po dlhsom case som sa tu prihlasil a ono mi nejde pridavat priatelov, hodnotit blogy, ked nieco okomentujem tak ma vyhodi na hlavnu stranku stale, nemam nijakeho pridaneho rpiatela a aj tak mi ukazuje neja
rýchlosť serveru, chyby v načítavaní, nespoľahlivosť, výpadky...to je to, prečo som sem viac ako pred rokom prestal chodiť..samozrejme okrem straty kvality fóra..a keď som sem náhodou prišiel po tom čase..mal som možnosť vidieť, že sa nič nezmenilo
Birdz celý ide do preč. Pá pá birdz. Keď sa tu tie obrovské chyby neopravia, tak tu zostanú len tie "pokec children" ktoré všetci nenávidia, veď už teraz sa koľko "starých birdzákov" vytratilo, proste to tu nejde a je to strašné.
@tomas akoze , ja viem ze ti to uz kazdy hovori ale naozaj uz by sa s tym nieco malo robit !!!! viem ze mas vsetko v plane sak si mi to aj popisloval ale to malo byt ze do niekolko dni a uz to bude aj mesiac naozaj mi to lezie na nervy len tak pre info
presne kvôli takým, ako @12 to tu (už) nemám rád. Najviac nachuja je to, že ban sa tu nedá dať, lebo perex si asi myslí, že každý takýto chuj (viz. @12 ) mu môže zarobiť peniaze.
birdz doplaca na absolutnu a totalnu neschopnost zainteresovanych. bud nech to spoplatnia, najmu si ozajstnych programatorov a spravia z toho elitarsky klub pre jednotlivcov, abo nech to zrusia uz
@peter_piper Tu nejde len o stratu kvality fora, ale aj blogov, samozrejme, ze forum je fakt na velmi biednej urovni (kazda druha diskusia je s reakciami "daj si facku" atd.) a v podstate o normalnych veciach sa neda diskutovat, ale aj blogy su na takej urovni, ze sa to priblizuje dakde julu 2007 a ide o to este poza tu uroven
@minusle A prave tie pokec deti su tu uprednostnovane. Tym totiz vobec nezalezi na chybach, uroven stranky moze byt velmi nizka, staci, ze maju niekde hodit svoje priblble fotky a potom tam vypisovat emackym pismom ci im niekto POPISE (a potom sa este stazuju, ze im pisu len uchylaci atd.)
@styrivedravody Tu nejde o to, kto tu je ako dlho, napriklad je celkom jedno, ci je tu niekto rok alebo pat rokov, ale ked je uroven takato, tak tazko mozno cakat, ze tu bude niekto dlhsie ako par mesiacov. Potom to spatne vplyva aj na ostatnych a odchadzaju, takze potom je to naozaj len pre decka, co popisu zopar blbosti, ponadavaju a ked ich to prestane bavit, tak pojdu prec
@azel spoplatnenie by to jednoznacne vyriesilo. birdz by ziskal potrebny cash na ziskanie schopnych programatorov a dostal by uroven. s pokecom ho porovnavat nemozno, kedze je to uplne iny typ webu zamerany na ine veci s inym obsahom. navyse jeho spoplatnenie je minimalne. treba vsak ratat, ze akykolvek pokus o platenie ze web stranku ma za nasledok drasticke znizenie navstevnosti, preto som pisal o elitarskom klube, ktory by tu vznikol. riesenie vidim v spoplatneni len istych sekcii za velmi nizky poplatok (ako maju na sme.sk). to by vyriesilo zlu uroven, no musim dodat, ze sam mam silne pochybnosti, ci by som zaplatil
Pred 3-4 rokmi bola uroven ovela vyssia, nebolo tu sice tolko funkcii, ako dnes, ale tie, co boli, slapali a nikomu by napriklad ani nenapadlo, ze by sa mali vymazat spravy alebo ze by sa nepridal koment do diskusie atd. (Potom vznikla nova verzia a objavili sa mensie chyby, ale este do konca roka 2008 bola uroven velmi vysoka)
Co sa tyka toho spoplatnenia, tak keby to bolo ako balik plus na pokeci tak to by som asi fakt nezaplatil a myslim, ze malokto by to zaplatil, ale neviem, ci by sa tym zvysila uroven, t.j. aki ludia sem budu chodit
