mám partnerku, s ktorou som uz pol roka (ona ma cerstvych 17 rokov), rozumieme si, sme spolu šťastní, no ona odmieta všetko okolo sexu, nedovolí mi ani ju hladit tam dole a o tom, ze by som ju mal vidiet nahu nechce ani po
Musis len cakat, aby ti holka viac doverovala a v ziadnom pripade na nu netlac..tym to len zhorsis a vyvolas v nej odpor ci uz k sebe alebo k tvojim chutkam a potom sa dockas aj toho rozchodu, co nechces
Si jej prvý? Potom je to celkom pochopiteľné. Hlavne sa s ňou veľa rozprávaj a netlač na ňu. Ani mne nebolo zo začiatku úplne všetko po chuti a teraz už v pohode,len proste musí robiť,čo sama chce.
no ja neviem...podla mna by si mal spravit nieco cim ju dostanes do tej spravnej nalady....
nevravim ze ju mas opit alebo nieco take
proste musis ju dostat d takeho stavu ze bude chciet byt s tebou...a uplne pri tebe..proste ze bude tuzit po tom aby si sa jej dotykal a aby bola len tvoja...
to chce nejaku spravnu atmosku, nechod na nu tak rychlo...proste volny priebeh.....
ak je normalna, drava zena..co by uz v 17-tich mala byt....tak by nemal byt problem
cudujem sa ze nedovoli aby si sa jej dotykal....podla mna by s tym nemali mat zeny a rovnako ani muzi problem hned v prvy den alebo po par dnoch....
proste ak sa dvaja ludia lubia, nemali by sa bat jeden druheho a mali by si navzajom doverovat....
Ale ak to nič také nie je, tak potom jej naozaj treba ukázať, že na tom nič zlé a škaredé nie je. Proste navoď atmosféru...spravili ste si už romantický večer? Sviečky, ružička, jedlo atď.? Môžeš skúsiť, potom si normálne ľahnite, rozprávajte sa, bozkávajte a postupne ju začni hladkať atď...
Proste nečakaj, že hneď pristúpi na sex, od toho má asi ešte ďaleko, ale s takýmito vecami po polroku by už mala v pohode fungovať...
A možno jej treba ukázať, že sa ti jej telo páči a že nahá žena je krásna a ona je pre teba tá najkrajšia...a pod. ...
mam len 15 takze asi niesom velmi vhodna na radu...ale mna napadlo ci za tym nieje nieco ine ako len jej nechut..ja nevjem nejaka zla skusenost co ti nepovedala..alebo ma mozno nejaky osobny problem..mozno psychickeho alebo lekarskeho charakteru..spytaj sa jej na to...o tom sa musite porozpravat...
Heh, praveze na nu netlacim a vecerov ked sme spolu lezali v prijemnej atmosfere uz bolo ani neratam, ale aj tak stale evidujem ako si rukou "chrani svatynu" aby som tam nahodou nezabludil. V dovere problem nieje, pretoze mi stale vravi ze mi doveruje ako este nikdy ziadnemu chalanovi, cize tam to asi nebude...
A co sa psychickych/fyzickych problemov tyka... vravela ze ani jedno ani druhe...
v poriadku, ja som ochotny dat cas, len po pol roku sa mi zdalo ze uz by s takym nemala mat problem, tak som sa chcel spytat ci je to v ramci normy podla skusenejsich ako my
rocsio: je panna, ale nejde o to, ja od nej nechcem sex, ja chcem aby sa uvolnila pri mne a nemala zabrany akosi objavovat svet ak to tak mozem nazvat, pretoze pre mna to nieco take je.
no, ja mám kamošku, čo mala jeden prsník väčší ako druhý, a preto nechcela, aby ju jej partner videl nahú. Netvrdím, že práve toto je prípad aj tvojej kočky, ale možno aj ona má čosi, čo sa jej na nej nepáči a nechce, aby si to videl... To môže byť po fyzickej stránke...
Riešenie môže byť jednuduché: Zrátaj si
- ako často partnerke lichotíš,
- ako často vyjadruješ svoj obdiv k jej telu,
- ako často jej povieš, že je tá najkrajšia a že miluješ každú časť jej tela...
Možno je to málo, tak ju skús presvedčiť, že sa ti páči
Po psychickej stránke: Mladé dievčatá často odmietajú sex (a intímne dotyky vo všeobecnosti) z toho dôvodu, že si nie sú isté tým, či vám chlapom nejde len o TO...
Iným dôvodom môže byť, že si nie je istá správnosťou svojho rozhodnutia. Predsalen, ak sa niečo nevydarí, bude to bolieť ju (a nie teba), tehotná bude ona (a nie ty)...
