Poradte mi, ako mam urobit priatelku, ked nic nefunguje???-ani oral, ani prstovanie-co mame robit?-obaja to chceme ale volako to nejde?!ma 17 a je este panna.
ach..zaciatky su tazke ...chlape, jedine co ti ostava je skusat ...ak najdes taky zazracny hrbolcek, ktory sa vola klitoris..tak si na dobrej ceste...a chce to cas...pomaly dalej zajdes..dievca si musi zvykat na nove pocity...ja som bol na tom rovnako ako ty..nic nevzdavaj a nic si z toho nerob
picii...to som mala aj ja taky problem, kym som sa nenaucila ako prichod orgazmu urychlit.. kebyze to neviem chalan by ma mohol hodinu lizat..a nevem kereho by to bavylo
zakladna otazka da sa vojsť dnu? Ak hej tak asi takto: nesmieš tam hned liesť ani ked je už dosť vlhka najprv sa len dostan medzi pysky a chvilku ju tam masiruj (mne to funguje) o chvilu zabuden na stres z toho všetkeho a sa viac vchod uvolni potom pomali chod dnu nesmieš tlačiť prstom dole tam ich to boli len hore ohni prst a jemne jej tlač hore a pohybuj prstom...zas aby ju to nebolelo takže ani nie velmi von dnu ked je panna skor hore dole(nie až priliž potom to ich boli) ak sa budeš chvilku hrat najdeš taky strašne mekučke miestečko ako vankušik...on meni svoju veľkosť trochu tak nie vždy je ľachke to miesto najsť...myslim že je to bod G ....a tam rob všetko možne len davaj pozor aby ju to nebolelo lebo inak niesu uvolnene a je to nanič....a lizanim? na prvykrát sa to nedalo a to som robyl možno hodinu a pol(na dalši den somk mal svalovku na jazyku som nemohol skoro jesť.. bolo to zvlašne lebo ona sama mi povedala a ja som to videl a citil že sa akoby k tomu asi 5x strašne bližilo a odrazu nevedo prečo to zmyzlo..teraz to už ide takže to bude o psychike....trenuj
ja len chcem povedať že to čo tam na tom videu vystreklo sa volá ženská ejakulácia...a k tomu ako ju urobiť no ja na vašom mieste skús ju najprv rukou a to tak že nechaj aby ťa viedla tvoja partnerka aby ti ukázala kde ju to najviac vzrušuje čo a ako máš robiť a ak nepomôže tak sa vzdávam...
Hlavne si nájdite miestečko kde budete mať absolútny klud a istotu že vás nikto nenačapá. Nie je nič horšie pre orgazmus ako stres. Potom to skús najskôr rukou. Pokús sa ju postupne vzrušiť, nájsť bod G poprípade jej jemne dráždi klitoris. Sleduj jej reakcie a hlavne ako rýchlo dýcha. Ak sa intenzita jej dýchania zvyšuje a stále dýcha hlasnejšie si na dobrej ceste. Pokračuj presne v tom čo práve robíš, príliš nemeň tempo a orgazmus sa dostavý. No nie je dobré sa tým stresovať a nejak moc na to myslieť. Keď to príde tak to bude. Ak nič nepomôže tak ju pretiahni ak sa už na to cíti alebo jej nebránia nejaké náboženské predsudky. Vek na to už myslím má. Ani potom však nečakaj ihneď úspech. Ženské telo je stavané tak, že čím je žena staršia tým viac si vie sex vychutnať. Vrchol ženskej sexuality je až medzi 30 - 40 rokom. Takže sa netráp prípadnými neúspechmi. Ak už dievča zažije orgazmus aspoň raz tak to príde aj v budúcnosti.
za hlavne veci povazuem: tempo,sledovanie partnerky a hlavne nesmiete ani jeden byt v strese..
ostatni ti uz radili ako zacat najprv pekne vonku a potom sup dnu ja osobne frajerku robim len jednym prstom.Sleduj ju jej dychanie jej dotyky na tvojom tele- ak ti zacne nechtamy zarivat do chrbtu si na skvelej ceste. A som zabudol na to tempo, najprv chod zvolna a potom troca pridaj ale nie napln.. ked zacne poriadne vzdychat a podobne pridaj uplne namaximum potom ta uz caka velke prekvapenie inac kludne si kukni masturbacne techniky na youtube jedine potrebujes byt registovany a vek mat nad 18 alebo lespei nad 21(kludne to tam zaklikni nikdo to nekontroluje. potom tam nahod ,,G point,, a kukni si videa.. vela stastia
P.S: pardo za pravopisne chyby ale som disgrafik..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kratka ukazka:
» www.redtube.com/8042...
» redtube.com/2325...
ostatni ti uz radili ako zacat najprv pekne vonku a potom sup dnu ja osobne frajerku robim len jednym prstom.Sleduj ju jej dychanie jej dotyky na tvojom tele- ak ti zacne nechtamy zarivat do chrbtu si na skvelej ceste. A som zabudol na to tempo, najprv chod zvolna a potom troca pridaj ale nie napln.. ked zacne poriadne vzdychat a podobne pridaj uplne namaximum potom ta uz caka velke prekvapenie inac kludne si kukni masturbacne techniky na youtube jedine potrebujes byt registovany a vek mat nad 18 alebo lespei nad 21(kludne to tam zaklikni nikdo to nekontroluje. potom tam nahod ,,G point,, a kukni si videa.. vela stastia
P.S: pardo za pravopisne chyby ale som disgrafik..