Trebars pred 3-4 rokmi sem chodilo dost vela inteligentnych ludi, co sa vedeli bavit aj na vyssej urovni, diskusie neboli take jedovate, bolo tam ovela viac ohladuplnosti a aj blogy boli na vyssej urovni, nepisali len 13-14 rocne decka (ako nic proti nim, ale ako priklad), ale proste aj starsi, pisali aj zmysluplnejsie veci, lebo to proste malo vyznam. Vsetky funkcie boli zadarmo a napriek tomu to takto fungovalo, nemyslim si, ze platenim by sa tu vykrystalizoval nejaky klub "inteligentnych", ale ze to bude asi v niecom inom
@azel zas treba davat pozor, aby to nekoncilo jak boom.sk, kde si clenstvo musis obnovovat (dost drahou) sms-kou. ale ano, chyba je aj v useroch, hoci ti podla mna boli vekovo furt rovnaki. len pribuda trollov a deti, co dookola opakuju tie iste ankety; dalej vztahovacni ludia neschopni prijat kritiku a agresivne reagujuci na akykolvek jej naznak a ludia nepocuvajuci argumenty. ale to je vsade. najma tieto skupiny prispievaju k mojej velmi velkej nasratosti, co v konecnom dosledku sposobuje, ze sa menim na ich predobraz. bohuzial
Inak co sa tyka toho elitarstva a znizenia navstevnosti, to sa v istom zmysle deje uz teraz (ale naopak), kedze sa to tu "krystalizuje" na klub pokecovych ludi, ktori si inak velmi nevyspytatelni vo svojej navstevnosti a ostatni odchadzaju alebo sem chodia velmi malo
@azel v 2007 som sem ešte len začal chodiť a musím povedať, že vtedy to tu malo najlepšiu úroveň..používatelia, blogy, fórum..všetko..preberali sa tu naozaj zaujmavé veci..strašne veľa som sa naučil..ale časom to tak nejak upadalo, komunita sa rozpadla, kvantita prevýšila kvalitu a birdz ako taký zanikol.. teraz je tu majoritne len banda tupcov, čo v každom fóre používajú tie isté otrepané frky a k niečomu zaujmavému sa naozaj dopracovať nedá.
@antifunebracka Ved prave, potom ty si taky isty, pretoze sa im musis prosposobovat (a robi to vacsina)
Tie decka tu boli aj kedysi, len vtedy neboli uprednostnovane alebo sa aspon posudzovali prisnejsie.
Priklad. Niekto zalozi diskusiu "som pekna?" "ako sa mate?" "ja som borg a vas asimilujem" atd. Alebo niekto napise blog s jednou vetou "ja som emo a pojdem sa rezat" a taketo diskusie a blogy su potom najpopularnejsie, lebo kazdy tam klikne, aby sa zasmial na komentoch atd.
Ked potom niekto chce zmysluplnu diskusiu alebo blog, tak jednak si ho nikto nevsimne a jednak ked nefunguju funkcie, tak sa na to vykasle
Cize vlastne taketo decka sa nepriamo podporuju, lebo maju minimalne naroky a nikto ich netresta za taketo pociny
@azel bohuzial toto useri chcu. to vidim na sebe - moje sexualne/dementne temy su niekolkonasobne uspesnejsie, nez ked vo fore hodim do plena serioznu otazku. obcas sa aj ja rad pobavim, ale diskusie o hudobnych zanroch, rocnych obdobiach, TC, farbach a pod mi otvaraju nozik v zadnom vacku. ale aj toto ma riesenie - umoznit zakladanie ankiet az po dlhsej casovej dobe. to by vsetkych trollov/mladych ludi dostatocne znechutilo, nechcelo by sa im cakat. teraz VRAJ nemoze novacik zalozit forum, kym neokomentuje tusim 4 veci. co je malo. ja by som dal 100 veci + pol rok registracie. a tiez kompletna vymena + revitalizacia adminov, to je obrovska slabota a tiez pricina sucasneho stavu. a samozrejme odsunutie tomasa do dochodku. prakticky nikto ho tu uz nema rad, zo vsetkych stran pocujem pindanie na jeho pristup a dost sa s tym zacinam stotoznovat
Este stale je tu zopar inteligentnych ludi, ale ked vidia, ze su v mensine, tak sa na to vykaslu a bud odidu, alebo ich treba hladat lupou, dementi tu boli vzdy, ale spravidla boli verejne odsudeni, ze su proste len na posmech
Co sa tyka toho komentovania a diskusii, myslim, ze to pravidlo je len na papieri. Je tu kopec diskusii, co zalozi niekto, co je celkom novy a fakt som nevidel, ze by bol predtym nieco okomentoval alebo bol aktivny.
