iste, že myslím ozaj lásku, nie len také, hej a počkaj, ale tak napríklad sa vraví, že krásna žena je mužova vizitka, seba nerieši, má ju a je spokojný. ale pritom žena, ak má krajšieho partnera, dostáva údajne depresie a chce sa mu všakovako vyrovnať. z týchto "teorii" mi "vyplýva" že som ženská jak vyšitá, bo cítil by som sa fest blbo, keby moja holka bola o niekoľko podlaží vyššie ako ja, či už intelektom, vzhľadom, dôvtipom alebo nebodaj všetkým - chcel by som sa jej stoj čo stoj vyrovnať, aby sa za mňa nemusela hanbiť. nechápem, ako môžu, údajne, podotýkam, čo je pravda ťažko povedať, muži hniť v spokojnosti pri pohľade na to, čo sú schopní si omotať.....
Mňa by zaujímalo to, ako ma vidí on. Nie to, ako nás porovnávajú ostatní. Pokiaľ by sa na mňa nedíval zhora, ale bral by ma ako niekoho rovnocenného a nevidel by rozdiely medzi nami, nemala by som absolútne žiadny dôvod cítiť sa blbo, nech už by ostatní hovorili čokoľvek.
@majo tak tu si konkrétne pridal dva extrémy...ale myslím si, že normálne v bežnom živote sa inak hodnotí krása ženy a inak krása muža takže ako sa to dá hodnotiť keď sú tam iné kritériá
btw na prvý polad som si myslel že na tom prvom obrázku je žena
keby bol na oveľa vyššej úrovni ako ja, to by som sa veru cítila blbo. teda skôr intelektom vyššej. hanbila by som sa s ním otvorene rozprávať a tým pádom by náš vzťah nemohol byť dobrý.
ale krása by ma asi tak nezneisťovala. teda, neviem si predstaviť natoľko krásneho chlapa
musí byť! aby som mala čo obdivovať (teraz nevravím len o fyzickej kráse)....lenže mne by bolo a je mi u riti, čo si myslia ostatní, takže musí byť zaujímavý a pekný hlavne podľa mňa! a ja takého mám, uvedomujem si, že má aj viac rozumu, vyzná sa v histórií, kde ja úplne krívam (okrem 2.svetovej, černobylu atd.....), nie je mu cudzia technika, ani umenie, proste rozhladenosť úžasná aj z geografického hľadiska a ja to na ňom veľmi obdivujem....nie že by som bola debil, bo tak to vyznieva, ale páčia sa mi inteligentní ľudia....a on je navyše mooooooc sexi..... šťastná som
hrialo by ma moje nadobudnute sebavedomie , ze ten chlap je krajsi , uzasny a chce mna sice by som ho obcas podpichla, ze laska je tusim fakt slepa, ale bola by som rada a skutocna priepast je az tam, kde si ju pripustime
ale viete aký to bol pocit, ked baby ktorým by som ja nemohla svojou krásou konkurovať slintali pri pohľade na môjho (už ex) chalana ? veľa ľudí nechápalo prečo sa on dal so mnou dokopy, ale vtedy som mu pripadala ako najkrajšie stvorenie na svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Necitis sa zlatko blbo, kedze som evidentne krajsi a zaujimavejsi nez ty?
vs.
ako nevravim ze ja som nejake eso, ale krasa sa da porovnat aj medzi oboma pohlaviami
btw na prvý polad som si myslel že na tom prvom obrázku je žena
ale krása by ma asi tak nezneisťovala. teda, neviem si predstaviť natoľko krásneho chlapa
tak tak !!!
hej cítila ...
ale vždy je tu možnosť plastiky na ktorú neni keš