V takomto prípade by som ti poradila, aby si na ňu netlačil. Skús ju presvedčiť o svojej láske najprv slovami. Nedá sa presne povedať, kedy by si mal prejsť k dotykom, no ak už budeš cítiť, že je ten správny moment, aj tak ti stále neodporúčam hneď "sa pchať medzi nohy" (určite vieš ako to myslím).
Skús to v približne takomto poradí:
- chrbát (v oblasti krížov, nechoď ani do nohavíc, ani k podprsenke)
- bozky na krk a kľúčnu kosť (ak má dosť veľký výstrih, môžeš to využiť, ale pod šaty nelez)
- zadok (len cez nohavice, stále platí pravidlo neliezť pod šaty)
- stehná (zozadu, nie zvnútra, aby si nemyslela, že sa cheš dostať do "svätyne")
- prsia (žiadne konkrétne pravidlá)
A ešte jedne vec: Vravíš, že ti rukou bráni, aby si sa k nej dostal príliš blízko. Skús jej ruku chytiť a položiť na svoj chrbát (alebo hruď), aby si ju od toho odpútal. Lebo kým sa bude strážiť, tak sa istotne neuvoľní...
ja neviem no poviem co by platilo na mna...keby si proste nijako nenaznacoval ze chces nieco co sa tyka sexu a veci s tym spojenych...potom by som prisla sama s tym ze take nieco chcem...vies nemala by som pocit ze to je moja povinnost ked spolu chodime ale ze proste chcem to
...ona ale moze byt ina vies...preto radim trpezlivost (a skusat aj vyssie uvedene rady len tak zistis v com je pes zakopany...mozno to ani ona sama nevie
Xyz666: to poradie je fajn, ale s tym vsetkym nemam problem, pri bozkani jej pokojne mozem drzat zadok alebo masirovat prsia, ona da ruky nad hlavu a vychutnava si, jediny problem je s tymi nohavicami, len pod nich nesmiem.
Mozno este dodam ze ma miernu nadvahu, co uz som jej x krat spominal ze sa mi paci a ze tie kila mi nielen ze nevadia ale mi na nej este podciarkuju zenskost a ze sa mi to velmi paci, ale asi aj tak ta hanblivost tam je este stale
Ak je panna tak sa nečuduj.....musí ti dôverovať len viac....je jasné že ti dôveruje aj teraz a má ťa rada ľúbi ťa.....ale proste potrebuje vedieť že to čo spraví bude správne rozhodnutie...a na to treba čas aby si uvedomila že sa ti môže odovzdať bez pocitu strachu z čohokoľvek...potrebuje nadobudnúť istotu a to ešte možno chvíľku potrvá...neboj vy to zvládnete
cakat je urcite dobre riesenie, ale ja mam jedno lepsie. trava a chlast, to je zarucena kombinacia aby sa odviazala, vravte si, co chcete, ale fakt to zabera. alebo sa jej spytaj preco sa jej zda sex divny, mozno ma nejaku zlu skusenost, alebo nespravnu predstavu
Lucka9 - niesme spolu velmi casto, cize pri vyckavacej metode je este tazke cakat nejaky pohyb, hoci uz sa mi priznala ze naposledy citila nejake "nutkanie", co beriem jednak ako pozitivum, ale aj s rezervou samozrejme, isty si budem az ked sa to nutkanie do niecoho pretavi
Podla mna naozaj staci pockat a velmi na nu netlacit len sem tam fakt jemne s citom povedat ze ju lubis a mas chut sa jej dotykat,nemusi to byt hned ale tak postupne zmekne...vlastne so mnou pri mojom prvom to bolo skoro rovnako,no ja som sa odbrzdila velmi postupne a trvalo to 5 mesiacov,nikdy na mna netlacil len povedal ze by ma chcel ale len ked aj ja budem pripravena.a ked som bola tak som zacala aj sama.ak nie je z tych co si planuju sex az po svadbe tak podla mna staci uz len chvilu vyckat a bude to ok aj po tejto stranke.vela stastia
ma 15...je mlada este...to chce ocelove nervy a vagon casu, a rozhodne nie zufalo cakat ale uzivat si chvile aj inak, ako len "sukanim", o tom vobec vztah nieje v prvom rade.