Co sa tyka adminov, tak ti zasahuju naozaj len vtedy, ked niekto prida 4 blogy s blbostami (za sebou), tak potom to zmazu, ale aj to sa musi niekto ohlasit, ze je to zle a ze to uz fakt prekracuje medze.
Zial, na tuto temu uz boli aj blogy a diskusie, ale zakazdym sa to zamietlo pod koberec a este autor schytal (hlavne od ritolezcov, ktori su mi protivni z duse), ze nic nevie a ze si sam hviezdickuje clanky atd.
@azel nechaj toho kokotka na pokoji, zjavne si zarobil svoje prve peniašky a tak teraz mu je nic platit za nejaku sluzbu. JA JA JA JA MAM PENIAZE a vy ostatni sa poserte. birdz je tak uboho mala a nekvalitna sluzba ze po spoplatneni by tu ostalo 10 ludi.
@azel antifunebracka nadava na to aka je tu uroven a pozri sa na to co on pisal vo forach - doslova picoviny. a zopar dalsich s nim. ale hej tu zacne mudrovat ako "ti ostatni" su zli. super
@azel ked chces naozajstne fora ides inde, napriklad na fora ktore podla tomasa su oznacene ako fora ktore su udajne nelegalne alebo ze sa tam keca len o stahovani filmov. bullshit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
cudne
takze mam tu byt ja a ostatni vsetci su pokec children takze je to zas len picovina.
Ostatne spomínané bugy ma ani tak neserú.
Pred 3-4 rokmi bola uroven ovela vyssia, nebolo tu sice tolko funkcii, ako dnes, ale tie, co boli, slapali a nikomu by napriklad ani nenapadlo, ze by sa mali vymazat spravy alebo ze by sa nepridal koment do diskusie atd. (Potom vznikla nova verzia a objavili sa mensie chyby, ale este do konca roka 2008 bola uroven velmi vysoka)
Co sa tyka toho spoplatnenia, tak keby to bolo ako balik plus na pokeci tak to by som asi fakt nezaplatil a myslim, ze malokto by to zaplatil, ale neviem, ci by sa tym zvysila uroven, t.j. aki ludia sem budu chodit
Trebars pred 3-4 rokmi sem chodilo dost vela inteligentnych ludi, co sa vedeli bavit aj na vyssej urovni, diskusie neboli take jedovate, bolo tam ovela viac ohladuplnosti a aj blogy boli na vyssej urovni, nepisali len 13-14 rocne decka (ako nic proti nim, ale ako priklad), ale proste aj starsi, pisali aj zmysluplnejsie veci, lebo to proste malo vyznam. Vsetky funkcie boli zadarmo a napriek tomu to takto fungovalo, nemyslim si, ze platenim by sa tu vykrystalizoval nejaky klub "inteligentnych", ale ze to bude asi v niecom inom
Tie decka tu boli aj kedysi, len vtedy neboli uprednostnovane alebo sa aspon posudzovali prisnejsie.
Priklad. Niekto zalozi diskusiu "som pekna?" "ako sa mate?" "ja som borg a vas asimilujem" atd. Alebo niekto napise blog s jednou vetou "ja som emo a pojdem sa rezat" a taketo diskusie a blogy su potom najpopularnejsie, lebo kazdy tam klikne, aby sa zasmial na komentoch atd.
Ked potom niekto chce zmysluplnu diskusiu alebo blog, tak jednak si ho nikto nevsimne a jednak ked nefunguju funkcie, tak sa na to vykasle
Cize vlastne taketo decka sa nepriamo podporuju, lebo maju minimalne naroky a nikto ich netresta za taketo pociny
Este stale je tu zopar inteligentnych ludi, ale ked vidia, ze su v mensine, tak sa na to vykaslu a bud odidu, alebo ich treba hladat lupou, dementi tu boli vzdy, ale spravidla boli verejne odsudeni, ze su proste len na posmech
Co sa tyka toho komentovania a diskusii, myslim, ze to pravidlo je len na papieri. Je tu kopec diskusii, co zalozi niekto, co je celkom novy a fakt som nevidel, ze by bol predtym nieco okomentoval alebo bol aktivny.
Co sa tyka adminov, tak ti zasahuju naozaj len vtedy, ked niekto prida 4 blogy s blbostami (za sebou), tak potom to zmazu, ale aj to sa musi niekto ohlasit, ze je to zle a ze to uz fakt prekracuje medze.
Zial, na tuto temu uz boli aj blogy a diskusie, ale zakazdym sa to zamietlo pod koberec a este autor schytal (hlavne od ritolezcov, ktori su mi protivni z duse), ze nic nevie a ze si sam hviezdickuje clanky atd.