spoznal som jedno dievca pekne,mile a mam ju rad lenze problem je v tom ze ona aj jej rodicia su dost pobozni a nedovolia jej poriadne chodit von lebo chodia s nami aj trosku mladsi 12-13r. a ze ti ju kazia tak ju poriadne ani nevidim akurat tak ked ide v
aha aha.. no je to skorej na tom dievcati musis ju presvedcit o tom ze ty si ten spravny pre nu .. teda skorej ze sa ti paci.. neviem co by zaposobilo.. a potom to uz bude na nej ci ukeca svojich rodicov .. ty na nich nemas dosah.. on to musi chciet
uff no čo sa teba týKa taK naozaj stačí ju pozvať trebars ja neviem do cuKrárne a čo sa jej týKa, myslím že ona sama zistí, že rodičia jej toto proste nemôžu hovoriť a taKto ju obmädzovať a ešte aKo podľa jej rodičov ju Kazia vaši 13-14 roční Kamaráti?
Ja som tiež z pobožnej rodiny ale že by mi zakazovali chodiť von???? Neexistuje!! Hoci u kamarátov každé druhé slovo je nadávka, hovoria oplzlo... Ale tak keď ja sa nechcem pokaziť tak sa nepokazím a nebudem ich počúvať ta ne?
@viso2 a ona sa dost kamrati s niektorymi tymi dievcatami a ked je s nimi tak sa sprava dost odmerane a ked sa stretneme sami dvaja tak je ina a hlavne mila a ked je s nimi sama tak sa na mna zevraj vypytuje ze kde som a nejde po mna ze ci idem von..neviem ako mam zistit ci sa jej pacim a este som zabudol spomenut ze ked sme von a je tam este niekto a usmejem sa na nu tak ona mi ten usmev skoro vzdy vrati tak fakt neviem na com som sakra
otázka... ona ma kolko rokov,??? ze vonku s 13-13 rocnymi chodi??? ako ja nemam nic proti, aj ja mam kamosky o tri-styri roky mladsie odo mna... ale tak, no zeby ma kazili...
ked su jej rodicia zbozny tak ta urcite radi privitaju vo svojom dome a tam to uz nejako vyries len pozor! poznam cloveka ktory tiez chodil so zboznym dievcatom a ked bol opity priznal sa ze zapalil bibliu potom uz bolo po vztahu
hm aj ja som pobozna a co je na tom ???a mam tiez prisnych rodicov ,nedovolia skoro nic ,ale zvykla som si casom ,a teraz by som uz ani ja nechcela chodit po nociach vonku atd ... ked bude mozno starsia vtedy si ju ziskas a nebude problem v poboznosti
@antarktidan no dobre taK 12-13 ale povedz mi v čom ju podľa jej rodičov títo vaši Kamoši Kazia? ja tomu nepochopím :S Kamaráti ťa niKdy nemôžu sKaziť pretože je len na TEBE aKých priateľov si vyberieš.. LEN TY sám si vyberáš priateľov taKže neviem faKt nejde mi to do hlavy :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Držím palce..
Skús sa pred jej rodičmi 30 krát pomodliť a slúbiť im, že dáš pozor aby nepodľahla satanovi, ktorý sa prevtelil do tých sopliakov xD..
Ale nie.. Toto je dosť ťažké takéto rodiny.. Rodičia sú možno trochu viac prísny, ale to dievča sa podľa mňa po čase vzbúri
pobožnosť je v pohode aj ja som pobožný...svojím spôsobom...každý večer chodím na pivo s bohom takže pobožnosť je v pohode...
@zmyja365
milujem keď 15 ročné decká volajú 13 ročných deti...
@Antarktidan
od katolíkov ruky preč...existuje vysoká šanca, že si zatrtkáš až po svadbe...