Ja som mala ten problem co ona....proste bala soms a toho prislo mi to divne, niekedy az nechutne si predstavit ze sex, fajka, ale najviac ten pocit ked sa ma dotykal dole...ale setko prislo postupne casom ....najskor prsia,..a postupne som nemala problem....ale este sa mi stane ze odmietnem ze sa mi to proste nezda spravne ......ide aj o to s kym....treba veru mat nato niekedy dlhodoby vztah ale vacsinou to byva ze po pol roku sa aj tie nevinne co bozk dali po mesiaci chalanovi zmenia na dracice ..ono to vzdy prideD
Strach to je to jedine čo má, bojí sa že ťa sklame a že ju to bude volieť ale pohár červeneho vina to spravi ....musi by to byť take aby to nelutovala že to bude s tebou a nesmie to byť naškrobene to jest nič dopredu neplanuj samo to pride inak to nebude krasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Cakaj, cakaj a netlac na nu ...
zober kladivo a vytlc z nej ano ?D
nevravim ze ju mas opit alebo nieco take
proste musis ju dostat d takeho stavu ze bude chciet byt s tebou...a uplne pri tebe..proste ze bude tuzit po tom aby si sa jej dotykal a aby bola len tvoja...
to chce nejaku spravnu atmosku, nechod na nu tak rychlo...proste volny priebeh.....
ak je normalna, drava zena..co by uz v 17-tich mala byt....tak by nemal byt problem
cudujem sa ze nedovoli aby si sa jej dotykal....podla mna by s tym nemali mat zeny a rovnako ani muzi problem hned v prvy den alebo po par dnoch....
proste ak sa dvaja ludia lubia, nemali by sa bat jeden druheho a mali by si navzajom doverovat....
Ale ak to nič také nie je, tak potom jej naozaj treba ukázať, že na tom nič zlé a škaredé nie je. Proste navoď atmosféru...spravili ste si už romantický večer? Sviečky, ružička, jedlo atď.? Môžeš skúsiť, potom si normálne ľahnite, rozprávajte sa, bozkávajte a postupne ju začni hladkať atď...
Proste nečakaj, že hneď pristúpi na sex, od toho má asi ešte ďaleko, ale s takýmito vecami po polroku by už mala v pohode fungovať...
A možno jej treba ukázať, že sa ti jej telo páči a že nahá žena je krásna a ona je pre teba tá najkrajšia...a pod. ...
A co sa psychickych/fyzickych problemov tyka... vravela ze ani jedno ani druhe...
Riešenie môže byť jednuduché: Zrátaj si
- ako často partnerke lichotíš,
- ako často vyjadruješ svoj obdiv k jej telu,
- ako často jej povieš, že je tá najkrajšia a že miluješ každú časť jej tela...
Možno je to málo, tak ju skús presvedčiť, že sa ti páči
Po psychickej stránke: Mladé dievčatá často odmietajú sex (a intímne dotyky vo všeobecnosti) z toho dôvodu, že si nie sú isté tým, či vám chlapom nejde len o TO...
Iným dôvodom môže byť, že si nie je istá správnosťou svojho rozhodnutia. Predsalen, ak sa niečo nevydarí, bude to bolieť ju (a nie teba), tehotná bude ona (a nie ty)...
V takomto prípade by som ti poradila, aby si na ňu netlačil. Skús ju presvedčiť o svojej láske najprv slovami. Nedá sa presne povedať, kedy by si mal prejsť k dotykom, no ak už budeš cítiť, že je ten správny moment, aj tak ti stále neodporúčam hneď "sa pchať medzi nohy" (určite vieš ako to myslím).
Skús to v približne takomto poradí:
- chrbát (v oblasti krížov, nechoď ani do nohavíc, ani k podprsenke)
- bozky na krk a kľúčnu kosť (ak má dosť veľký výstrih, môžeš to využiť, ale pod šaty nelez)
- zadok (len cez nohavice, stále platí pravidlo neliezť pod šaty)
- stehná (zozadu, nie zvnútra, aby si nemyslela, že sa cheš dostať do "svätyne")
- prsia (žiadne konkrétne pravidlá)
A ešte jedne vec: Vravíš, že ti rukou bráni, aby si sa k nej dostal príliš blízko. Skús jej ruku chytiť a položiť na svoj chrbát (alebo hruď), aby si ju od toho odpútal. Lebo kým sa bude strážiť, tak sa istotne neuvoľní...
Veľa šťastia (a počkaj si na ňu)
...ona ale moze byt ina vies...preto radim trpezlivost (a skusat aj vyssie uvedene rady len tak zistis v com je pes zakopany...mozno to ani ona sama nevie
Xyz666: to poradie je fajn, ale s tym vsetkym nemam problem, pri bozkani jej pokojne mozem drzat zadok alebo masirovat prsia, ona da ruky nad hlavu a vychutnava si, jediny problem je s tymi nohavicami, len pod nich nesmiem.
Mozno este dodam ze ma miernu nadvahu, co uz som jej x krat spominal ze sa mi paci a ze tie kila mi nielen ze nevadia ale mi na nej este podciarkuju zenskost a ze sa mi to velmi paci, ale asi aj tak ta hanblivost tam je este stale
S tou hamblivosťou veľa robiť nemôžeš, no ak ju presvedčíš, že ju miluješ takú, aká je a že ti nejde len o sex, ale o ňu celú, tak máš veľkú nádej
Len tak ďalej a neboj, výsledok sa dostaví
Tinuska73 - k tomu by som sa neznizil