Mam problem .Jednoducho ked sme s partnerom vzruseny normálne zvlhnem,ale o chvilu som už suchá a viac uz zvlhnut nemozem..popritom som nadrzana stale rovnako.....ja uz nevem co robit..: disappointed:
@4 tak mile gabuliatko pozrel som si tvoje 4 diskusie, ktore si doteraz zalozila a kazdy nech si o tebe urobi svoj nbazor. Moj nazor je, že si Queen Of FAKE.Tu sú tvoje diskusie:
24.6. Chodim s jednym chalanom 4 mesiace ale niako otvorene sa nerozpravame o sexe.aj ked by sme chceli ale sa hambime.len cez net nam to ide normalne..ale neviem ake temy mam zacat..pls poradte...
10.5. Mam taky problem mam chalana ktoreho lubim ale on ma strasne obmedzuje.Ked idem von tak jedine s nim a ked nahodov chcem ist v tom case ked som mala byt s nim von s kamaratkami tak sa urazi ze na neho kaslem ze ho nemam uz tak rada..som s nim skoro pol roka a za ten cas som s kamaratkami bola von možno 5 krat popritom predtym to bola kazdodenna zalezitost.Mrzi ma t n to nepozná lebo s kamaratmi vela von nechodi ak tak ,tak jedine vecer ked ja uz nemozem.Ciže jeho to velmi neobmedzuje.Dokonca ked musim ist domou skor tak na nom vidim ze sa hneva.ale ja to jednoducho neovplivnim.nechcem ho stratiti ale strasne ma to mrzi. postupne kvoli laske stracam kamošky.
29.6. Prosim poradte mi co mam kupit chalanovi na narodky.ide mať 17.chodim s nim tri mesiace..ale fakt neviem co mu kupit.ale prosim len nieco normalne nie somariny nepiste.plysaka mu moc nechcem lebo k nemu sa to nehodi vobec.nema rad plysove hracky.
4.7. No ludia,myslim že niekto tu má malý problém. a som to ja.som dnes bola navstivit gynekologa a dozvedela som sa "radostnu" novinu ze som tehotna.mama ma zabije. nemozem jej to povedat a ani frajer nevie nic lebo je v irsku.no proste když se darí ,tak se darí. neviem čo idem robiť.
plus 5.8. tato tvoja dnešná téma
P.S. Blah, blah, blah... takychto ludi tu fakt netreba. keby si bola aspon trošku zabavna, tak si pre mna za mna vymyslaj. Ale ty z nas robis ko.... a debilov.
@9 vysledok : zahada je, že v maji chodila s chalanom pol roka, v juni to bolo uz len 4 mesiace a nevedeli sa rozpravat o sexe,za pat dni nato zhanala darcek pre chalana s ktorým chodí uz tri mesiace, o tyzden bola tehotna s chalanom, ktory je v Irsku a teraz ma problemy ze nezvlhne.
ZOBUD SA!!! alebo chod niekam do riti s balachanim o vaznych veciach.
faaajn a zakladatelka sa uz neozve,lebo dakto prisiel na to ze je to absolutny fake,,....no vies bud si simyslela ze na to ikto nedojde(teda si bola absolutne blba) alebo to vsetko je pravda a mas ,kolko? styroch? chalanov
ta ma teda bujnuu predstavivost....ale si rada namysla a vymysla veci..aby bola zaujmava/ako to uz robi polovicka mladej populacie...ALe sak sranda musi byt..pri Stage-ovom dodatku som len vyvalovala ociskaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
24.6. Chodim s jednym chalanom 4 mesiace ale niako otvorene sa nerozpravame o sexe.aj ked by sme chceli ale sa hambime.len cez net nam to ide normalne..ale neviem ake temy mam zacat..pls poradte...
10.5. Mam taky problem mam chalana ktoreho lubim ale on ma strasne obmedzuje.Ked idem von tak jedine s nim a ked nahodov chcem ist v tom case ked som mala byt s nim von s kamaratkami tak sa urazi ze na neho kaslem ze ho nemam uz tak rada..som s nim skoro pol roka a za ten cas som s kamaratkami bola von možno 5 krat popritom predtym to bola kazdodenna zalezitost.Mrzi ma t n to nepozná lebo s kamaratmi vela von nechodi ak tak ,tak jedine vecer ked ja uz nemozem.Ciže jeho to velmi neobmedzuje.Dokonca ked musim ist domou skor tak na nom vidim ze sa hneva.ale ja to jednoducho neovplivnim.nechcem ho stratiti ale strasne ma to mrzi. postupne kvoli laske stracam kamošky.
29.6. Prosim poradte mi co mam kupit chalanovi na narodky.ide mať 17.chodim s nim tri mesiace..ale fakt neviem co mu kupit.ale prosim len nieco normalne nie somariny nepiste.plysaka mu moc nechcem lebo k nemu sa to nehodi vobec.nema rad plysove hracky.
4.7. No ludia,myslim že niekto tu má malý problém. a som to ja.som dnes bola navstivit gynekologa a dozvedela som sa "radostnu" novinu ze som tehotna.mama ma zabije. nemozem jej to povedat a ani frajer nevie nic lebo je v irsku.no proste když se darí ,tak se darí. neviem čo idem robiť.
plus 5.8. tato tvoja dnešná téma
P.S. Blah, blah, blah... takychto ludi tu fakt netreba. keby si bola aspon trošku zabavna, tak si pre mna za mna vymyslaj. Ale ty z nas robis ko.... a debilov.
napríklad neologizmy ako niako, hambime, domou, neovplivnim, "ide mať 17" úžasne obohacujú dnešnú, často monotónnu Slovenčinu
ZOBUD SA!!! alebo chod niekam do riti s balachanim o vaznych veciach.
@gabuliatko je podľa všetkého fanúšikom surrealistického umenia a inšpiruje sa tvorbou a spôsobom písania surrealistov pri písaní vlastných príspevkov
9.perfektne si to vystihol
DIevča sa skrátka baví