Strasne sa toho desim ze mi nieco je normalne sa vyvyjam aj ked s oneskorenim medzi babami z rocnika som posledna co nema menstruaciu..prsia sa mi zacali vyvyijat asi pred 2-3 rokmi a vytok mam nejako podobne. Chlpky mam uz aj v podpazusi aj tam dole..
Zatiaľ sa tým netráp. Kedysi a to nemyslím dávno, napríklad ked som aj ja bola vo veku ako ty, bolo normálne, že baby dostali menzes v 15 až 17 rokoch.
Ale teraz neviem prečo, ale dievčatá dospievajú strašne rýchlo a dostávajú menzes už v 12.
Zisti si od mamy, sesterníc, tety z maminej a otcovej strany, babiek a ostatných žien v rodine, kedy ony dostali prvú menštruáciu. Je to totiž trochu dedičné, takže ak ju dostali neskoro, je pravdepodobné, že na tom budeš rovnako
toto je neco...na nete je o tom tolko diskusii...predpokladam ze uz si presla kazdu stranku na google co sa tohoto tyka a vsade pisu ze do 16 je cas...takze poviem ti co ostatni...uatial sa tym netrap
mno ta ja som tes esete memala swoju prvu mwnstruaciua teraz nwm co a ako prosim poradte mi ja nemam 11 ale ja ma uz 13 len som tam napisal blud a prosim moje kamosky ju uz mali len ja ne prosim poradte mi
môžem sa niečo opýtat?...dufám že mi nikto odpovie..može fajčenie nejak ovplivnit menštruáciu?..ak som ešte nedostála..že sa to može oddálovat?..alebo niečo taqe?..mám 13..prsia mi uš začali rásť asi pred 2 rokmmi..á stále nič..dakujem
natalianas .. to s tym fajcenim no tak iste riziko oddalovania tvojej menstruacie tam moze byt... a priznaky proste to dostanes len sa nezlakni ak bude trvat trosku dlhsie
Ahoj, pozri mne je 14 .
A tiež som sa desila že som TO nedostala . Ochlpenie mám ale prsia ešte nie . A dostala som TO .
Neboj o vela neprichadzas ja som sa tiež bala . Ale teraz mi to ukrutne lezie na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zatiaľ sa tým netráp. Kedysi a to nemyslím dávno, napríklad ked som aj ja bola vo veku ako ty, bolo normálne, že baby dostali menzes v 15 až 17 rokoch.
Ale teraz neviem prečo, ale dievčatá dospievajú strašne rýchlo a dostávajú menzes už v 12.
Takže sa tým zatiaľ netráp
a chcela bi som ju dostat
mozes sa opytat mamy,kedy ju dostala ona
mozes vydrzat tak do 16-ky .. ak ju nedostaned dovtedy treba ist k lekarovi
ak mas otazky napis Ts
A tiež som sa desila že som TO nedostala . Ochlpenie mám ale prsia ešte nie . A dostala som TO .
Neboj o vela neprichadzas ja som sa tiež bala . Ale teraz mi to ukrutne lezie na nervy