny ale potom som sa na nom zabavala..vdaka bohu mi uz nepise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
vies ked zablokujeme niekoho,ten niekto si moze spravit iny nick. jedine ze by sme to riesili cez pravnicku
a bud ho zospamujeme alebo ho tomas zablokuje
ale kde nájdeme tie uchylne baby? Baby prosim budte uchylne,prosim
"sipko, sipko vydzemdzeruj se mi do ksichtu"
"davaj davaj Andreju vybuchni mi na kozy"
"Vygruzdaj se na mne ..... vycerdzeli se mi na chribet, na cale celo ty brutalu...."
"Aaaaaaaach, aaaaaaach vejdzi do mna brutalu"
"nudisse zabrence, volaj 777 777, vycvengaj mne do begondy i vymrdaj do zasrania"
"sipko,sipko vkladaj mi kutasa do dupi i mocno uderaj"
"Mardaj, mardaj ty brutalu... vysustruj fantasticne moju muslicku"
mne sa uz tier par x stalo ze otravovali..proste nevsimaj a urcite prestane bavit..ani an to nereaguj
Ten ma tu spamoval tým ako rad mučí ženy..