@25 tak ak by spravila žena šukaci post čotyvieš..hormony su svina...xD inak medzi manželske poviinosti patri sex a že ak ho nemaš može to byt ako formalny dovod na rozvod...XD alebo niečo take som počul neviem ako to bolo presne formulovane...XD tešim sa na svadbu XD
ak sa clovek pri sexe nespravi, tak pokial nema nejake vaznejsie fyzicke problemy, tak je to len o psychike. mozno ma stresy ked ma sex s holkou.
co ja viem, tak caste onanovanie ti len trosku pomoze k tomu, aby si v sexe dlhsie vydrzal. ja mam skusenost taku, ze ked sa spravim nejake 2 hodiny pred sexom, tak aj dlhsie vydrzim, a aj si to poriadne vychutnam. ale len pokial sa este pred samotnym sexom aspon na taku hodinku pohram s priatelkou a kazdym kuskom jej telíčka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
co ja viem, tak caste onanovanie ti len trosku pomoze k tomu, aby si v sexe dlhsie vydrzal. ja mam skusenost taku, ze ked sa spravim nejake 2 hodiny pred sexom, tak aj dlhsie vydrzim, a aj si to poriadne vychutnam. ale len pokial sa este pred samotnym sexom aspon na taku hodinku pohram s priatelkou a kazdym kuskom jej telíčka.